Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vikend lep,kam ga boste mahnili?

vikend lep,kam ga boste mahnili?

Daj,povejte,kam ga boste mahnili.Mislim iti v nedeljo z otrokom na Bled,samo bojim se,da bo guuužva in nimaš kje parkirat.Imate kakšno drugo idejo razen slovenske obale?

Zakaj tolk folka na Bled, pa je tolk drugih lepih kotičkov
RAKITNA, čudovito
predlagam.

Komej čakam vikend!!!!! 🙂
V soboto na piknik k našim. V nedeljo na kolo in po okoliških gričih, spotoma na kavo ob vodi in na novo igrišče pa domov…

Nimam pojma, zakaj bi morala zato, ker bo lepo vreme, kam rinit?!
Vesela sem, da bo lepo vreme, da bova z možem na terasi spila jutranjo kavico, da bomo za kosilo spekli na žaru, da se bomo z otroci odpravili na sprehod v gozd za hišo, da bom popoldan v senci brala dobro knjigo.
Ne razumem te obsedenosti z odpravami na morje, izlete in rinjenjem na turistične točke vsak prosti trenutek.
Ne znate uživat doma?

Načrtovan je bil vikend v Čateških pa kot zgleda ne bo nič iz tega.

tudi na njivi se da kaj koristnega postoriti v lepem vremenu, na sončku, na zraku……

KAJ mi nuca lepo vreme če pa nemoem nikamor
moram pač ležat.

znamo brez skrbi, sam doma smo že med tednom, ko si vzamemo tudi čas za kozarec vina na terasi in vsakodnevni sprehod v gozd, skos pa tud ne moreš bit doma, morajo otroci videt da obstaja še kaj drugega izza domače ograje 🙂

mi za vikend šibamo na Cres, en bo pa raje doma oplel celotni vrt … tudi prav 🙂

Bemti, jutri pišem matematiko. Po mojem bom spala tja do vseh svetih.

ha, jaz bom pa “globoko dihala” s svojim maturantom, ki tudi piše matematiko.
Tudi tebi: veliko sreče!!!

Ko sem bila jaz še doma mi tudi ni bilo do izletov. Senca, piknik, knjiga…
Zdj imam pa taščo pa tasta doma in kup jamranja in opravljanja, notri pa ne morem sedeti cele dneve. Zato pa gremo na kolo in malo na okoli.
Mi pa tudi ni do morja, Bleda, Rakitne… na splošno ne maram gužve.

Nimamo vsi terase, nekateri niti balkona ne. Nimamo vsi možnosti peke na žaru, nimamo vsi gozda za hišo, nimamo vsi drevesa na zemlji, da bi lahko v senci brali dobro knjigo.

Vseeno znamo uživati doma. Radi pa tudi kam gremo.

Parkiraj pri Centru in podaljšuj tisto uro in pol. Ali pa malo prej nasproti Mercatorja. 3€ cel dan.

Mi bomo povabili naše super prijatelje na obisk in bomo uživali na domači terasi :)))

http://www.mojalbum.com/kat/naravni-vzorci-v-lesu

Najbrž bom na vrtu grebla, pa kakšen sprehod dolg bo tud padu. Pa navijala bom za kolesarje, ki bodo peljali mimo naše hiše;)… pa še kaj…

odvisno od vremena, verjetno bom šel do ene jame, bo kar poštena tura…

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Kar se samega vremena tiče sem ravno včeraj slišala po radiu da danes ter jutri nebo kaj preveč lepo vreme. Sonce naj bi bilo šele v nedeljo, če bo.

Drugače pa bi šla nekam čimdlje. Če bi se dalo za cel vikend pa na žalost ni možno. Doma je pač dolgčas, ni kaj za početi. Že tako smo cel teden doma in ne mislim biti doma še za vikend.

Mogoče kakšni hribi,da si odpočijem živčke 🙂

Jaz pa jutri delam, bomo pa zato v nedeljo lepo v miru vstali, se obleki, šli peš do obale, tam na jutranjo kavico…pa mal na peskovnik….pol pa domov kaj skuhat 🙂

Psst, grem v dvoje na morje. Ne me izdat:)))

wuhuuu

Nekam v hribe, s kužlama.

mi bomo tudi

Yonix

v Bosno…..juhuuuuuuuuuuu

Na Bled je smiselno kvečjemu med tednom, pa še to le če prej kaj drugega dobrega za telo in dušo napraviš – npr na Bled zvečer, ko se vračaš s ture na Triglav ali pa kakšen Viševnik, Debelo peč, planino Konjščico, itd.
Sam ne vidim zakaj bi rinil samo na Bled… sicer pa vsak po svoje;

Pri nas bo kakšen bližnji hrib in potem na bližnjo reko s čolnom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close