vikend
Predlagam vikend paket v zdravilišču Rogaška- hotel Sava. Hotel je zelo lepo urejen, osebje prijazno, ponudba odlična. V kolikor vzameš paket pri TA Sonček, le-ti organizirajo tudi razne izlete, lahko pa se gre tudi v lastni režiji (steklarna, turistične kmetije). Jaz sem bila tam letos konec aprila. Cena vikend paketa- polpenzion: 15.000 sit.
Mogoče Dobrna. Lepi sprehodi, čeprav je zdaj vreme že malo tombole. Osebje zelo prijazno, hrana dobra – imajo pa v zdraviliškem delu luškane zadeve. V starih marmornatih ” bazenčkih” z zeliščno kopeljo. Imajo kopel Karla Maya – kjer dobiš zraven penino in prigrizek, pa Napoleonova kopel, kjer je všteta košarica sadja…. pa romantična glasba. Pa še nekaj tem je. Ne me držat za besedo glede imen in ponudbe, ker sem pač malo pozabila.
Nisem osebno poskusila, ker je bil moj Karl May doma – tam ga pa ne posojajo…..
Objekti so res malo za prenovit, ampak lepih občutkov se ne da primerjat z sveže sterilno prebeljenimi stenami.
Tale nebesa… dihaj mici dihaj… zgleda full lepo, samo cene pa glih niso najlepše.
Jaz bi moje starše poslala sem http://www.hoteli-morje.si/, zraven pa še na Wai Tai (po njuni izbiri).
Forum je zaprt za komentiranje.