Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika VINO kratka anketa

VINO kratka anketa

Lep pozdrav vsem skupaj!

Smo studentke Epf MB in v sklopu studijskih obveznosti izvajamo krajso raziskovalno nalogo o vinu in poznavanju vina nasploh zato vas lepo prosimo za 5min vasega casa, da kliknete na spletno povezavo in resite anketo.

Anketa: http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=yDev9ydBkUUx7vm13TL7kA_3d_3d

Za vase sodelovanje se vam najlepse zahvaljujemo in vam zelimo lep dan se naprej 🙂

Ne morem je izpolnit, ker sem iz Ljubljane in ne vem, v katero regijo bi jo vtaknila. 😛

BTW, živimo V regiji, ne NA regiji (da se v šlamparije pri vinih sploh ne spuščam…)

ne morem izpolnit ankete, ker ni pravih vprašanj…jaz tudi ne morem izbrati pokrajine, ker je ni v anketi.Tam imate primorska-ampak obstaja severna in južna, kar je bistvena razlika.
Na 5. vprašanje ne morem odgovorit, ker vino pijem doma in v restavraciji in tudi na raznih degustacijah…kaj naj zdaj obkrožim.
Na 6 vprašanje ne morem odgovorit, ker ni vporašanja za mene, sama neka blesava vprašanja, oprostite, ampak res ni pravega vprašanja.Npr. na 6 vprašanje bi za mene moralo biti ODLOČIM SE NA PODLAGI JEDI, KI JO BOM IZBRAL-katero vino h kateri hrani, sugeriran odgovor npr. bi moral biti sledeč:
ODLOČIM SE NA PODLAGI JEDI KI JO BOM IZBRAL (riba, divjačina npr.)

Pod kaj pašem?

Tudi jaz sem začela anketo včeraj izpolnjevat pa sem opustila, ker je neresno zastavljena.

Se pridružejem predhodnikom.

Anketa je nerešljiva oz. zelo slabo zastavljena.

This survey is currently closed. Please contact the author of this survey for further assistance.

sem vedela, da se ga bodo administratorji napili in bo anketa splavala po vinu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close