vESNA Janković
Ste tudi pred zaključkom magisterija in nameravate doktorirati … Koliko sploh spite na noč?
Največ štiri ure, a to od nekdaj. Navajena sem in psihofizična aktivnost mi tudi pri tem pomaga. Res je, zaključujem magisterij, zanimiva smer – nevromarketing, kako zlesti v možgane. Doktorirala bi pa v tujini iz politike.
Načrtujete torej politično kariero?
Res je, zelo močne politične ambicije imam, čeprav se moj Jure samo za glavo drži in me sprašuje, kaj mi je tega treba. Dejansko pa je, da bolj sem obremenjena, bolj sem pod stresom, bolje funkcioniram.
Po mojem FDV (http://www.fdv.uni-lj.si/Podiplomski_studij/teme/teme0910.asp, najdi 16. točko pod Marko Lah). Možno pa, da to soorganizira več fakultet, ne vem. Me pa zanima. In tudi koliko je to kaj perspektina veja za študirat.
Ja, gea je šola, ki jo vsak konča, ki jo plača! Požvižgam se na tak magisterij iz lupljenja banan!
Naj gre na filozofsko študirat, ali na kako drugo fakulteto ne pa na kar neki! Doktorat bo delala na Kosovem iz priprave bureka….Bah pa taka na pol pismena inteligenca. Spat pa ne more, ker čaka moža do dveh zjutraj….
Forum je zaprt za komentiranje.