vietnam
mam litrsko kobro k ma še eno u gobcu za 500 flik 🙂
z vlakom sem šel hanoi – lao cai(sapa)morš rezervirat ene tri dni naprej pa obvezno uzem soft sleeper-potovalna brzina vlaka je 30-40km na uro?!#
hue hanoi sem šel z busom čez noč,pa ni panike,ker je dobra cesta
vlak karte rihtajo v vseh teh cafejih,samo jest sem se izogibal sinh in kim-cafeja ker so precej pičkeži,pa še na maso folka potuje z njimi,tko da je to precej skomercializirana scena
🙂
taxisti majo res tko-eni nategujejo kao da so to dolarji
bil na muine-še kar u redu,samo ni tko hudo kokr doc let beach 40km severno od nhatranga-kul plaža ,turkizno morje-ke prideš tko de rentaš moped
je pa nekej da maš povsod po plažah cel kup enih k ti hočjo prodat boga pa pol,tko da miru nimaš prav veliko
drgač je blo pa men tanarbol všeč na mekong delti,maichau in v sapi
🙂
thx, bom se ocitno kar na kambosko coast orientiral.
Si jedel antimalarike Kambodzi?
gre zato, da ne bi na Viet plazah prevec casa zabil, pol pa vidim, da so kamb boljse..
ja okol Krabija….Koh Lanta , ko se mi je zvecer baterija spraznila in nisem videl zvecer nazaj v resor. S faracajgom sem si svetil in dobil zulje:-). Ob cesti pa svetlece oci divjih mack:-)
Zanima te vlak od hanoia do Hue-ja: jaz sem sel obratno, kupil karto na zelezniski postaji in dal zanjo malo manj kot 5 dolarjev. Fajn je probat tudi vlake, ker vecina popotnikov potuje z busi. Drugace pa clovek, ce imas sanso iti kam drugam le pojdi. Vietnam je prevec skomercializiran. Ce zelis imeti pravo avanturo, delati vse na lastno pest, na blatnih cestah v dzungli graditi mostove iz hlodov za tvoj dzip itd. = LAOS. Bil sem tam in še se bom vrnil!
LP K.
Forum je zaprt za komentiranje.