Videnje NLP
Pred dnevi me je klicala kolegica, da je nekje na Notranjskem videla kot nek NLP, krožnik, ni znala razložiti, slikala pa tudi ni, ker je bila v vožnji. Je pa bleščeč predmet spremljala kako minuto, potem pa je hitro izginil, v sekundi. Potem je ustavila avto in gledala če bo še kaj opazila, pa nič. Glede na to, da je bila nizka oblačnost, sonce ni moglo bit. Verjamem ji, da je nekaj videla, povedala pa je samo možu, ki ji pa ni ravno verjel. A je že kdo med vami kaj podobnega videl, te dni ali sploh? Jaz nisem, verjamem pa.
Tu imaš en link od super kanala na YT, kjer avtor obravnava te super NLP teme. Jaz redno spremljam vsebine, mogoče bo kaj pomagalo, da razvozlate, kaj je tvoja kolegica videla.
Upam, da bo prilepilo.
Sicer pa tudi mene zanima ali je že kdo imel bližnje srečanje z NLP ali nezemljani pri nas
I Want to Believe, 15.12.2021 ob 21:40
Tu imaš en link od super kanala na YT, kjer avtor obravnava te super NLP teme. Jaz redno spremljam vsebine, mogoče bo kaj pomagalo, da razvozlate, kaj je tvoja kolegica videla.
Upam, da bo prilepilo.
Sicer pa tudi mene zanima ali je že kdo imel bližnje srečanje z NLP ali nezemljani pri nas
-
Pozdrav, hvala za link, smo doma pogledali, zelo zanimive teme. Kolegica žal še zdaj išče razumno razlago, kaj videla. In ne ni bil dron. Bila bi hvaležna, če se nekdo javi, ki je zares videl nekaj ali če ima kdo kontakt od ljudi, ki se s tem ukvarjajo.
Hvala vsem.
Tu na tem linku si lahko ogledate s kamero posnet svetlobni fenomen stroboskopske svetilke. To je srednji posnetek z belo svetlobo, ki traja dobro minuto. https://www.picuki.com/profile/xrobe110
Pristal je na travniku sosedov. Trava je bila še dolgo zatem požgana v krogu.
Še danes slišim kovinske zvoke, ko je pristal in vzletel. Kot letalo, ko zapira krilca. Svetloba je bila neonska in zelo, zelo močna. Lebdenje in letenje je bilo neslišno. Sekunda in že je bil daleč proč, da sem ga komaj še videla. Njega ne vidiš kot letalo ves čas. Krožnik se oddalji, izgine in se tik pred izginotjem pokaže, kot bi se želel posloviti.
Martina657, 16.12.2021 ob 13:43
-
Pozdrav, hvala za link, smo doma pogledali, zelo zanimive teme. Kolegica žal še zdaj išče razumno razlago, kaj videla. In ne ni bil dron. Bila bi hvaležna, če se nekdo javi, ki je zares videl nekaj ali če ima kdo kontakt od ljudi, ki se s tem ukvarjajo.
Hvala vsem.
Sem se zahvalila za link, pa mi teksta ni objavilo. Skratka pogledali smo si video posnetke in verjamem da nismo sami v vesolju. Ne vem kako bo kolegici to pomagalo, pa tudi ni bil dron, sonce itd. Bi pa prosila vse, če so že kaj podobnega doživeli, naj napišejo svoja doživetja ali če ima kdo kontakt od ljudi, ki se s tem ukvarjajo.
Hvala še enkrat vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.