Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vila Marija, Pag, Vodice

Vila Marija, Pag, Vodice

Pozdravljeni.

Ima kdo izkušnje z apartmaji na Pagu, v Vodicah – Vila Marija.
Pa še link do internetne strani. http://www.vilamarija-pag.com/
Izgleda ok. Klime sicer ni, je pa temu primerno nizka cena. Morda celo preveč nizka?!

Vesela bom če ima kdo info iz prve roke.

Hvala.
Mojca

Mi smo poleti tam blizu in poznam Marijo in tudi hišo, apartmaje pa kakor katerega 🙂 Mislim, da jih ima ene 5-6.

Tisti z malimi otroki so običajno v tistih pritličnih apartmajih (mislim, da so 3), ker so takoj na “zemlji” in se lahko otroci družijo in igrajo drug z drugim…(nič nevarno, ker so v tistem delu samo ta hiša in še ena) . Eni app so novejši, eni malo manj novi. Tisti pritlični imajo vsak svojo “teraso” in ca. 10 m stran trstiko, tisti višji pa balkone in krasen pogled na paški zaliv. En vogalni pritlični apartma ima mislim, da 2 spalnici.

Zadaj za hišo je gril, ki ga lahko dopustniki tudi koristijo.

Ena mini plaža s pomolčkom je pod samo hišo (30 sekund in si že tam, potem pa po 40 stopnicah dol) (nam je zakon, dopoldne tudi super za otroke; popoldne pa je žal zaradi stene senca), malo večja, z
drobnimi kamenčki, je pod hotelom Biser 3 min peš …

Parkinga je veliko. Do lokalne trgovine je nekaj minut hoda, do mesta pa hm, ja, 2 km – mi gremo običajno peš, je pa treba pazit na promet.

No, nam je na Vodicah fajn!

Živjo MamiB.

Super. Hvala za tako izčrpen odgovor. Sedaj sem malo bolj mirna.
Ja, tudi mi gremo v pritljični apartma. Imamo hčerko staro 3 leta. Super, da je veliko otrok…bo imela družbo:)
Morda se pa še kaj vidimo. Mi bomo tam v začetku julija.

Še enkrat hvala.

Lp,

Pozdravljeni!
A mogoče kdo ve kako je v penzionu jurko v vodicah na pagu? vsake informacije bom zelo vesela! 🙂

Pozdravljeni,
Bili smo v penzionu Jurko pri prijateljih lansko leto,tudi Vila Marija je v bližini. Naselje je v bližini mesta Pag, lahko se gre peš do mesta, kjer je tudi velika mestna plaža (brez naravne sence, smrdi od stoječe vode, ki je na drugi strani mosta). Penzion Jurko je že kar zdelan, oprema v njem je dotrajana in stara.
Že nekaj časa ni bilo nič obnovljeno. Vila Marija v bližini je novejša stavba. Slabost v tem delu Vodice in naselja med mestom Pag in Bošano je dostop do plaže. Ta je sicer blizu okrog 100 m, med plažo in prvimi objekti je ogromno velikega trstičja, med katerimi so posamezne ozke peš poti do plaže. Plaža je pod visokim pobočjem( višinska razlika 20 do 30 m po kateri se spustiš do plaže. V nekaterih delih so narejene stopnice, v nekaterih se znajdeš sam,malo levo malo desno da prideš do plaže. Skratka dostop z otroškim vozičkom je skoraj nemogoč. Plaža je peščena, sonce je zjutraj dopoldan, popoldan je mrzlo, ker je senca od pobočja in peščine. Voda je zelo mrzla, saj je na tem delu najvec izvirov sladke vode na otoku. Je pa plaža idealna za najstnike in pa tiste ki imajo dostop z čolni, kar jih je tudi nekaj.
Za otroke je bolj primeren avtokamp Straško (borov gozd) ali pa Stara novalja (plaža Planjka-zelo primerna zaradi dostopa, mirne in tople vode).

trobentica hvala za odgovor.sem se danes zjutraj pogovarjala z eno sodelavko ki je že bila tukaj…je malo drugačnega mnenja kot ti no..razen tega da oprema v jurkotu ni bog ve kaj,je zelo pohvalila lastnike,hrano, pa tudi s plažo so bili dokaj zadovoljni. bomo videli…poročam avgusta! :)))

Javim že jaz v začetku julija kako je bilo. Jaz mislim, da bo super. Itak pa je dopust odvisen od nas samih in ne od plaže :))

Lep dopust in ja pride čimprej..

Lp

itak da je dopust odvisn od nas samih,lahko se imaš povsod fajn, če si fajn nardiš!!mene sam zarad tamalih mal zanima kako je ( sta stara tri in eno leto)… poročaj kako bo…upam da se bote imelo super.Lep dopust!!

Tudi naša je 3 😉
Mi smo do sedaj preživljali poletja v prikolici tako, da že to ni bil nek luksuz, da moraš z otrokm peš do tuša itn…
Ampak ji je bilo vedno ful zabavno. Otroci so itak prilagodljivi, kompliciramo pa samo starši.

Seveda javim ko se vrnemo in tudi jaz upam, da bo super :))

LP

Živjo :)!

Tudi jaz imam rezerviran termin v Vila Marija in me zanima: tisti ki ste skoraj tik pred odhodom (jaz grem šele avgusta) kako je s preostalim denarjem za apartma, se plača prav na dopustu njej? In tudi če se ključ dobi na licu mesta :)?

Pa lep dopust želim vsem :)!

lp

Mi smo bili že nekajkrat v Vili Mariji in smo bili do sedaj vedno zadovoljni. Preostanek denarja smo vedno plačali lastnici ob prevzemu apartmaja, tudi ključ smo dobili ob prihodu (ob menjavi gostov je lastnica vedno prisotna).

Želim ti lep dopust!

Lp.

Mi smo ze z dopusta na Pagu v vili Marija in imeli smo se SUPER. Toplo priporocak.
Plaza takoj por hiso, lastnica prijazna, apartmaji ok.

Res je bil lep dopust..le 14 dni je prehitro minilo.
Lp

..in letos se pet vračamo v našo Vilo z lepimi vtisi z lanskega poletja in v upanju na še lepše.. 🙂

Lep sončen dan še naprej..jaz sem z mislimi že na morju, čeprav gremo šele konec julija :))

Živjo
A je v Vili Luna že kdo bil?
Kašna informacija bi mi zlo prav prišla.
Lp

Mi gremo večkrat na dopust v Vila Marijo na Pag in nam je super. Zdaj so uredili celo pot do plaže Biser (bližnjico). Tako, da greš kar od plaže, ki je pod Vilo Marijo, direktno na to plažo Biser, če ti paše. Tako, da si tam zelo hitro. Še posebaj popoldan, ker je tam sonce dlje časa. Morje je čisto in toplo (nekdo je napisal, da je tam veliko izvirov in, da je zato mrzlo morje – no, nam se ni zdelo, bilo je kar toplo).
Še posebej nam je všeč, ker je veliko prostora okrog same hiše (apartmajev) in lahko otroci divjajo brez, da bi se morali bati za njih. Skratka mi smo zadovoljni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close