Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Videnje NLP

Videnje NLP

Pred dnevi me je klicala kolegica, da je nekje na Notranjskem videla kot nek NLP, krožnik, ni znala razložiti, slikala pa tudi ni, ker je bila v vožnji. Je pa bleščeč predmet spremljala kako minuto, potem pa je hitro izginil, v sekundi. Potem je ustavila avto in gledala če bo še kaj opazila, pa nič. Glede na to, da je bila nizka oblačnost, sonce ni moglo bit. Verjamem ji, da je nekaj videla, povedala pa je samo možu, ki ji pa ni ravno verjel. A je že kdo med vami kaj podobnega videl, te dni ali sploh? Jaz nisem, verjamem pa.

Tu imaš en link od super kanala na YT, kjer avtor obravnava te super NLP teme. Jaz redno spremljam vsebine, mogoče bo kaj pomagalo, da razvozlate, kaj je tvoja kolegica videla.

Upam, da bo prilepilo.

https://youtu.be/7D4Sd4i8OE8 

Sicer pa tudi mene zanima ali je že kdo imel bližnje srečanje z NLP ali nezemljani pri nas

Sem že zelo dolgo na svetu in nisem videla nič čudnega, nikoli. Bi zelo rada, a nisem.

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih. Tudi tekst, ki ga spremljate je animacija.

Jaz sem ga. Sem imel še dve priči zraven, ki lahko potrdita mojo zgodbo.

To so bili krožniki našega soseda, ko jih je vanj metala njegova soproga.

Lep pozdrav

Avtor teme je vodja teme. To področje, ki ga avtor opisuje je za marsikoga silno zanimivo. To so mejna področja znanosti. Nisem nad tem področjem, ampak pod tem področjem. Če si pa predstavljamo, da je vse animacija, potem je pa vse možno. Center animacije je znotraj vas samih.

Po moje iščejo Darwina in Robija, da njuno intiligenco podelijo s svojo raso!

Kako lahko pridejo do Zemlje, če pa so razdalje v vesolju tako velike?

???☠️????

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljena ?, 16.12.2021 ob 10:36

Kako lahko pridejo do Zemlje, če pa so razdalje v vesolju tako velike?

???☠️????

Vse se da, če se hoče! Glede na to da sta Roberto in Darwin višek inteligence v naši galaksiji, potem tudi njim taka razdalja ne povzroča težav ?

Jaz pa verjamem, da je nekaj videla, ker trapasto je misliti, da smo edini v vesolju.

Vsak post, ko kliknete na objavi v trenutku dobi tudi takoimenovana umetna inteligenca, ki je nevidna, šele nato se post prilepi tu na forum kjer je vsem na ogled.

Avtorica, a je dronu zmanjkalo baterije že po minuti lebdenja? 🙂

Anonimno 9326, 16.12.2021 ob 12:38

Jaz pa verjamem, da je nekaj videla, ker trapasto je misliti, da smo edini v vesolju.

Ja samo kako pridejo do nas? Razen če znajo potovati s hitrostjo nevem koliko svetlobnih let na sekundo.

I Want to Believe, 15.12.2021 ob 21:40

Tu imaš en link od super kanala na YT, kjer avtor obravnava te super NLP teme. Jaz redno spremljam vsebine, mogoče bo kaj pomagalo, da razvozlate, kaj je tvoja kolegica videla.

Upam, da bo prilepilo.

https://youtu.be/7D4Sd4i8OE8 

Sicer pa tudi mene zanima ali je že kdo imel bližnje srečanje z NLP ali nezemljani pri nas

Pozdrav, hvala za link, smo doma pogledali, zelo zanimive teme. Kolegica žal še zdaj išče razumno razlago, kaj videla. In ne ni bil dron. Bila bi hvaležna, če se nekdo javi, ki je zares videl nekaj ali če ima kdo kontakt od ljudi, ki se s tem ukvarjajo.

Hvala vsem.

Tu na tem linku si lahko ogledate s kamero posnet svetlobni fenomen stroboskopske svetilke. To je srednji posnetek z belo svetlobo, ki traja dobro minuto. https://www.picuki.com/profile/xrobe110

Pristal je na travniku sosedov. Trava je bila še dolgo zatem požgana v krogu.

Še danes slišim kovinske zvoke, ko je pristal in vzletel. Kot letalo, ko zapira krilca. Svetloba je bila neonska in zelo, zelo močna. Lebdenje in letenje je bilo neslišno. Sekunda in že je bil daleč proč, da sem ga komaj še videla.  Njega ne vidiš kot letalo ves čas. Krožnik se oddalji, izgine in se tik pred izginotjem pokaže, kot bi se želel posloviti.

Martina657, 16.12.2021 ob 13:43

Pozdrav, hvala za link, smo doma pogledali, zelo zanimive teme. Kolegica žal še zdaj išče razumno razlago, kaj videla. In ne ni bil dron. Bila bi hvaležna, če se nekdo javi, ki je zares videl nekaj ali če ima kdo kontakt od ljudi, ki se s tem ukvarjajo.

Hvala vsem.

Sem se zahvalila za link, pa mi teksta ni objavilo. Skratka pogledali smo si video posnetke in verjamem da nismo sami v vesolju. Ne vem kako bo kolegici to pomagalo, pa tudi ni bil dron, sonce itd. Bi pa prosila vse, če so že kaj podobnega doživeli, naj napišejo svoja doživetja ali če ima kdo kontakt od ljudi, ki se s tem ukvarjajo.

Hvala še enkrat vsem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close