videz vara (nezvestoba)
Nisem brala vseh odgovorov. Povem iz izkušnje
Zgleden družinski človek, deloven….vsaka ženska bi si ga želela. Zna prisluhniti vsakomur, sočustvuje s težavami, …ni da ni. Kot sem rekla – vsaka bi si ga želela. Dokler ga ne spozna. Vse je zunanja fasada, da okolica vidi kako idealen je. Kot mož in oče pa odpovedal na celi črti. Doma ne zna prisluhniti, se izogiba vsakemu pogovoru, vsak se naj ubada s svojimi težavami, dela samo kar mu je, žena ga ne briga kaj dela, kako se počuti. Nanjo niti ni pomislil, ko se je zapletel z drugo žensko. Seveda, ker je tako prijazen, sočuten… Njej je znal prisluhniti, se potožiti kako ga doma ne razumejo (kot da je on njih), skratka…. Je varal, pa nihče ni mogel verjeti, ker je tako idealen mož, oče. Vse je preslepil, le žene ni. In konec – on še je vedno oh in ah, žena pa kriva za vse. Pa je želela samo, da bi tudi njej prisluhnil, jo povprašal kako je, ji skuhal vsaj čaj, ko je bila bolana. Pomagal in stregel jo je samo, ko je bil kdo pri njih. Samo, da je bila zunanja slika idealna.
Zgleden družinski človek, deloven….vsaka ženska bi si ga želela. Zna prisluhniti vsakomur, sočustvuje s težavami, …ni da ni. Kot sem rekla – vsaka bi si ga želela. Dokler ga ne spozna. Vse je zunanja fasada, da okolica vidi kako idealen je. Kot mož in oče pa odpovedal na celi črti. Doma ne zna prisluhniti, se izogiba vsakemu pogovoru, vsak se naj ubada s svojimi težavami, dela samo kar mu je, žena ga ne briga kaj dela, kako se počuti. Nanjo niti ni pomislil, ko se je zapletel z drugo žensko. Seveda, ker je tako prijazen, sočuten… Njej je znal prisluhniti, se potožiti kako ga doma ne razumejo (kot da je on njih), skratka…. Je varal, pa nihče ni mogel verjeti, ker je tako idealen mož, oče. Vse je preslepil, le žene ni. In konec – on še je vedno oh in ah, žena pa kriva za vse. Pa je želela samo, da bi tudi njej prisluhnil, jo povprašal kako je, ji skuhal vsaj čaj, ko je bila bolana. Pomagal in stregel jo je samo, ko je bil kdo pri njih. Samo, da je bila zunanja slika idealna.[/quote]
Hvala ti za ta post. Ti si razumela moje vprašanje. Točno za to gre – nekateri imajo “lepo fasado”, resnica pa je povsem drugačna.
Zgleden družinski človek, deloven….vsaka ženska bi si ga želela. Zna prisluhniti vsakomur, sočustvuje s težavami, …ni da ni. Kot sem rekla – vsaka bi si ga želela. Dokler ga ne spozna. Vse je zunanja fasada, da okolica vidi kako idealen je. Kot mož in oče pa odpovedal na celi črti. Doma ne zna prisluhniti, se izogiba vsakemu pogovoru, vsak se naj ubada s svojimi težavami, dela samo kar mu je, žena ga ne briga kaj dela, kako se počuti. Nanjo niti ni pomislil, ko se je zapletel z drugo žensko. Seveda, ker je tako prijazen, sočuten… Njej je znal prisluhniti, se potožiti kako ga doma ne razumejo (kot da je on njih), skratka…. Je varal, pa nihče ni mogel verjeti, ker je tako idealen mož, oče. Vse je preslepil, le žene ni. In konec – on še je vedno oh in ah, žena pa kriva za vse. Pa je želela samo, da bi tudi njej prisluhnil, jo povprašal kako je, ji skuhal vsaj čaj, ko je bila bolana. Pomagal in stregel jo je samo, ko je bil kdo pri njih. Samo, da je bila zunanja slika idealna.[/quote]
Hvala ti za ta post. Ti si razumela moje vprašanje. Točno za to gre – nekateri imajo “lepo fasado”, resnica pa je povsem drugačna.[/quote]
Ni zakaj 🙂 In kruto je, da ljudje včasih ne želijo videti kaj se skriva za fasado, kljub vsem razpokam si zatiskajo oči. Fasada jih še kar privlači.
Hvala ti za ta post. Ti si razumela moje vprašanje. Točno za to gre – nekateri imajo “lepo fasado”, resnica pa je povsem drugačna.[/quote]
Ni zakaj 🙂 In kruto je, da ljudje včasih ne želijo videti kaj se skriva za fasado, kljub vsem razpokam si zatiskajo oči. Fasada jih še kar privlači.[/quote]
Ne padajo vsi na fasado, so ljudje, ki vidijo dlje 🙂
Ni zakaj 🙂 In kruto je, da ljudje včasih ne želijo videti kaj se skriva za fasado, kljub vsem razpokam si zatiskajo oči. Fasada jih še kar privlači.[/quote]
Precej ljudi nosi fasado, zato jim tudi ustrezajo taki kalibri. Kdo pa želi imeti opravka z iskrenim človekom? Bolj malo je takih.
Ni pa tako enostavno videti dlje ali globlje. 🙂
Veliko jih spregleda prepozno. Ko že nekaj časa živijo s samo osebo, jim postane znan še tisti skriti del osebnosti.
Sicer pa, bolj poznaš sebe, bolj lahko predvidiš s kakšnimi osebami si kompatibilen. Seveda je tudi pri sebi treba videti dlje in globlje ter si priznati tisto, kar skrivamo pred sabo in drugimi.
Veliko jih spregleda prepozno. Ko že nekaj časa živijo s samo osebo, jim postane znan še tisti skriti del osebnosti.
Sicer pa, bolj poznaš sebe, bolj lahko predvidiš s kakšnimi osebami si kompatibilen. Seveda je tudi pri sebi treba videti dlje in globlje ter si priznati tisto, kar skrivamo pred sabo in drugimi.[/quote]
Robi, pa ti razturaš. :)))
GF; ne spiš še ob pol petih zjutraj. Si imela kakšnega mladeniča ob sebi, da te je tako dolgo “mučil”? 😀
Drugače pa se strinjam z napisanim, kdor ni fouš, se ne bo z drugimi toliko obremenjeval.[/quote]
Vidva z GF sta enak kaliber ali beri: čim dalj od mene.[/quote]
Antilopca, označevanje žensk z “vrečami krompirja” ima svoj psihološki namen.
Če bi imela tam enega fajnega tipa, da te malo pocarta, kot je npr. Spider Edition :), bi ti bilo malo mar za druge, ta preobremenjenostjo s službo in sodelavkami bi izzvenela, kaj počnejo zasebno, s kom vse so, kolikokrat, kdo jo je vse, kako izgledajo…
Vidva z GF sta enak kaliber ali beri: čim dalj od mene.[/quote]
Antilopca, označevanje žensk z “vrečami krompirja” ima svoj psihološki namen.
Če bi imela tam enega fajnega tipa, da te malo pocarta, kot je npr. Spider Edition :), bi ti bilo malo mar za druge, ta preobremenjenostjo s službo in sodelavkami bi izzvenela, kaj počnejo zasebno, s kom vse so, kolikokrat, kdo jo je vse, kako izgledajo…[/quote]
No, verjamem, da je Spider greha vreden, ampak sva raje dobra prijatelja.
Me pa zadnje čase zabava en drug forumaš…
Ja, on je tip za ženske “friend liste”, predober je, da bi imele z njim še kaj drugega. 😀
A drugi. forumaš te zabava? Na katerem mestu sem pa jaz sedaj pristal? 🙁 Ni po moji krivdi, saj veš, kakšne so ženske, še hujše kot tvoje sodelavke, GF me je čisto potegnila na svojo stran, ker smo moški šibki in z lahkoto manipulirajo z nami. Morda me pa še lahko rešiš iz njenih krempljev? 😉
Ja, on je tip za ženske “friend liste”, predober je, da bi imele z njim še kaj drugega. 😀
A drugi. forumaš te zabava? Na katerem mestu sem pa jaz sedaj pristal? 🙁 Ni po moji krivdi, saj veš, kakšne so ženske, še hujše kot tvoje sodelavke, GF me je čisto potegnila na svojo stran, ker smo moški šibki in z lahkoto manipulirajo z nami. Morda me pa še lahko rešiš iz njenih krempljev? ;)[/quote]
Ne, Matjažko, zamudil si vlak in avtobus, kar ostani z Goldfish. :))
Sicer pa, bolj poznaš sebe, bolj lahko predvidiš s kakšnimi osebami si kompatibilen. Seveda je tudi pri sebi treba videti dlje in globlje ter si priznati tisto, kar skrivamo pred sabo in drugimi.[/quote]
Robi, pa ti razturaš. :)))[/quote]
Hm, to je čista kontra mojim stališčem, ali pa mi želiš povedati nekaj, česar pri sebi nisem zmožna videti? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.