video converter
Tule prenesi predvajalnik, ki je omenjen zgoraj. Ko boš inštalirala in ponovno zagnala brskalnik, se nad videom pojavi napis “Download this video”.
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › video converter
zanima me, ali se lahko kako tudi posnetki s strani mojvideo.com konvertirajo v določen fail, da si jih posnameš na cd…
iz youtuba ni problem, ampak s te strani pa ne gre, pa zanima, če je to sploh možno….
hvala za odgovor
Hmm, kateri video pa je na MojVideo in ni na Youtube :)?
Uporabniki namreč 95% videov prenesejo z Youtube in nato na slovenski portal.
Opcija bi bil kakšen “streaming” program, ki lahko zajame vse avido in video vsebine z določene strani, naprimer Orbit.
Real Player iam tudi v svoji brezplačni verziji dodan downloader, ki deluje tudi na mojvideo.com (pa tudi na vseh drugih straneh, ki imajo video).
Mimogrede, piše se file (=datoteka), ne fail (=spodleteti, ne uspeti).
Real Player downloaderja ne uporabljam več, predvidevam pa da še vedno shranjuje posnetke v neko lastno video obliko, ki ni uporabna za peko CD-jev ali sploh za nadaljnje konvertiranje?
Vsaj kakšno leto nazaj je bilo tako in je razburjalo uporabnike…
V brezplačni verziji shranjuje direktno v prvotni obliki Flash, t. j. flv format. Plačljiva verzija ima zraven še konverter. Jaz imam breplačni Real Player, konvertiram pa z brezplačnim Any Vireo Converter.
hvala za izčrpne odgovore, ampak mi je to bolj španska vas;)
Matic19 – gre za risanke, ki jih je na mojvideo precej več
fail – hvala za slovnično napako;)
Any Video Converter seveda 🙂
Aha, je torej .flv. Pred kakšnim letom je bila neka končnica, ki se je niti spomnim ne, brati se je dalo le z Real Playerjem.
Tule prenesi predvajalnik, ki je omenjen zgoraj. Ko boš inštalirala in ponovno zagnala brskalnik, se nad videom pojavi napis “Download this video”.
o, superca
še 1x hvala
Forum je zaprt za komentiranje.