Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek videz vara (nezvestoba)

videz vara (nezvestoba)

Ker pričakuje od tebe, da boš imel le njo rad in da bo tudi tebi seks nepomembna stvar. 🙂

Seveda pa to na splošno ni res, da je ženskam seks nepomemben.
Večini je pomemben. Razen tistim, ki ne čutijo želje, pa jim je dovolj le enkrat na mesec.

Treba je nekaj upoštevat. Kar je nekomu nepomembno, je drugemu lahko kot kisik, če malo pretiravam. Se pravi, Matjažkotu je seks 10 skrb, tebi Matkič pa recimo prva.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker pričakuje od tebe, da boš imel le njo rad in da bo tudi tebi seks nepomembna stvar. 🙂

Večini je pomemben. Razen tistim, ki ne čutijo želje, pa jim je dovolj le enkrat na mesec.[/quote]
Gre se za to, da nekdo ima dovolj enkrat na mesec, drugi pa enkrat na dan. Ampak obema je seks v nekem odnosu lahko še vedno zelo pomemben, če ga enkrat ni več. Pri prvem se problem le malo bolj pozno pojavi oziroma postane opazen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Treba je nekaj upoštevat. Kar je nekomu nepomembno, je drugemu lahko kot kisik, če malo pretiravam. Se pravi, Matjažkotu je seks 10 skrb, tebi Matkič pa recimo prva.[/quote]

gre se za to da POSTANE prva stvar če nič ne delaš na tem… če pa je pa je lahko 5… recimo

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Večini je pomemben. Razen tistim, ki ne čutijo želje, pa jim je dovolj le enkrat na mesec.[/quote]
Gre se za to, da nekdo ima dovolj enkrat na mesec, drugi pa enkrat na dan. Ampak obema je seks v nekem odnosu lahko še vedno zelo pomemben, če ga enkrat ni več. Pri prvem se problem le malo bolj pozno pojavi oziroma postane opazen.[/quote]
To že. Je pa vseeno lažje zadovoljiti tisto žensko, ki ji je dovolj le 1 krat/mesec, kot pa tisto, ki bi vsak dan. 🙂
Zato je pri zahtevnejši ženski več možnosti, da bo seks problem za oba.

Je hudo? Te razbremeni kateri od nas malo? Meni si se zasmilil. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Je hudo? Te razbremeni kateri od nas malo? Meni si se zasmilil. :))))[/quote]
Saj ne veš, kolikokrat bi moja rada. :)))

Je hudo? Te razbremeni kateri od nas malo? Meni si se zasmilil. :))))[/quote]
Saj ne veš, kolikokrat bi moja rada. :)))[/quote]

Jah, saj pa si napisal ‘ ji je dovolj le 1 krat/mesec’ 😀 potrpi 1x mesečno, saj bo… :)))

Saj ne veš, kolikokrat bi moja rada. :)))[/quote]

Jah, saj pa si napisal ‘ ji je dovolj le 1 krat/mesec’ 😀 potrpi 1x mesečno, saj bo… :)))[/quote]
Bom se potrudil. :)))

Jah, saj pa si napisal ‘ ji je dovolj le 1 krat/mesec’ 😀 potrpi 1x mesečno, saj bo… :)))[/quote]
Bom se potrudil. :)))[/quote]

Je prezahtevna? Kakšna mlada bi te malo poživila spet… :)))

Matkic je pred “mnogo” meseci izjavil, da mu največ pomeni 4s: snažen, sit, spolno potešen in svoboden.

Matkic je pred “mnogo” meseci izjavil, da mu največ pomeni 4s: snažen, sit, spolno potešen in svoboden.[/quote]

Ja, bojim se, da on ne bi bil pravi fant za tebe, da mora priti najmanj do enih 6s?:)))

matjazko, katera +2s si zdaj pa ti iznašel?

Ja ne vem, tebe vprašam, koliko jih rabi, tisti minimum? 😀
Kaj če mu jaz malo svojih posodim? :)) Ali mi jih tudi primanjkuje? 🙂

Ja ne vem, tebe vprašam, koliko jih rabi, tisti minimum? 😀
Kaj če mu jaz malo svojih posodim? :)) Ali mi jih tudi primanjkuje? :)[/quote]

Bolj kot koliko je pomembno katere s-e.

Samooklicani forumski filozof in teolog je s svojim filozofiranjem o nepomemben seksa uspel kontradiktirati celi zgodovini clovestva. Bravo.

Evo, Lucky, Daterja imaš tu, si ga lahko podajate med sabo, rekoč: “Jaz ga nočem, ti ga imej!” :)))

Evo, Lucky, Daterja imaš tu, si ga lahko podajate med sabo, rekoč: “Jaz ga nočem, ti ga imej!” :)))[/quote]

Se čutiš ogroženega?

Evo, Lucky, Daterja imaš tu, si ga lahko podajate med sabo, rekoč: “Jaz ga nočem, ti ga imej!” :)))[/quote]

Se čutiš ogroženega?[/quote]

Lucky, kaj so to neka vprašanja v stilu Goldfiševe? 🙂
Od Daterja ne, od tebe se počutim ogroženega… Si malo nevarna, a ne? :)))

Aha, če nisi samski, si pokrij oči s cvetjem svoje najdražje, pa ne pozabi na nos in ušesa :).

Saj tvoje cvetje tudi medi. Čmrlj gre vedno za vonjem nektarja. 😀

Samo ena naj ti bo najdražja, druge so drage :)). Šššccccc.

Če je seks precenjen, zakaj pol tradicionalisti zganjate tako gonjo proti varanju? Sej pa to je samo seks, tička v drugo luknjo, drugega tička v luknjo vaše drage. To meni ne gre skupaj, po eni strani floskule o precenjenosti seksa, po drugi strani maloposestniški odnos do spolnih organov partnerja. Če je seks samo seks in precenjen, potem ers ne razumem kompliciranja okoli tega.

In ko boš enkrat imel kakršnokoli zvezo, boš mogoče razumel pomen izjave, da slab seks predstavlja 99% odnosa.

No, saj, samo tebe če ima moški, ne rabi nič drugega, še jesti in piti ne. :)))

Mucek te s tako otožnimi zelenimi okicami gor gleda, če boš mu dala malo mlekeca, zasladkanega z domačim pomladanskim cvetnim nektarjem, ti pa Šsccc? 🙂 Menda Štajerke slovite po odprtosti in darežljivosti… Nisi prava Štajerka? 😀

Če je seks precenjen, zakaj pol tradicionalisti zganjate tako gonjo proti varanju? Sej pa to je samo seks, tička v drugo luknjo, drugega tička v luknjo vaše drage. To meni ne gre skupaj, po eni strani floskule o precenjenosti seksa, po drugi strani maloposestniški odnos do spolnih organov partnerja. Če je seks samo seks in precenjen, potem ers ne razumem kompliciranja okoli tega.

In ko boš enkrat imel kakršnokoli zvezo, boš mogoče razumel pomen izjave, da slab seks predstavlja 99% odnosa.[/quote]

Jaz sem na netradicionalistični način vedno ženskam na razpolago. :))))
Monovke, še zadnjo krpo bom strgal s svojih prsi, evo, samo za vas… 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close