Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek virus hiv

virus hiv

Pred kratkim sem prebrala knjigo, ki mi je dala misliti.Pripoveduje o ženski, ki si je privoščila one night stand in se okužila z virusom hiv.Žalostna zgodba.
In glede na to, da sem že velikokrat na forumu zasledila podobne zgodbe kot je njena, me zanima kako se zaščitite?Vem, da se lahko s kondomom, pa vendar…nič ni 100%.
Zahtevate od partnerja pred spolnim odnosom, da se testira ali mu slepo zaupate?

Kaj menite o tem?

100% zaščita obstaja; da ne seksaš.
Sicer pa zaupati ni ravno najboljše, zato kondomček draga.

Včasih razmišljam o tem…v študentskih letih se je sem in tja zgodil tud kak one night stand…1x sem na ta način staknila sramne uši..potem sem se zamislila, šla na testiranje in od takrat…pridna pupa, zvesta samo svojemu partnerju. Se ni za hecat, ni vredno..

Enkrat sem seksala brez kondoma z neznancem. Takoj po tistem me je zacelo skrbeti, da slucajno nisem kaj fasala. Po 6 mesecih sem se sla testirati in je bilo vse ok. Celih 6 mesecev sem se bala na smrt in lahko povem, da res ni vredno tega. Pac uporabljas kondom. Je res, da ni 100% varen, ampak je 99%, ker ni malo.. ob ustrezni uporabi, seveda.

Kolk dologo po “tveganem odnosu ” je izvid testa zanesljiv?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close