Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Victoria¨s secret

Victoria¨s secret

Ali katera kupuje preko neta izdelke Victoria¨s secret? Kakšne so ameriške številke? Koliko časa potuje paket? Koliko stane poštnina?

Ob naročilu ti napišejo predviden datum prejema paketa. Jaz sem naročila pred božičem in sem dobila celo prej kot so napisali, zelo hitro v enem tednu. Tudi ceno poštnine ti izračunajo pred naročilom.
Številke so pa ameriške; precej velike za naše razmere.
lp. m

kje pa se dobi kakšen katalog?

jaz sem nekaj naročila in moram rečt, da znaša carina+DDV skoraj polovico vrednosti nakupa:((, tako da se bolj splača majhne stvari naročat, ki ti jih pošljejo v kuverti in se ne carinijo.
Drugače pa velikosti 38/40 za spodnje perilo ustreza M, za hlače pa 12 (samo glede mere “lenght” se pozanimaj, ker se z dolžino povečuje tudi velikost).
Glede časov dobave in poštnine ti pa itak na strani piše.

A je treba v dolarjih plačat?

Sej verjetno se avtomatsko valuta preračuna na banki, bom še malo razmislila…

Šššš,

daj uporabi no malo iskalnik tu, pa v mapah foruma Ženski čvek. Smo ogrooomno že govorili o tem!

Lep dan !

14 dni nazaj sem bila v ZDA in sem kupovala v Victoria’s Secret. Slovensko stevilko modrca imam 75B, amerisko pa 34B in mi je cisto prav.
Hlacke so pa itak imeli po S. M, L in XL.
Katalog pa lahko narocis preko njihove spletne strani.
Nisem pa se narocila nic preko interneta, ker se mi zdi, da se ravni zaradi carine niti ne splaca prevec.

Lp, Naja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close