Najdi forum

Vietnam

V začetku avgusta potujem v Vietnam (lahko tudi okoliške države) za približno 3 tedne do enega meseca. Rezervacijo karte (za en mesec) imam potrjeno za dve osebi (200 tisoč s taksami vred). Ker sem trenutno za to potovanje sama, mi lahko piše tisti, ki bi se mi rad pridružil..Sem navdušena popotnica, ki večino časa preživi v vasicah z domačini ali na trekingih..in se kar se da malo zadržujem v glavnih mestih…

Hello,

sem prebrala tvoj post da isces nekoga za tvoje podvige. Jaz si zelim že zelo dolgo iti nekam tak ven, ampak nikoli nikogar ne najdem, tak da jaz sem full zainteresirana. Pisi mi na mail prosim!!

Daj ti piši na moj mail, ker tvoj neki ne dela.

Živjo,

Tudi sam nameravam drugo leto v Vietnam in me zanima od kod/kam letiš in kje si kupila karto.

Lp Stein

Živjo ,
jaz tud letos septembra potujem v vietnam (preko bangkoka) …pa sem že tud gledla vse možne kombinacije glede kart (…tud mene zanima kje si nasla tako ugodno karto..)??

v kolikor bos zaupala hvala in lepo potovanje želim …

Morda potrebuješ LP South East Asia, kjer je veliko o Vietnamu.

Posodim brezplačno za eno leto. Pokliči.

LP!

Ledeni Samo

Karta je ugodna pri agenciji interconti s China airlines – preko Dunaja.

Zdravo…

tud jaz se odpravljam v Vietnam, in sicer greva 12. 7. z Dunaja. Letiva direkt do Hanoia, zato je zdaj najina prva skrb viza. Kompas je predrag, zato me zanima, a imate tisti, ki greste kmalu, to že preštudirano? Jaz se najbolj nagibam k temu, da bi poslala priporočeno.

Hvala za morebitne odgovore!

Ne samo posredovanje Kopasa, tudi viza je v Evropi zelo draga. Če se ne motim je 70 EUR, če pa jo rihtaš npr. v Kambodži je pod 30 EUR.
Predalgam, da kličeš na veleposlaništvo na Dunaj in jih vprašaš glede postopka in roka izvedbe, tudi jaz sem jih klicala, ker sem hotela preverit informacijo, da lahko letim v tisti konec sveta še brez vize (Kamboško sva tudi dobila na letališču) saj te nekateri prevozniki v nekatere države ne spustijo na avion,če nimaš vize.

A obstaja možnost, da greste na Dunaj kakšen dan prej in si uredite vizo kar sami?

Možnost je, samo glede na to, da ti jo ne uredijo v enem dnevu, je mal vprašljivo, koliko pride ceneje od Kompasovega oderuštva, če se moraš dvakrat peljat gor. Sicer pa jutri bom poklicala na Dunaj. Samo upam, da govorijo angleško…

Lp

Jaz sem jo uredil tako, da sem poslal potne liste sorodnici na Dunaj in je potem ona uredila za mene. Cena 1 mesečne vize je 72 EUR, v mojem primeru pa so jo uredili kar v 1 dnevu. Uradno sicer traja 3 dni.

LP,
Dejan

Hi, kdaj točno potuješ v Vietnam?
Jaz grem okoli 13 avgusta. Karte še nimam potrjene, pa me zanima malo več glede tega, če še imaš odvečno karto. LP

Hi, spremenil sem username…

Če odgovoriš glede karte, piši na ta naslov…

LP, Jure

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close