Najdi forum

VIETNAM

Zivjo,

ima kdo izkusnje s potovanja po Vietnamu?
Kdaj je naj boljsi cas za potovanje? kaj si ogledat v 3 tednih?
ker letiva do BKK in nato v Hanoi in nazaj z juga Vietnama ima mogoce kdo izkusnje z airasia?

lp, Mirjana

Bil 2x poleti, v času deževja, a ni bilo krize – žal se podnebje spreminja :(( in ni več zagotovila, da ne bo poplav, suše, mraza….

Meni je bil S bolj všeč, kot J. Hanoi je zanimivo mesto, Tonkinški zaliv (Halong bay), pa ob kitajski meji (Sa Pa, Bac Ha), delta Mekonga na J, vmes pa odvisno od želja (plaže, nore gobe…)

AirAsia.
Hmm, pripelje te od točke A do točke B. To je vse, kaj več žal ne moreš pričakovati (sicer pa glede na cene tudi ne smeš). Omejitev pri prtljagi je 15kg – se striktno držijo. Med sedeži je natanko 20cm prostora. Ker ni sedežnega reda, se ljudje že krepko pred prihodom letala postavijo v vrsto. Ker so vozni redi zelo “tesni” ima večina letal zamude (da o tem kako piloti hitijo s pristajanjem in vzletanjem raje ne govorim).

V BKK boš morala kupiti tajsko vizo, ker prtljage ne moreš čekirat v povezavi z mednarodnim letom do/od BKK – moraš čez mejne kontrole in pobrat prtljago in se ponovno čekirat pri AirAsia.

hvala za info. si mogoče bil na otoku Phu Quoc?

mirjana

Ne.

jaz sem bil na phu quocku
ce gres s punco, ti bo kul, drugace pa je fulllll lepo ful ful, se nic pozidano, no pred 2 letoma, cez 5 let bo pa ko ko samui.
ce gres sam ti bo tecno ker ni nic za delat

se pravi če greš s punco je fajn, s fantom očitno ne, hehe

Konc heca jest bom v vietnamu januarja, letim z air asia do hanoia potem verjetno po obali dol pa v kambodžo gor do laosa.

lp

guljo

Se moje vprasanje, se za Vietnam potrebna kaksna cepljenja?
Hvala, LP

hoj

nujno ni nič, recimo tako kot je za kakšne afriške države in za J.am-rumena mrzlica. lahko greš doli brez kakršnih koli cepljenj. čeprav ti bodo priporočili na inštitutu za VZ, da se cepi za hepatitis A+B in tifus…

uzivaj

aba

Aba, hvala ti.
Pa saj za Tajsko tudi verjetno priporocijo, pa se jaz nisem se nikoli.

Ja, uzivala bom pa zagotovo in zagotovo… nekje januarja,

Lp

Hai

Prvič potujem v NAM, sicer,kar nekaj poučnih nasvetov pa vendar,zanima me treking variacija oz.ostanki zgodovine vojn v letih 66-70.KAM???? Tržnice itd….
Za koliko denarja se da preživeti v cca 3 tednih in ne potrebujem luksuz-a..
Vsem,ki mi nudite info se zahvaljujem…
mail;b.matjaz@gmail.com

hvala,LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close