Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vikend bi radi preživeli na slovenski obali…

Vikend bi radi preživeli na slovenski obali…

Glavni dopust je že za nami:((( Sedaj pa bi radi še tale vikend preživeli nekje na slovenski obali. Pa gledam ponudbe hotelov in so cene samo za 7 dni. A se sploh da dobit za 1x prespati? Bi pa radi bili nekje blizu “dogajanja”, saj imamo 3 in 4 letnika…

Vsak nasvet dobrodošel… Hvala!!!
LP

Samo 1x prespati se ti v hotelu ne splača, ker bo cena skoraj taka, kot ce prespis 2x.

No, saj lahko konec koncev tudi 2x – samo ne bi pa rada celo premoženje dala za to….

V vsakem hotelu lahko bivaš poljubno število dni, če imajo prostor.

Ja, elaine, sej vem. samo, kje naj vidim kakšne ponudbe, da bom lahko primerjala. Agencije tega nimajo (ali pa jaz ne najdem)…

Mi vedno pokličemo direktno v hotel, nato rezerviramo preko emajla.

Po moje je tudi najbolj pametno, da se direkt s hotelom dogovorite. Vsi večji na slovenski obali imajo tudi svoje spletne strani s ceniki, pa lahko izberete.

Seveda lahko. Samo prenočevanje za eno noč je ponavadi 30% dražje, kot nočitve za več noči.

Saj imaš tudi turistične informacije, privat sobe, apartmaje, oddajajo garsoniere, po manjših cenah. Za par dni je, edino če res ne želite v hotel. Belveder je soliden, ampak ni v dogajanju. Greš nazaj v Izolo, naprej v Portorož. Jaz bi raje šla na turistično kmetijo, bolj poceni, pa z avtom pridem do dogajanja. Zvečer pa mir.

V Kopru imaš hotel Triglav, Bio motel, Žusterna. V Izoli hotel Marina, vmes Strunjan, Salinera. Portorož pa itak vsi hoteli. Vsekakor moraš pa poklicati, ker nikoli ne veš, kje je polno. Kakšna luknja se pa zmeraj najde, da kdo odpove.

Predlagam študentski dom koper, je ugoden ali pa hostel piran, s tem da imaš v kopru glavno dogajanje 🙂

Se mi zdi kar zanimivo http://popotovanje.si/clanek/jadran/top-pop-otrok-biva-brezplacno.html

mene zanima najcenejsi apartma ali soba za 3 osebe portoroz ali piran ce kdo kej oddaja od 19.9-21.9 (od petka do nedelje) prosm ce me poklice al pa zvrcne na 040349892 hvala cimprej prosm ker na tem forumu nebom bla vec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close