Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek videz vara (nezvestoba)

videz vara (nezvestoba)

Kapo dol. Odlično napisano.

Jaz imam zaenkrat pozitivne izkušnje…. je pa res, da sem dokaj zbirčn …. pa ne po izgledu ženske ampak bolj po ženski inteligenci razumevanju, mišljenju ipd…… Obstaja par takih vprašanj (niti ne sprašuj ker neboš zvedla) ki jih postavim in kaj hitro se vidi ali prebere ali je punca inteligentna in če ima smisel za humor…. če tega dvojega nima potem bi morala bit res ”Hollywoodsko” lepa da bi ”grešil” 🙂

Nisem pa čisto nič obrambno nastrojen….

Če jih dosegaš več kot 90% potem nevem zakaj sploh komentiraš, ker moreš bit ziher vsaj zanimiva v postli….

Oziroma po domače, s tabo najverjetneje ne bi blo dolgčas.

Zdaj kakšni pa smo mi v postelji pa boš težko zvedela…. sploh pa ne preko interneta 😉 ;)[/quote]

Ti pa moreš biti zelo dober, tako po videzu kot po karakterju, glede na to kakšne zahteve imaš 😛

Sem mislila, da lahko vseeno komentiram čeprav ne sodim med tiste 3/4, ki jih je Dater prej omenil 😀

Hah, vidim da pa dopuščaš malo možnosti, da izvem kakšen si v postelji, glede na to da si napisal da bom TEŽKO (ampak ne nemogoče) izvedela, mogoče pa se morem samo malo bolj potrudit pa bo uspelo 😉

Jaz imam zaenkrat pozitivne izkušnje…. je pa res, da sem dokaj zbirčn …. pa ne po izgledu ženske ampak bolj po ženski inteligenci razumevanju, mišljenju ipd…… Obstaja par takih vprašanj (niti ne sprašuj ker neboš zvedla) ki jih postavim in kaj hitro se vidi ali prebere ali je punca inteligentna in če ima smisel za humor…. če tega dvojega nima potem bi morala bit res ”Hollywoodsko” lepa da bi ”grešil” 🙂

Nisem pa čisto nič obrambno nastrojen….

Če jih dosegaš več kot 90% potem nevem zakaj sploh komentiraš, ker moreš bit ziher vsaj zanimiva v postli….

Oziroma po domače, s tabo najverjetneje ne bi blo dolgčas.

Zdaj kakšni pa smo mi v postelji pa boš težko zvedela…. sploh pa ne preko interneta 😉 ;)[/quote]

Ti pa moreš biti zelo dober, tako po videzu kot po karakterju, glede na to kakšne zahteve imaš 😛

Sem mislila, da lahko vseeno komentiram čeprav ne sodim med tiste 3/4, ki jih je Dater prej omenil 😀

Hah, vidim da pa dopuščaš malo možnosti, da izvem kakšen si v postelji, glede na to da si napisal da bom TEŽKO (ampak ne nemogoče) izvedela, mogoče pa se morem samo malo bolj potrudit pa bo uspelo ;)[/quote]

Videza svojega nerad ocenjujem, ker verjetno veš, da na sebi vedno vidimo ”napake” ali napake….

na karakter pa nimam pripomb 😛

Kakorkoli si obračaš besede ki sem jih napisal…. ti garantiram da ti bo nemogoče izvedet moje ”posteljne” sposobnosti preko interneta….

Nemogoče pa ne upam rečt(niti ne bi blo fer da rečem), ker te nisem ne videl, niti nisem komuniciral s tabo dovolj časa da bi si lahko ustvaril primerno mnenje…. par replik je bistveno premalo. 🙂

Mogoče pa se moraš res ”MALO” bolj potrudit…… 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ammmmm… jst bi fprašal kolk računaš na uro in če bi se dalo tvoje usluge s čim kompenzirat? :))))
Količinski popust se tut dobi? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zdaj verjamem, da imaš jajca, ko si napisal tako veličastno izjavo. Upam, da sama ne bom nikoli v fazi, ko bi si dobrohotno rekla, da nimam nikakršnih pripomb na svoj karakter. Tudi na smrtni postelji (če bom imela čast razmišljanja) bom ponižno, tiho rekla, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moči.

Super, vsak ima svoje mnenje! In večina mnenj se razlikuje.
Kaj to pomeni? Da ni pravil in radi delamo posplošitve. In kaj je tu zgoraj? Posplošitev. 🙂

Še vedno trdim, da ženska, ki nima spolnih izkušenj ne more vedeti ali se bo s svojim bodočim partnerjem tudi spolno ujemala.
Ker namreč v fazi goreče zaljubljenosti in metuljčkov ni para, ki mu spolnost ne bi laufala. [/quote]

Moški varalice k svojim ljubicam ne hodijo gledat nogomet ali reševat sudoku ampak hodijo k njim kavsat. In ženske varalice pri svojih ljubčkih nimajo literarnih večerov ampak hodijo tja kavsat. Zdaj pa ti obračaj svoje mnenje kolikor hočeš!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zdaj verjamem, da imaš jajca, ko si napisal tako veličastno izjavo. Upam, da sama ne bom nikoli v fazi, ko bi si dobrohotno rekla, da nimam nikakršnih pripomb na svoj karakter. Tudi na smrtni postelji (če bom imela čast razmišljanja) bom ponižno, tiho rekla, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moči.[/quote]

Če na nekaj nimaš pripomb še ne pomeni, da ni možnosti izboljšave…. tekom življenja se bodo zagotovo pokazale, trenutno jih pač ni na vidiku….

Ti pa kar probaj obračat in si interpretirat po svoje… upam da ti je kul 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ammmmm… jst bi fprašal kolk računaš na uro in če bi se dalo tvoje usluge s čim kompenzirat? :))))
Količinski popust se tut dobi? :)))[/quote]

Nisem prepričana da vem, kaj bi zdaj naročil. Ure osvajanja ali ure varstva?
Seveda boš dobil popust. Še cassasconto, če češ… :))))

Sicer ne vem iz prve roke kako to gre in zakaj hodijo tja, sem pa slišal, da zmer tut samo ne kavsajo…. mogoče pa rešujejo križce in krožce? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

HAHA 😀 A sem trdil kdaj, da tja hodijo na literarne krožke iz književnosti? 😉
Ampak to je bolj grob opis, splošen, saj zdaj to ne pomeni, da ljubček ali ljubica nimata rada izvenzakonskega partnerja, da je edina stvar, ki jo povezuje – kavs, da ni nobenih čustev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sicer ne vem iz prve roke kako to gre in zakaj hodijo tja, sem pa slišal, da zmer tut samo ne kavsajo…. mogoče pa rešujejo križce in krožce? ;)[/quote]

Ne draži je te , te bo med kozle za pastirja poslala. 😀

Količinski popust se tut dobi? :)))[/quote]

Seveda boš dobil popust. Še cassasconto, če češ… :))))[/quote]V zadnjem času se je pojavilo nekaj “neregistriranih prijateljic”, ki mi očitajo, da sem preživahen in bi me celo na križ pribile samo, če bi bil njihov tako, da mislim, da bi rabil varstvo. Sicer boš pa potem sama ocenila po parih dneh.
Račun bo pa itak naša plačala tako da….. Mogoče s kako vrečo krompirja?
Krompir boste pojedli, vrečo boš pa za oblekla. Menda ti to nosiš…. :))))

Hah, vidim da pa dopuščaš malo možnosti, da izvem kakšen si v postelji, glede na to da si napisal da bom TEŽKO (ampak ne nemogoče) izvedela, mogoče pa se morem samo malo bolj potrudit pa bo uspelo ;)[/quote]

Videza svojega nerad ocenjujem, ker verjetno veš, da na sebi vedno vidimo ”napake” ali napake….

Kakorkoli si obračaš besede ki sem jih napisal…. ti garantiram da ti bo nemogoče izvedet moje ”posteljne” sposobnosti preko interneta….

Nemogoče pa ne upam rečt(niti ne bi blo fer da rečem), ker te nisem ne videl, niti nisem komuniciral s tabo dovolj časa da bi si lahko ustvaril primerno mnenje…. par replik je bistveno premalo. 🙂

Mogoče pa se moraš res ”MALO” bolj potrudit…… :P[/quote]

A ti tudi vidiš kakšne napake na sebi, jaz pa sem mislila, da smo samo ženske takšne, ki se s tem obremenjujemo :D.
Čeprav se mi zdi, da imaš kar velik ego ti bom to verjela na besedo 🙂

No potem bo pa treba še kdaj kaj pokomentirat in se potrudit, da si boš lahko ustvaril primerno mnenje in mogoče razkril svoje posteljne sposobnosti 😛

Seveda boš dobil popust. Še cassasconto, če češ… :))))[/quote]V zadnjem času se je pojavilo nekaj “neregistriranih prijateljic”, ki mi očitajo, da sem preživahen in bi me celo na križ pribile samo, če bi bil njihov tako, da mislim, da bi rabil varstvo. Sicer boš pa potem sama ocenila po parih dneh.
Račun bo pa itak naša plačala tako da….. Mogoče s kako vrečo krompirja?
Krompir boste pojedli, vrečo boš pa za oblekla. Menda ti to nosiš…. :))))[/quote]

Glej, kaj si se šel pa “zamerjevat” neregistriranim pisateljicam …:))) Kaj pa če nisi bil preživahen, mogoče si bil premlohav :DDDDD. Ti kar pridi v varstvo, bova že kaj počela.

Sicer ne vem iz prve roke kako to gre in zakaj hodijo tja, sem pa slišal, da zmer tut samo ne kavsajo…. mogoče pa rešujejo križce in krožce? ;)[/quote]

To so te neki nasral veš …

Ampak to je bolj grob opis, splošen, saj zdaj to ne pomeni, da ljubček ali ljubica nimata rada izvenzakonskega partnerja, da je edina stvar, ki jo povezuje – kavs, da ni nobenih čustev.[/quote]

Če želiš, da ti odgovorim na tvoj post, mi boš moral definirati kdo je zdaj tu ljubček, kdo ljubica in kdo izvenazakonski parnter in v kakšni je zvezi zdaj ta z njima dvema. Po domače povedano: kdo zdaj s kom kavsa? Morda si poimenoval izvenzakonski partner in mislil na ljubico/ljubčka? Ne razumem …

Ampak to je bolj grob opis, splošen, saj zdaj to ne pomeni, da ljubček ali ljubica nimata rada izvenzakonskega partnerja, da je edina stvar, ki jo povezuje – kavs, da ni nobenih čustev.[/quote]

Če želiš, da ti odgovorim na tvoj post, mi boš moral definirati kdo je zdaj tu ljubček, kdo ljubica in kdo izvenazakonski parnter in v kakšni je zvezi zdaj ta z njima dvema. Po domače povedano: kdo zdaj s kom kavsa? Morda si poimenoval izvenzakonski partner in mislil na ljubico/ljubčka? Ne razumem …[/quote]

Napisala si tako, da tisti/tista, ki vara, da hodi k ljubici/ljubčeku samo na “kavs”,
da je spet alfa in omega vsega seks, da jo ničesar drugega ne povezuje, pa to sploh ni nujno.

Če želiš, da ti odgovorim na tvoj post, mi boš moral definirati kdo je zdaj tu ljubček, kdo ljubica in kdo izvenazakonski parnter in v kakšni je zvezi zdaj ta z njima dvema. Po domače povedano: kdo zdaj s kom kavsa? Morda si poimenoval izvenzakonski partner in mislil na ljubico/ljubčka? Ne razumem …[/quote]

Napisala si tako, da tisti/tista, ki vara, da hodi k ljubici/ljubčeku samo na “kavs”,
da je spet alfa in omega vsega seks, da jo ničesar drugega ne povezuje, pa to sploh ni nujno.[/quote]Jst tut tako mislim! 😉
Dopoldne sta dve pisali, da bi imela vsaj ena od njiju moškega za križce in krožce špilat…. Kaj bi druga počela pa ni povedala…. 😉 :))))

Mogoče pa se moraš res ”MALO” bolj potrudit…… :P[/quote]

A ti tudi vidiš kakšne napake na sebi, jaz pa sem mislila, da smo samo ženske takšne, ki se s tem obremenjujemo :D.

No potem bo pa treba še kdaj kaj pokomentirat in se potrudit, da si boš lahko ustvaril primerno mnenje in mogoče razkril svoje posteljne sposobnosti :P[/quote]

Razkrival ne bom ničesar preko interneta… še najmanj pa tukaj na MONu…. to je rezervirano za v živo …. tak da te tudi vso komentiranje ne bo poneslo do takšnega ”cilja” ….

Za to me bi morala še vsaj najt v reali…..

da je spet alfa in omega vsega seks, da jo ničesar drugega ne povezuje, pa to sploh ni nujno.[/quote]

Predlagam, da Specialca vprašamo kolikokrat so ga prešuštnice prosile naj jim prebere odlomke iz kakšnih zanimivih knjig…

da je spet alfa in omega vsega seks, da jo ničesar drugega ne povezuje, pa to sploh ni nujno.[/quote]Jst tut tako mislim! 😉
Dopoldne sta dve pisali, da bi imela vsaj ena od njiju moškega za križce in krožce špilat…. Kaj bi druga počela pa ni povedala…. 😉 :))))[/quote]

Pa se poskusi še ti doma tako izgovoriti. Mogoče boš pa imel krompir :/

da je spet alfa in omega vsega seks, da jo ničesar drugega ne povezuje, pa to sploh ni nujno.[/quote]

Predlagam, da Specialca vprašamo kolikokrat so ga prešuštnice prosile naj jim prebere odlomke iz kakšnih zanimivih knjig…[/quote]

Prešuštnice? A v posebnih primerih celo krščanska oblika rabe te besede, čeprav ne maraš ničesar kar le malo diši po krščanstvu, ampak tu sedaj izjema, če želiš poudariti njihovo “grešnost”!??? 🙂

Aha, aha- če te mož prevara, in reče, da je šlo “samo za seks”, da ničesar ne čuti do ljubice, mu boš odpustila, ampak bognedaj, da bi gojil čustva do ljubice, to bi bil tisti najhujši greh, saj imajo te le za “za seks”. Jah, figo, odvisno od moškega in ženske, ni vse vezano na seks pri vseh. Imaš celo takšne moške ,da gredo do prostituke, da bi se nekomu “izpovedali”, če jih kaj teži. Ne odrekaj čustev drugim ljudem! 😉

Čisto brezvezna tema. Kot da bi se nekdo spraševal ali je večja verjetnost, da bo v zakonu varala pravnica, ker se zaveda tudi pravnih posledic, ki lahko temu sledijo, ali bivša prostitutka. In ugotovitev, da videz vara, češ ex prostitutka je lahko bolj zvesta od krepostne in inteligentne pravnice… Zeh, zeh! Antilopa, ukvarjaj se rajši s sabo in svojim lajfom in manj z drugimi ženskami in njihovim zakonskim in izvenzakonskim ljubezenskim življenjem.Iskanje odgovorov na takšna vprašanja kot jih ti postavljaš v tej temi, je Sizifovo delo in preveliko posploševanje in moraliziranje brez prave osnove. Dejstvo, da gre tebi v nos tam ena x ženska, ki po tvojem mnenju ni ne seksi ne nič, ni prava osnova za to, da bi na podlagi tega lahko vlekli znanstvene zaključke. To je navadno obrekovanje.

Morski pes, kako sva si midva podobna:).

No potem bo pa treba še kdaj kaj pokomentirat in se potrudit, da si boš lahko ustvaril primerno mnenje in mogoče razkril svoje posteljne sposobnosti :P[/quote]

Razkrival ne bom ničesar preko interneta… še najmanj pa tukaj na MONu…. to je rezervirano za v živo …. tak da te tudi vso komentiranje ne bo poneslo do takšnega ”cilja” ….

Za to me bi morala še vsaj najt v reali…..[/quote]

No potem pa te prepuščam kakšni drugi, da te poišče in izve oziroma izkusi tvoje posteljne sposobnosti 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close