Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style victoria’s secret

victoria’s secret

Žiujo!

a ve mogoče katera, ali se pri nas da kupit tudi kopalke victoria’s secret? kje? kdo je uvoznik?

lp in hvala vsem za odgovore

Kolikor je meni znano ….ne…..Tudi za Evropo mi ni znano da bi kje prodajali…sem slisala da zenske hodijo čez luzo nabavlat spodnje perilo…

Drugače pa poglej na: http://www.victoriassecret.com

Lp!
p.s. Ne znam narest aktiven link….Kako se to naredi???

Živjo,
pri nas se jih ne da kupit, lahko jih pa naročiš iz ZDA (saj so toliko cenejše kot pri nas, da tudi s poštnino niso predrage). Meni so pošiljali kataloge (na internetni strani se naročiš) in so prišli, tako da bi tudi paket prišel.
LP

Katalog je zastonj??

Živjo,
ja, zastonj je, pa še z maili te potem stalno bombardirajo (trenutno imajo neke strašne 70 % razprodaje).
LP

A pa si kdaj kaj naročila?

Živjo,
ne toliko se nisem opogumila, ker me je vseeno malo strah št. kreditnih kartic vsepovsod pisat. Katalog sem naročila, da bi malo ponudbo preverila, je pa res poceni, pa fajn stvari imajo (take, kot jih npr. pri nas v Palmersu instant zmanjka, da ne bi o cenah), tudi obleke, ne samo spodnje perilo. Na zgornjem linku si naročite katalog, pa boste same videle. Načeloma je tako, da ti vse ameriške firme, ki dostavljajo v Evropo, tudi katalog (zastonj) pošljejo.
LP,
Katarina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close