VIETNAM
Bil 2x poleti, v času deževja, a ni bilo krize – žal se podnebje spreminja :(( in ni več zagotovila, da ne bo poplav, suše, mraza….
Meni je bil S bolj všeč, kot J. Hanoi je zanimivo mesto, Tonkinški zaliv (Halong bay), pa ob kitajski meji (Sa Pa, Bac Ha), delta Mekonga na J, vmes pa odvisno od želja (plaže, nore gobe…)
AirAsia.
Hmm, pripelje te od točke A do točke B. To je vse, kaj več žal ne moreš pričakovati (sicer pa glede na cene tudi ne smeš). Omejitev pri prtljagi je 15kg – se striktno držijo. Med sedeži je natanko 20cm prostora. Ker ni sedežnega reda, se ljudje že krepko pred prihodom letala postavijo v vrsto. Ker so vozni redi zelo “tesni” ima večina letal zamude (da o tem kako piloti hitijo s pristajanjem in vzletanjem raje ne govorim).
V BKK boš morala kupiti tajsko vizo, ker prtljage ne moreš čekirat v povezavi z mednarodnim letom do/od BKK – moraš čez mejne kontrole in pobrat prtljago in se ponovno čekirat pri AirAsia.
Hai
Prvič potujem v NAM, sicer,kar nekaj poučnih nasvetov pa vendar,zanima me treking variacija oz.ostanki zgodovine vojn v letih 66-70.KAM???? Tržnice itd….
Za koliko denarja se da preživeti v cca 3 tednih in ne potrebujem luksuz-a..
Vsem,ki mi nudite info se zahvaljujem…
mail;b.matjaz@gmail.com
hvala,LP
Forum je zaprt za komentiranje.