Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu vinjeta kje jo je potrebno imeti

vinjeta kje jo je potrebno imeti

a rabim vinjeto za vožnjo po Trzinki v LJ ?

sem ugotovil da jo rabiš na trzinki

Pozdravljeni, menim, da se ne potrebuje vinjete do križišča, kjer se zavije levo proti Črnučam ali desno proti Šentjakobu. Naprej proti krožnem prometu proti Tomačevem je potrebna. Seveda ponovno poudrajam, da obstaja opcija da spremenijo prometno signalizacijo. V 10 dneh sem že dvakrat ugotovil na različnih koncih Lj., da so spremenili prom. signalizacijo, sicer ne vem še zakaj… Lp Luka

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

lp!
imam vprašanje glede vinjete.
Danes zjutri sem se peljala na izvoz iz avtoceste kjer so stali Darsovci in mi slikali avto v dokaz da nimam vinjete. Plačilni nalog so mi dali v roke za globo 300€ ( v 16 dneh polovica), podpisala sem obrazec da sem storila prekršek nakar se je darsovec vrnil iz kombija in rekel da mu naj dam položnico nazaj in da je zadeva stornirana in da se lahko odpeljem.. Zanima me če je zadeva s tem zaključena ali bi mi lahko poslali kaj pošti, glede na to da sem jim podpisala a obrazca nisem dobila v roke, prav tako sem jim dala položnico nazaj, saj je rekel da je zadeva stornirana..

A jim je za verjet? ali lahko zahtevajo kdaj kasneje kakšno plačilo od mene glede na to, da imajo moj podpis in sliko avta? naj še omenim da smo bili v avtu 3 osebe in da glede tega da je zadeva stornirana in da nisem dobila nič v roke imam dokaz
Hvala za odgovor!

Pozdravljeni, težko odgovorim glede na Vaš primer. Vsekakor predlagam, da se obrnete na darsovo službo za pomoč in zadevo razščistite. Sam bi jim napisal e-pošto v kateri bi navedel točnen kraj in uro oz. čim več podatkov glede dogodka. So zelo kooperativni… Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close