Najdi forum

vichy

Punce, saj vem da ste te kreme že premlevale, a če vam ni odveč…
Veste konkretne cene? Thermal S1 in S2 in Nutrilogie1 in 2? Ste zadovoljne? No, kritike čez S Mat sem zasledila. Jaz se nekako ne morem odločit med zgornjimi štirimi… Oborožila sem se s testerji, samo ne vem, kateri mi je naj naj…
In še to. Nekaj sem zasledila, da imajo trenutno neko akcijo, ko ob nakupu dobiš darilni paketek- nekaj takega. Katera ve kaj več? Kakšna mora biti vrednost nakupa, da dobiš…
Vsem želim prijazen začetek tedna!

Lep pozdrav!
Glede akcije – mislim, da je opisana v Cosmoju – glede na cene Vichyja se mora nakup gibat okrog 5000 SIT.
Za Thermal S2 v tubi (40 ml) sem dala cca 2800 SIT. Nutrologie mislim da je nekaj čez tri jurje.
Glede izbire pa – odvisno kako kožo imaš. Jaz poleti uporabljam S1 in včasih na T-zoni S-mat, pozimi pa Thermal S2. Če je pa pozimi res kriza, pa Nutrologie 1. Imam normalno kožo.

Jaz sem pa Thermal kremo kupila lani , ker sem prebrala veliko pohval na tem forumu. Meni osebno ne paše. Se mi ne razmaže in po njej mi ratajo podkožni mozoljčki. Menda je vse odvisno od kože.

Jaz imam Thermal S1 in sem zelo zadovoljna (imam normalno kožo, samo na nosu malce bolj mastno). Krema ni mastna in se lepo vpije v kožo. Mažem se malo, ravno toliko, da se lepo vpije in en lonček imam že pol leta in še vedno ni prazen. Za Thermal S1 sem dala nekaj čez 3000 sit (v lončku, v tubi je malo ceneje), verjetno je tudi za ostale kreme cena približno enaka.
Meni osebno Thermal S Mat ni ustrezala, ker se prehitro vpije in rezultat je tak, kot da ne bi nič namazal, poleg tega se je pa kar nekaj svaljkala… Bljak!

Še eno dodatno vprašanje: Vse bolj se navdušujem nad Nutrilogie, ker imam res bolj suho kožo, pa še zdaj bo zima… Zanima me, ali se vam zdim premlada (23let) za takšne kreme? Res ne bi rada prehitevala… ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close