Vinjete
Zakaj nimamo na razpolago vinjeto za pol leta? Glede na recesijo in stanje v državi, bi bilo za reveže veliko lažje, če bi dali 2x po 50€, kot pa 1x 100€. Lahko je Pahorju in Kresalovi z njihovimi plačami! Jaz bi jim dala za 3 mesece minimalno plačo, zaprla vse račune, da ne morejo do drugega denarja kot sam te minimalne plače, pa naj vidijo, kako narod živi! Hudiči!
Torej zakaj julija nisi dala na stran 50€? Ali pa zakaj nisi vsak mesec dala na stran 10€?[/quote]
Vedno so mi take najboljse, ko reces revezu, ki se sam ne ve, kako bo raztegnil svojo ubogo placo, da bo pokrila cel mesec, naj da vsak mesec na stran 10e recimo v tem primeru za vinjeto. Pa po 10e na mesec naj bi varceval za vsakega otroka za tabor in po 20e za pocitnice, pa po 10e za registracijo avtomobila in se za x stvari.
Ja od kje ljudje dragi?! Ce bi to bila samo 1 vinjeta, ampak to je sto stvari na leto! Ne gre!
Je res tako tezko se postaviti v kozo nekoga, ki zivi s 500e na mesec? In spet namesto, da bi podpirali visje dohodke, pametujemo kako se da ziveti z majhnimi, pac samo se malo bolj zategnes pas…
zakaj pa sploh kupit vinjeto…obstajajo tudi stare ceste, ki so celo boljše od avtocest, pa še zastojev ni nikjer…spoznavaš slovenijo
torej, če si ne moreš privoščiti vinjete, jo pa mahni po stari cesti in boš pravtako prišel do cilja
in zakaj so drage in še dražje bodo…ker jih slovenčki veselo kupujete
Torej zakaj julija nisi dala na stran 50€? Ali pa zakaj nisi vsak mesec dala na stran 10€?[/quote]
Vedno so mi take najboljse, ko reces revezu, ki se sam ne ve, kako bo raztegnil svojo ubogo placo, da bo pokrila cel mesec, naj da vsak mesec na stran 10e recimo v tem primeru za vinjeto. Pa po 10e na mesec naj bi varceval za vsakega otroka za tabor in po 20e za pocitnice, pa po 10e za registracijo avtomobila in se za x stvari.
Ja od kje ljudje dragi?! Ce bi to bila samo 1 vinjeta, ampak to je sto stvari na leto! Ne gre!
Je res tako tezko se postaviti v kozo nekoga, ki zivi s 500e na mesec? In spet namesto, da bi podpirali visje dohodke, pametujemo kako se da ziveti z majhnimi, pac samo se malo bolj zategnes pas…[/quote]
na napačno si se spravila. Avtorica posta pravi, da naj vlada da vinjeto na 6 mesečno ker ji bo lažje dati zdej 50 in čez pol leta 50. Torej ji bo še lažje dati vsak mesec 10.