Najdi forum

video converter

zanima me, ali se lahko kako tudi posnetki s strani mojvideo.com konvertirajo v določen fail, da si jih posnameš na cd…
iz youtuba ni problem, ampak s te strani pa ne gre, pa zanima, če je to sploh možno….

hvala za odgovor

Hmm, kateri video pa je na MojVideo in ni na Youtube :)?
Uporabniki namreč 95% videov prenesejo z Youtube in nato na slovenski portal.

Opcija bi bil kakšen “streaming” program, ki lahko zajame vse avido in video vsebine z določene strani, naprimer Orbit.

Real Player iam tudi v svoji brezplačni verziji dodan downloader, ki deluje tudi na mojvideo.com (pa tudi na vseh drugih straneh, ki imajo video).

Mimogrede, piše se file (=datoteka), ne fail (=spodleteti, ne uspeti).

Real Player downloaderja ne uporabljam več, predvidevam pa da še vedno shranjuje posnetke v neko lastno video obliko, ki ni uporabna za peko CD-jev ali sploh za nadaljnje konvertiranje?
Vsaj kakšno leto nazaj je bilo tako in je razburjalo uporabnike…

V brezplačni verziji shranjuje direktno v prvotni obliki Flash, t. j. flv format. Plačljiva verzija ima zraven še konverter. Jaz imam breplačni Real Player, konvertiram pa z brezplačnim Any Vireo Converter.

hvala za izčrpne odgovore, ampak mi je to bolj španska vas;)
Matic19 – gre za risanke, ki jih je na mojvideo precej več
fail – hvala za slovnično napako;)

Any Video Converter seveda 🙂

Aha, je torej .flv. Pred kakšnim letom je bila neka končnica, ki se je niti spomnim ne, brati se je dalo le z Real Playerjem.

Tule prenesi predvajalnik, ki je omenjen zgoraj. Ko boš inštalirala in ponovno zagnala brskalnik, se nad videom pojavi napis “Download this video”.

http://europe.real.com/realplayer/thank-you-for-downloading

o, superca

še 1x hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close