Vietnam, Kambodza, Laos…….
Zdravo!
Bi potovali po svetu pa si ne upate iti sami na pot?* No sedaj je vas problem resen. Pridruzi se nam nekje okvirno v mesecu marcu 2005 na pribl. tritedenskem potovanju po Vietnamu, lahko tudi v kombinaciji z ostalima drzavama (po dogovoru) v spremstvu izkusene svetovne popotnice.
Skupina bo formirana v majhnem stevilu, okrog 10 oseb, tako da se krijejo osnovni stroski. Cena: najnizja!
Drugace je mozno potovanje usmeriti tudi v druge dele sveta (Kuba, Jamajka, J Amerika, JV Azija, Mehika), ce bo dovolj interesentov.
Za vec informacij ter morebitna vprasanja se oglasite na e-mail:
lucija_selic@yahoo.com
Za nekoga se te drzave mogoce slisijo grozno dalec in nevarno avanturisticne…..
Vendar temu ze dolgo ni tako, ponujajo se car azije vendar le ce se odlocis za samostojno potovanje v skupini se la ta kar posteno porazgubi. Saj se lahko na poti sami prikljucis drugim popotnikom in jih tudi zapusti, ko ti druzba ne ustreza vec. Vsekakor pa je cenovno in veliko bolj doziveto, ce se na pot odpravis po lastni iniciativi.
LP
Shanti
ja sej vem da gres lahk sam….. sam ce si tip je vseen lazje pa lahko recete kar hocte…..sm bla ze okol po svetu sam zmer sem mela se kolegico al pa kolega….mal je tut dolgcajt ce sam tapkas okol, sploh pa men k moram met ludi okol sebe…ne vem no, sej sm si rekla ce ne bo nobenga grem sama ker ne bom doma sam zato k so drugi prevec levi p nocjo potovat,sam sej veste…..fajn je met koga za tiste dobre trenutke k je super ce se lahk s kom rezis k nardis eno orto bedarjo, za tiste slabe momente je pa se bols ce je nekdo zravn k je pol vsa stvar manj scary hehe 😉
Ok verjetno bo spet izzvenelo kot tezenje in nerganje, vendar me vseeno cudi taksen oglas pod izkuseno svetovno popotnico, katera pa ima vsaj po registraciji sodec le dvajset let….?
Saj ne recem, tudi jaz sem pri teh letih ze imel nekaj izkusenj, ampak za vodenje in organizacijo je verjetno treba naredit kar nekaj kilometrov, vsaj po mojem mnenju!
Ja pa zakaj se ubadati z notranjimi leti, ce obstajajo v Vietnamu fleksibilni prevozi s katerimi si lahko v nocnih voznjah se znizate stroske?
Lp
Shanti
Se popolnoma strinjam s tabo Ursa, portal je res postal nekaj bolj popotnisko tujega, vem, da so tvoje besede letele tudi name. Vendar vcasih izrazim mnenje (kar ni napad), kot recimo kako lahko dvajsetletnica ponuja organizirana potovanja po celem svetu kot izkusena svetovna popotnica, tu vseeno nekaj ne stima. Seveda drugic spet dam kaksen popotniski nasvet, pac odvisno od napisanega na forumu, velikokrat pac raje ne napisem nic, ker so debate dolgocasne razvlecenke….
Glede izjave “pohajacke” pa mislim, da je ena lepsih cvetk na tem forumu,…,no ja vsak pac po svoje!
Lp,
Shanti
Forum je zaprt za komentiranje.