VICHY ALI BORLIND
Prvič se vam pridružujem na dopoldanskem klepetu. Stara sem 35 let, moja koža je mešana, kakšnih hudih gubic še ni. Zelo bi bila vesela, če bi mi lahko svetovale kakšno dobro, ne astronomsko drago kremo. Trenutno uporabljam le VICHy-jevo THERMAL mat ( ker sem jo dobila za darilo). Več mojih znank zelo hvali Borlind, nekatere Vichy, spet druge Avon, itd…
Lepo, lepo prosim za nasvet.
Lep dan vam želim.
Hvala za hiter odgovor. Kožo mi, če jo ne namažem, po čiščenju “vleče”. Kozmetičarka mi je (pred 2 leti) rekla, da imam na licih tanko kožo, T-predel pa je “malo masten”. Kapilar nimam, po nosu in bradi nekaj “črnih ogrcev”. Menim, da nimam občutljive kože, le na med sem alergična. Ne vem tudi, če je že “pravi čas” za kreme proti gubicam.
Če vas ne obremenjujem preveč, vas prosim še nasvet za puder.
Lep pozdrav, Teja
Glede na tip kože bi priporočala Decleorjevo linijo s serumom, dnevno in nočno kremo ter kremico za okoli oči.
Tanka koža je ponavadi tudi občutljiva, zato bi uporabila Rose d’oreint serum, ki je primeren za normalne, občutljive kože. Čez dan se koža namaže s kremo Hydra Floral, čez noč pa Nutri Delice. Za kremo okoli oči bi priporočala Hydra Floral, ki je za vse vrste in starosti kož.
Zelo dober puder je Carita puder. Vsebuje antioksidante, vitamin C, zaščitni faktor 15. Ne masti in daje rahel mat (lifting) videz. Primeren je za kože po 30em letu. Tvoja pa je odločitev, katero številko pudra si boš izbrala.
Upam, da se kaj pomagala.
LP Anita
Forum je zaprt za komentiranje.