Najdi forum

Prosila bi za pomoč….zanima me ali je še kdo danes doživel pri PC- ju podobno situacijo…

Berem forume….in naenkrat se mi računalnik sesuje….črn ekran…nato zgleda da se bo restartal, pa ni nič…ampak kar naprej (vsaj x) poskuša zagnati windowse…in še v dosovskem načinu spet začne vse znova…kot bi se spet restartal…

Ker mi je bilo v interesu hitro ohranit podatke, sem poskusila z novim zagonskim cd – jem …programa Linux…..vendar brez sreče…ni šlo….

Nato sem prepisala windowse xp – je in že med samim nalaganjem, mi je sporočilo, da ne najde na lokalnem disku profila…

In res, sedaj je vidno da se je izbrisal moj osnovni profil…sicer so vsi podatki ostali…ampak jih ni moč brez profila odpreti…

Pomoč…a se je komu danes tole zgodilo…in ali gre za virus, ali fizično okvaro mogoče diska, ali kako…..

.Glede antivirusa imam najnovejši norton z vsemi popravki…datuma 27.11 (torej današnji datum)…ali zna kdo tole razložit in mi pomagat kaj naj nardim…in kako naj vem, da se mi ne bo vsak čas PC, spet sesedel?

Hvala ….že vnaprej…za nasvete…

LP Esy

Kaj ti javi linux, ko ga poženeš iz CD-ja?

Disk vzemi iz rač. in ga priklopi na drugi računalnik. Tam ga preglej z osveženim AV programom in podrobno s scandiskom (pregleduje površino diska).

lp

Pozdravljen Tadej_

Linux mi je ko sem ga pognala s cd – ja sicer delal…mislim, lahko sem pregledala vse, in bili so na njem vsi podatki….zato sem poskusila znova z windowsi, pa mi ni pomagalo…

Sedaj sem že v stanju nalaganja novih windowsov, ker mi je priletel z neta pred eno uro še virus bluster, in mi drugega kot naložit nove w. xp – je ni ostalo…

Sicer imam disk razdeljen na dva dela c in d…in sem kopirala najprej vse podatke s c-ja na d….tko da sem jih rešila…sedaj pa na c – nalagam nove w.

Še zmeraj mi ni jasno zakaj in kako se mi je tole zgodilo….zaenkrat zgleda da ni fizične poškodbe ali škode ….zato mi po glavi roji le vprašanje o možnem virusu….(bomo videli kaj bo, ko bom končala z nalaganjem…drugače bom pač na notesniku še nekaj dni:-))

Kaj misliš?

Še enkrat hvala za odgovor:-)

LP Esy

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Hoj!

Esy, vse je mozno – najprej bi pomislil, glede na to, da maš AV sveže apdejtan, da gre za napako na procesoriju (pregrevanje), na plošči ali graf. kartici, .. moti me pa to, da ti je zbrisalo iz diska ves tvoj profil, tko da nimam blage veze kaj bi lahko blo narobe:-) Recimo da bi bil se vedno možen vzrok virus….

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close