Vietnam
V začetku avgusta potujem v Vietnam (lahko tudi okoliške države) za približno 3 tedne do enega meseca. Rezervacijo karte (za en mesec) imam potrjeno za dve osebi (200 tisoč s taksami vred). Ker sem trenutno za to potovanje sama, mi lahko piše tisti, ki bi se mi rad pridružil..Sem navdušena popotnica, ki večino časa preživi v vasicah z domačini ali na trekingih..in se kar se da malo zadržujem v glavnih mestih…
Zdravo…
tud jaz se odpravljam v Vietnam, in sicer greva 12. 7. z Dunaja. Letiva direkt do Hanoia, zato je zdaj najina prva skrb viza. Kompas je predrag, zato me zanima, a imate tisti, ki greste kmalu, to že preštudirano? Jaz se najbolj nagibam k temu, da bi poslala priporočeno.
Hvala za morebitne odgovore!
Ne samo posredovanje Kopasa, tudi viza je v Evropi zelo draga. Če se ne motim je 70 EUR, če pa jo rihtaš npr. v Kambodži je pod 30 EUR.
Predalgam, da kličeš na veleposlaništvo na Dunaj in jih vprašaš glede postopka in roka izvedbe, tudi jaz sem jih klicala, ker sem hotela preverit informacijo, da lahko letim v tisti konec sveta še brez vize (Kamboško sva tudi dobila na letališču) saj te nekateri prevozniki v nekatere države ne spustijo na avion,če nimaš vize.
A obstaja možnost, da greste na Dunaj kakšen dan prej in si uredite vizo kar sami?
Forum je zaprt za komentiranje.