Virtualka….
Bilo je neko dopoldne ko sem bil v službi; sredi dela zabrni telefon: vedel sem, sporocilo od moje virtualke….
“Dragi, dolgo sva se pogovarjala za najino prvo kavico……..pridi, čakam te …..samo pozvoni pri vratih….čakam te……da me pofukaš…..”
Misli so mi od dela zletele čisto nekam drugam………in že sem pred vrati. Odpreš mi……najine oči se takoj srečajo. Daš mi vedeti, naj brž vstopim……vrata se šele zaprejo, ze
se te nežno lotim s poljubi, najprej po vratu, ličkih, strasten poljub na usta……čutim, kako ti pase…..telo je vzdrhtelo……s prsti ti sežem pod majčko….bradavički sta napeti….pomagas mi, da ti slečem majčko…….dvignem te in te odnesem na kavč……položim te……s hitrimi kretnjami ti slečem se hlačke…pred mano si popolnoma gola……lepota tvojega telesa tudi v meni vzbudi strast….strast po seksu…..prav taksna si, kot sem te sanjal…..urejena črnolaska…..ulezem se poleg tebe, te poljubim, tokrat strastno…prisesaš se mi na usta……tvoja želja po seksu z mano je očitna….grizljam ti bradavičke…….. in že sem v mednožju……gumbek je napet….nežno ga zagrizem…..prstki pa mi uidejo v tvojo vlažno, pripravljeno luliko……..čutim, kako neznansko uživaš…..želis si ga, mojega kurca….ampak ne, ……najprej te zadovoljim z jezičkom in prsti……ne rabiš veliko……intenzivno ti grizljam gumbek…s prstki te dobesedno fukam…….”daj me, pofukaj me”…….po teh besedah se s kurcem približam tvoji prepotrebni picki in te nasadim….hočeš divje…zato tudi divje nadaljujem……”fukaj me…..to….dej….kaj mi delas……to……joj…prihaja…..mmmmmmmmmmmmmmmmmm” so tvoje besede……..strese to, kot bi doživela potres…tudi meni začne prihajati……..se siloviteje te nabijam…….pri tebi pa se že pripravlja nov val…ugodja…….”še, dej me……pofukaj meeeeeee”……..oba naenkrat se silovito napneva…….hkratni orgazem…….oba težko loviva sapo……..nežno te poljubim na usta……… spogledava se, se nasmejiva, ker veva…..da bova takšno malico še ponovila….:)))
Forum je zaprt za komentiranje.