Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem vinjete

vinjete

A ni bilo rečeno, da ne glede na to, kdaj kupiš vinjeto, bo veljala 6 mesecev od datuma nakupa (govorim seveda o polletni).
Zdaj pa berem na 24 ur, da bodo veljale le do konca leta?
Kaj je zdaj res???

ker bi na 24 ur radi delali zdraho tam kjer je ni.

Včeraj smo o tem pisali tu gor.
Če jo boš kupila prej ti bo vseeno veljala do konca leta. ČE jo boš kupila kasneje pa pač 6 mesecev od takrat.

Kje si ti to prebrala? Citiraj ali pa daj link do novice. Na zadnji novici o vinjetah to ne piše.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko dovolj je da si prebereš sprejet pravilnik o vinjetah kjer piše da vinjeta velja od datuma nakupa 6 mesecev, letna vinejta pa za koledarsko leto.
Letos prva vinjeta, ki je na razpolago nosi datum 1.7. pred tem datumom vinjeta ne obstaja.
Ne vem kaj je tu treba razumet.

So pa mediji (24.ur) ki so takoj iskalo dlako v…. zato ker nikjer ni to posebej poudarjeno.

Kopirano s strani http://www.dars.si:

Letna vinjeta za tekoče leto bo veljala od 1. decembra predhodnega leta do 31. januarja prihodnjega leta (skupaj 14 mesecev).
Polletna vinjeta bo veljala šest mesecev od dneva njenega nakupa.

Tu je meni vse jasno. Noben nič ne sprašuje okrog tega. Mene zanima, kje je prebrala avorica, to kar je napisala, ker tega nisem našel. Kaj tu ni jasno, zdaj pa jaz tebe vprašam? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tu je meni vse jasno. Noben nič ne sprašuje okrog tega. Mene zanima, kje je prebrala avorica, to kar je napisala, ker tega nisem našel. Kaj tu ni jasno, zdaj pa jaz tebe vprašam? :)[/quote]

ops se opravičujem. Sem mislila, da mene sprašuješ :))
Oprosti.

Aja, je res tako izpadlo ja. Ni se mi dalo citirat.

New Report

Close