videz vara (nezvestoba)
Dater, sem skoraj ziher, da če se najde kakšna takšna, ki ima vse te lastnosti, ki si jih naštel, bi ti še vedno našel 1001 razlog, da ženska ni kaj prida v postelji.[/quote]
Seveda…. Saj to kar je vse naštel ni potem VSE kar je možno…. to je nekak ”osnova” za punco s katero je po lv postli lahko res zabavno….
Zdaj če maš ti vse to recimo, pa si ne umivaš zob nikoli pol mi nič ne koristiš 😛 😛 😛 😀
Poglej Hitlerja, on je vse to počel in bil najboljši na določenih področjih. Ni tu nekih pravil, to so samo predsodki, kar pišeš. :)[/quote]
Glej, relativizator, mevže nikoli ne dobijo najboljših stvari, ne dosežejo ničesar pomembnega, ne dobijo kakšne lepe ženske, niti nič. take stvari polovičarjem ne pripadajo.
Jaz mislim, da takšno vedenje ni v nobeni povezavi z varanjem ampak je stvar preprosto v temperamentu. Takšen si, ali pa nisi. Nekdo mora vaditi “šarmiranje” v ogledalu, drugi pač to počnemo ne da bi se sploh zavedali. Jaz “osvajam” vse povprek – mlado in staro. Vse ženske me postrani gledajo, dokler me ne spoznajo. Čez čas bi pa najraje videle, da bi bili njihovi partnerji prav pri meni “v varstvu”.
Varajo ljudje, ki so v zvezah, kjer spolnosti ni, jo je premalo ali pa se partnerja spolno sploh ne ujemata.
Še vedno trdim, da ženska, ki nima spolnih izkušenj ne more vedeti ali se bo s svojim bodočim partnerjem tudi spolno ujemala. Ker namreč v fazi goreče zaljubljenosti in metuljčkov ni para, ki mu spolnost ne bi laufala. Če ženska ob vsem tem jemlje sex kot nekaj nemoralnega, užitke pa kot privilegij moških, ne bo dala prioriteto spolnosti, ampak bo partnerja velikokrat izbrala po napačnih kriterijih (ker ima dobro službo, ker obeta, da bo dober očka, ipd…).
Po rojstvu otrok, ko pa začne spolnost pešati še tako uglašenim parom, pa začne takšna ženska v večini primerov kazati znake prve nezainteresiranosti. Spolnosti ni, ali pa privoli v te le iz občutka dolžnosti. So-prog in so-proga (dva, ki naj bi vozila po vzporednih progah ali pa vsaj približno v isto smer) naenkrat postaneta supersonična vlaka, katerem bi hitrost zavidali sami Japonci (če sodimo po redkih sex postajah in kako kratek čas se na njih zadržujeta).
Od tu naprej so možni samo trije scenariji. Eden od teh je, da še naprej živita po metodi: kar sva zakuhala, bova tudi požrla in zavoljo otrok, sorodnikov in skupnih prijateljev ostajata v zvezi, ki je pravzaprav en sam pogreb, le da od nikoder ni »Tišine«, ker se najedata ob vsaki možni priložnost.
Drugi scenarij je ta, da ženska potem, ko povečini opravi svojo materinsko vlogo, doživi prebujenje, nekakšen seksualni rokoko ali kako bi temu rekli in se hkrati sooči s tem, da ji je čas, ko bi morala uživati v sexu, pravzaprav minil. Temu običajno sledi pol mlajši ljubimec, za katerega zaprepadeni mož ugotovi, da ta po inteligenci, uspešnosti in še marsičemu zaostaja za njim, ampak kot da je takrat kateri mar za zdravo pamet in nove čevlje, če je pa dober sex tisto, kar želi imeti.
Tretji scenarij pa je tisti, ko ženska (zopet zaradi otrok, … in ljubega miru) potlači svoje naravne potrebe ampak, ker se zaveda, da intima ni takšna, kot bi morala biti, poskuša to kompenzirati s tem, da je še boljša gospodinja, še bolj skrbna mama… Pri tem začne zanemarjati sebe, malo zato, ker ji ob takšni zahtevni nalogi dejansko primanjkuje časa, malo pa tudi zato, ker želi pokazati svojo žrtev oziroma svoj delež, ki ga je prispevala k srečni zvezi. In medtem ko ona opravlja vso to gospodinjsko tlako, poskuša njen soprog manjko spolnosti nadomestiti sprva tako, da se zamoti z raznoraznimi hobiji (za katere še do včeraj ni vedel, da jih ima), kasneje, ko ga tudi to ne zadovolji več, pa si poišče nadomestek v obliki ljubice, ki ne zna ne kuhati in ne prati. Zna pa sexati. No, tukaj pa pride na vrsto tisti stavek: varal me je, čeprav je imel doma vse skuhano in vse oprano!, ki se mu še po tolikih ponovitvah nikakor ne morem načuditi.
Zato pride do varanja. Nekaj parov se sicer potem zateče po pomoč, vendar uspešnost teh terapij potem, ko je že vse tako zavoženo, lahko preštejemo na prste ene roke (pa še to bi morala biti roka kakšnega Na’vijca iz Avatarja – tista s tremi prsti).
Zdaj se pa lahko pritožujete ali pa me oblečete v vrečo za krompir.
Še vedno se bom počutila odlično. In sexi.
Margot-
Dater, sem skoraj ziher, da če se najde kakšna takšna, ki ima vse te lastnosti, ki si jih naštel, bi ti še vedno našel 1001 razlog, da ženska ni kaj prida v postelji.[/quote]
Seveda…. Saj to kar je vse naštel ni potem VSE kar je možno…. to je nekak ”osnova” za punco s katero je po lv postli lahko res zabavno….
Zdaj če maš ti vse to recimo, pa si ne umivaš zob nikoli pol mi nič ne koristiš 😛 😛 😛 :D[/quote]
Matkič a ti imaš mogoče kakšne izkušnje z zanemarjenimi ženskami 🙂
Če je to vse kar je Dater napisal le osnova, me prav zanima kaj vse bi lahko vidva še naštela, da bi bila vidva res zadovoljna z žensko 😀
Zdaj če maš ti vse to recimo, pa si ne umivaš zob nikoli pol mi nič ne koristiš 😛 😛 😛 :D[/quote]
Če je to vse kar je Dater napisal le osnova, me prav zanima kaj vse bi lahko vidva še naštela, da bi bila vidva res zadovoljna z žensko :D[/quote]
Nimam jaz nobenih takih izkušenj…. veš kaj pomeni teoretiziranje oz primeri?
Jaz sem ti izpostavil primer, v katerem tudi VSE to kar je dater napisal NI DOVOLJ…. kot si sama dejala, da se vedno da najt….
Oprosti da ti razblinim sanje, ampak če ženska ne dosega vsaj 90% teh točk ki jih je naštel Dater, potem je res bolj SLABA v postli….
Kaj jih večine ne dosegaš? 🙂
Margot-
Super, vsak ima svoje mnenje! In večina mnenj se razlikuje.
Kaj to pomeni? Da ni pravil in radi delamo posplošitve. In kaj je tu zgoraj? Posplošitev. 🙂
Si bolj “empiričen tip”, a ne? 😉 Empirika je domena znanosti, pohvalno. 😀
Po koliko anonimni niki ga že “driblaš”? 🙂 Registiran ti je bolj pristajal, zdaj misli, da si spet ena nova. 😀
Seveda, moški, ki mu vsaka dlaka smeta, se ve, kako se odnesejo. :D[/quote]
Hahaha… samo ti uzivej z izbrano. Nic drugega ne bom rekel.
Gospodicni pa…. jaz hudimano dobro vem, kar se je dogajalo v se pa se postlah. Vsaj s polovico partnerk sem se o teh receh kar nekaj pogovarjal. In rekel bom le to, povprecno seksualno zivljenje je… za zjokat se. Ko bi samo vedeli koliko kaksnih vse zgodb sem ze slisal. Bog pomagaj.
Obcasno se mi zgodi, da me kaksna neizkusena vprasa, pa kaj je to dober seks. In pricakuje odgovor v obliki kaksne domiselne poze, ipd. Ja, to po to, poza. lol
Tudi tistim prafakterjem seksa od skele ne morem drugega kot nasmejati so. Kolikor vec je DOBER seks. Ah…
Ampak kaj bi o dobrem govoril, ce pa po moji oceni morda celo 3/4 zensk spada med slabe. Ja. Tako je to…
Gospodicni pa…. jaz hudimano dobro vem, kar se je dogajalo v se pa se postlah. Vsaj s polovico partnerk sem se o teh receh kar nekaj pogovarjal. In rekel bom le to, povprecno seksualno zivljenje je… za zjokat se. Ko bi samo vedeli koliko kaksnih vse zgodb sem ze slisal. Bog pomagaj.
Obcasno se mi zgodi, da me kaksna neizkusena vprasa, pa kaj je to dober seks. In pricakuje odgovor v obliki kaksne domiselne poze, ipd. Ja, to po to, poza. lol
Tudi tistim prafakterjem seksa od skele ne morem drugega kot nasmejati so. Kolikor vec je DOBER seks. Ah…
Ampak kaj bi o dobrem govoril, ce pa po moji oceni morda celo 3/4 zensk spada med slabe. Ja. Tako je to…[/quote]
Tebe vpraša, kaj je to “dober seks”, če si pa še bolj zmeden od teh žensk. Lahko ti jaz dam mojo številko? 🙂 Seks, ki oba zadovoljuje, je “dober seks”, ni to količinsko merilo. Žensko, ki samo penis rabi, so zelo nezahtevne, tako kot ti, a ne? 😉
Če je to vse kar je Dater napisal le osnova, me prav zanima kaj vse bi lahko vidva še naštela, da bi bila vidva res zadovoljna z žensko :D[/quote]
Nimam jaz nobenih takih izkušenj…. veš kaj pomeni teoretiziranje oz primeri?
Jaz sem ti izpostavil primer, v katerem tudi VSE to kar je dater napisal NI DOVOLJ…. kot si sama dejala, da se vedno da najt….
Oprosti da ti razblinim sanje, ampak če ženska ne dosega vsaj 90% teh točk ki jih je naštel Dater, potem je res bolj SLABA v postli….
Kaj jih večine ne dosegaš? :)[/quote]
Ah Matkič Matkič, ti pa si en pravi, takoj ko ti nekaj ni všeč postaneš zelo obrambno nastrojen :).
A ti imaš izkušnje samo s takšnimi, ki niso dosegale teh točk?
No če si že tako radoveden pa ti naj povem, da te točke, ki so zgoraj napisane dosegam v več kot 90% 😛
Me pa prav zanima, če ste vi kaj prida v postelji, glede na to kakšne zahteve imate za ženske 😉
Ampak kaj bi o dobrem govoril, ce pa po moji oceni morda celo 3/4 zensk spada med slabe. Ja. Tako je to…[/quote]
No še dobro, da obstaja tista 1/4 žensk upam samo, da ne naletijo na vama z Matkičem podobne, ker potem še vaju lahko kaj naučijo in bosta morala po Monu drugače pisat 😀
Tebe vpraša, kaj je to “dober seks”, če si pa še bolj zmeden od teh žensk. Lahko ti jaz dam mojo številko? 🙂 Seks, ki oba zadovoljuje, je “dober seks”, ni to količinsko merilo. Žensko, ki samo penis rabi, so zelo nezahtevne, tako kot ti, a ne? ;)[/quote]
A ti bi se o seksu z mano pogovarjal? O zahtevnosti, kolicini, kaj koga zadovoljuje. Se kaj?
Drzi se filozovije in teologije.
[/quote]
Meni se je pa zdelo, da je pisal lastnosti žensk, ki niso kaj prida. A tebi so pa take zabavne? :))
Poglej Hitlerja, on je vse to počel in bil najboljši na določenih področjih. Ni tu nekih pravil, to so samo predsodki, kar pišeš. :)[/quote]
Glej, relativizator, mevže nikoli ne dobijo najboljših stvari, ne dosežejo ničesar pomembnega, ne dobijo kakšne lepe ženske, niti nič. take stvari polovičarjem ne pripadajo.[/quote]
To že, ampak to ne pomeni, da taki ljudje ne obtožujejo, se zgražajo, teoretizirajo itn, kot si ti trdil. 😉
Jaz imam zaenkrat pozitivne izkušnje…. je pa res, da sem dokaj zbirčn …. pa ne po izgledu ženske ampak bolj po ženski inteligenci razumevanju, mišljenju ipd…… Obstaja par takih vprašanj (niti ne sprašuj ker neboš zvedla) ki jih postavim in kaj hitro se vidi ali prebere ali je punca inteligentna in če ima smisel za humor…. če tega dvojega nima potem bi morala bit res ”Hollywoodsko” lepa da bi ”grešil” 🙂
Nisem pa čisto nič obrambno nastrojen….
Če jih dosegaš več kot 90% potem nevem zakaj sploh komentiraš, ker moreš bit ziher vsaj zanimiva v postli….
Oziroma po domače, s tabo najverjetneje ne bi blo dolgčas.
Zdaj kakšni pa smo mi v postelji pa boš težko zvedela…. sploh pa ne preko interneta 😉 😉
Forum je zaprt za komentiranje.