video s kamere na racunalnik
Pozdravljeni.
Za rojstni dan sem dobila digitalno kamero. Posnela sem neko proslavo, ki bi jo zdaj rada dala na navaden dvd v mpeg formatu. Ampak, ko to sem presnela video s kamere na rac. in potem ta projekt shranila kot mpg (kar je tudi edian opcija, ki mi jo windows ponudi), mi video v Windows Media Playerju ne deluje. Zvok sicer dela, slike pa ni. Napiše mi obvestilo “Errror downloading codec”. PA ne vem, zakaj. Vse filme lahko normalno gledam, tega videa pa ne morem. Ali moram se kaj naredit, preden lahko video shranim… oziroma, kaj moram pravzaprav narediti:) Aja, kamera je CAnon DC50, program za delo z dvd-jem pa neki Roxi. Dobila sem ga zraven kamere.
Upam, da je kdo moje vprasanje sploh razumel. Na tem podroju sem pravi mali telicek, tako da prosim za razumevanje, predvsem pa za kakega potrpezljivega majstra, ki bi mi lahko pomagal.
HVALA!!!!
Se mi zdi da ta kamera snema v mgp2 se pravi DVD format.ALi imaš program za predvajanje DVD-jev,se pravi CyberLink PowerDVD,ali pa kak WinDVD player?Če imaš enega od teh naloženo bi moral ti predvajati film.Poglej kaj imaš na tem na tem dvd-ju ki si ga dobila zraven sigurno mora bit na njem kak tak program.
Forum je zaprt za komentiranje.