Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veseli je bil premeščen v socialno-varstveni zavod!

Veseli je bil premeščen v socialno-varstveni zavod!

Dom Nine Pokorn

Ah, on, odkar se je javil v ukrajinsko vojsko ni več glasu o njem. Verjetno se je preveč približal ruskim položajem.

A so mu prepovedali dostop do interneta?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10294, 14.08.2025 ob 17:09

A so mu prepovedali dostop do interneta?

Nazadnje je norel o eni medicinski sestri iz Polja, da se ji bo maščeval, ker je lagala o njegovem stanju in so mu vzeli opravilno sposobnost. Kaj je sploh res je vprašanje? Če sploh kaj od tega? Eno je jasno, z njegovo bučo nekaj ni v redu.☝️?

Kako pa vi to veste? Zakaj pa mora bit v tem Domu? Zakaj pa se mora tja, če si  brez opravilne sposobnosti? Nima staršev, brarov, sester?

Veseli otac je še vedno tu in še vedno sanjari o črnih kurcih.

Veseli oče? A kr vé se, da je v zavodu? Tako resno je z njim?

Pa to ni ravno šala … meni ni smešno. Je pa res, da sem se morala včasih smejati njegovim zapisom … nekako zelo samoprepričan je bil vedno, tudi ko je govoril o največjih (ne-)samoumevnih absurdih. Vendar takih je ogromno tukaj, pa ne zaključijo na psihiatriji.

Kakorkoli, želim mu okrevanje. Ali od bolezni ali od posledic zavoda, ni važno, da le okreva. Pa tudi če ga bo treba spet brat. Saj je lepo zapolnil mozaik tradicionalnežev na tem forumu … da ne bom še bolj ideološko specifična oziroma da bom korektna … naj bo tradicionalnež. 

Nauk zgodbe: tudi tradicionalnost te ne reši več pred nevarnimi spoznanji, ki neposvečene vodijo v institucionalizacijo.

KrEna2025, 14.08.2025 ob 18:17

Veseli oče? A kr vé se, da je v zavodu? Tako resno je z njim?

Pa to ni ravno šala … meni ni smešno. Je pa res, da sem se morala včasih smejati njegovim zapisom … nekako zelo samoprepričan je bil vedno, tudi ko je govoril o največjih (ne-)samoumevnih absurdih. Vendar takih je ogromno tukaj, pa ne zaključijo na psihiatriji.

Kakorkoli, želim mu okrevanje. Ali od bolezni ali od posledic zavoda, ni važno, da le okreva. Pa tudi če ga bo treba spet brat. Saj je lepo zapolnil mozaik tradicionalnežev na tem forumu … da ne bom še bolj ideološko specifična oziroma da bom korektna … naj bo tradicionalnež. 

Nauk zgodbe: tudi tradicionalnost te ne reši več pred nevarnimi spoznanji, ki neposvečene vodijo v institucionalizacijo.

Ampak tale zavod je pa zgleda zelo dober! Presenetljivo!

Ne bo mu hudega. 

Jaz bi šla malo na oddih v ta zavod. Bi mela zanimivo družbo.

Ja, danes v modi in poplavi woke ideologije, lgbt in “zelenega prehoda” , je prav tradicionalnost kriminalizirana! In te lahko popelje v institucionalizacijo! Seveda če pa bi se slekel in se nag pobarval v mavrično zastavo ali če bi okoli skakal v plenicah, pa bi to pred policijo imenoval za “kulturni projekt” in še nagrado dobil!

Kaj je to takega? Saj je v stranki kjer se s podobnim srečuje vsak drugi.

Hja no, 14.08.2025 ob 18:32

Kaj je to takega? Saj je v stranki kjer se s podobnim srečuje vsak drugi.

A zato Tomašič tako prijazno pozdravlja davkoplačevalce? Ker plačujemo za njihove norce… lepa!

Ni zadosti, da vlečejo denar za stranko direkt iz proračuna, zdaj si bojo svojo hordo lepo namestili v polno oskrbo za naš denar?

Ok, plačamo tudi to, samo naj tam ostanejo. Vsi s pastirjem vred.
Pa naj jim vsaj dostop do interneta onemogočijo.

Kdo bo naslednji?

Davkoplačevec, 14.08.2025 ob 19:09

A zato Tomašič tako prijazno pozdravlja davkoplačevalce? Ker plačujemo za njihove norce… lepa!

Ni zadosti, da vlečejo denar za stranko direkt iz proračuna, zdaj si bojo svojo hordo lepo namestili v polno oskrbo za naš denar?

Ok, plačamo tudi to, samo naj tam ostanejo. Vsi s pastirjem vred.
Pa naj jim vsaj dostop do interneta onemogočijo.

Inter-njet naj imajo s pomočjo tistih ta oranžnih telefonov od Mehanotehnike in gugalnice naj imajo v vsakem nadstropju.

Vi vsi tule, 14.08.2025 ob 23:22

Kdo bo naslednji?

Najbrž Mahnić, ker že malo navzkriž gleda.

A je to res, da ima Veseli oče stanovanje v Ljubljani in hišo na Kureščku?

zanimivo771, 15.08.2025 ob 00:33

A je to res, da ima Veseli oče stanovanje v Ljubljani in hišo na Kureščku?

Pa ja. In na IJS je zaposlen, pa Golobov profesor je bil, pa Janševa desna roka… seveda je vse res, kajpak. Saj pa je na monu pisalo ?

Po moje, 14.08.2025 ob 23:35

Najbrž Mahnić, ker že malo navzkriž gleda.

Tale se je že rodil mahnjen ?

Veseli oče je nihče drug kot Nataša z Vrhnike 🙂

Zgodovinar, 15.08.2025 ob 01:01

Veseli oče je nihče drug kot Nataša z Vrhnike 🙂

Obsedenec si ti, tvoj alterego in ogabna monovska navada kar naprej odpirati teme o nekih uporabnikih.  Zblojeno in nadležno.

Kurc gleda njega in tebe in vse neštete ogabne zapise, ki so bili tukaj gor pod njegovim nikom.

Eh, veseli je točno tam in tak kot je bil, zmene, ki mu krade nicke, pa samo na tak način doseže, da se nekdo ukvarja z njim in njegovimi zapisi!

modrivrag, 14.08.2025 ob 17:30

Nazadnje je norel o eni medicinski sestri iz Polja, da se ji bo maščeval, ker je lagala o njegovem stanju in so mu vzeli opravilno sposobnost. Kaj je sploh res je vprašanje? Če sploh kaj od tega? Eno je jasno, z njegovo bučo nekaj ni v redu.☝️?

Medtem, ko ti blebetaš na spletu, “tvoja” Freda Dolenšek fuka s črnci. In to skupinsko.

Še sem tu maderfakerji !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close