Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vichy puder in deodorant

Vichy puder in deodorant

Živjo!

Zanima me Vichy-jev puder za mešano kožo. Tiste, ki ga imate, ali dobro prekriva mozolje ali ne?

Zanima pa me tudi Vichy-jev deodorant namenjan za 7 dni. Kako je z njim? Dober? Kolikšna je pa cena?

Prekriva še kar, samo je bolj svetleč – ne vem, men ni všeč

Ne vem, ker se odločam med Max Factorjem, Niveo, L’ Orealom Ideal Balance Compact, Jade Maybeline in pa Vichyjem. Max Factorja sem se že naveličala, Nivea je bolj za mastno kožo, L’Oreala, kar se tiče glede pudrov, ne poznam, prav tako ne poznam Jade Maybeline. Zato premišljujem o Vichy…

Vsi ful hvalijo Isadora kozmetiko..tudi pudre..

Meni Jade odgovarja, pa ni drag. Isa Dora je tam tam kjer Jade – vsaj zame.

Jaz mam Isadorin puder Sheer to cover-zelo dober, pa Lorealov Translucide-ta se sicer malo sveti, ampak naredi zelo lepo zdravo polt. Oba sta kar v redu, tudi cena je dokaj normalna, no ja Isadorin je malce dražji.

Jaz sem pa zelo zadovoljna z Vichyjevim pudrom aera teint. Ker mam bolj vidne porice, mi jih lepo in naravno prekrije. V kombinaciji s kremo Vichy nutrilogie 1 pa imam kožo kot dojenček, pa še mozoljčki so izginili.
Seveda pa so tipi kože različni. Lahko povem samo, kako je pri meni.
Bye

Še o deodorantu, v sticku stane okrog 2000 sit, naneseš dva dni zapored, potem pa pet dni nič (in to pri meni niti slučajno ne zaleže, sem se kar vrnila na Rexono). LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close