Veseli december me spravlja v obup in depresijo
Veliko so ti napisali. Mogoče pa še v razmislek, c/p:
Prevzeti nadzor nad svojim življenjem!
Citati Williama Jamesa (1842-1910) so močni motivatorji v prevzemanju nadzora nad svojim življenjem. Nekaj smo jih izbrali za vas:
1. Pesimizem prinaša slabosti, optimizem nam vliva moč.
2. Najmočnejše orožje proti stresu je naša sposobnost, da izberemo eno misel in zavržemo drugo.
3. Obnašajte se, kot da lahko vaše obnašanje spremeni vse. Ker lahko.
4. Zdrav razum in smisel za humor sta podobni stvari, ki potekata z različno hitrostjo. Smisel za humor je pravzaprav zdrav razum, ki pleše.
5. Največje odkritje moje generacije je, da lahko človek spremeni svoje življenje s spreminjanjem svojega vedenja.
6. Bodite pripravljeni na sprejemanje. Sprejmite tisto, kar se vam je zgodilo. To je prvi korak v izogibanju posledicam katerekoli nesreče.
7. Vsak dan naredite eno stvar, ki bi se ji najraje izognili. Zahvaljujoč temu, boste pripravljeni na soočanje s pritiskom, ko se pojavi nujna potreba, da storite nekaj podobnega.
8. Naš odnos na začetku zahtevne naloge določa bolj kot karkoli njeno uspešno rešitev.
9. Umetnost modrosti se nanaša na izbiranje tistega, kar je potrebno predvideti.[/quote]
Bravo za napisano!!! Si bom shranil, kljub temu da ne razumem najbolje avtorice…
…sam sem bil samski precej let, pa sem vedno uzival – res je, da sem bil pod 35 in pod 25 let. Zenske sem vedno dobil z lahkoto, verjamem pa tudi, da je obratno…za zenske je verjetno se lazje:)
Avtorica je imela partnerja, s katerim je bila srečna, a je žal umrl. Ona ni več mlada, njene prijateljice imajo družine, kako je z njenimi otroci in starši ne vemo, a sklepamo, da jih verjetno nima več, ker pravi, da je čisto sama. Tako, da ne ji nekaj pameti solit,kaj bi bilo, če bi bilo.Pomagajte ji s kakim koristnim nasvetom, da bi se bolje počutila, če pa nimate kej pametnega za povedat, pa bodite raje tiho, ne pa da človeka s svojimi komentarji še v večjo depro spravite!
Ti si pa en lep primer hudega zarukanca. Vem, da se ne spodobi, da kot moderatorka zmerjam obiskovalce foruma, ampak takšnega butlja je pa res treba z lučjo sredi belega dneva iskati, pa ga vseeno ne najdeš vedno. Ženski, ki ji je partner nedavno iznenada umrl in ki je zaradi stresa doživela spontani splav, pisariš takšne stvari?
Samo res, ko si sam in prideš v prazno stanovanje, se v bistvu, tud, če si se imel pred tem dobro v družbi tisto vse izniči in, če nisi res preveč utrujen, da zaspiš takoj, zna bit to kar malo depresija. No, avtorica zglde, da sploh ni tako osmaljena, saj več ne komentira svoje samote. V tem primeru, smo mi, ki komentiramo očitno bolj osamljeni, hehe in prav je tako, da ne joka pred ekranom.
Ti si pa en lep primer hudega zarukanca. Vem, da se ne spodobi, da kot moderatorka zmerjam obiskovalce foruma, ampak takšnega butlja je pa res treba z lučjo sredi belega dneva iskati, pa ga vseeno ne najdeš vedno. Ženski, ki ji je partner nedavno iznenada umrl in ki je zaradi stresa doživela spontani splav, pisariš takšne stvari?[/quote]
Ampak ženskam, ki so stare 30 in več, pa ko jim omeniš otroka, se razkurijo, že 2 leti v zvezi, skupaj živita, pa še vedno teži, da ji ne bi kaj notri spustil itd … ok … zdaj, ko je od mene več noben noče imeti, je pa isto na dnu, ker nima nikogar …
Samo poglej … si v družbi deklet, pa se pogovarjajo ravno o fantih … kaj slišiš? Ja tak more biti pa tak, pa to more imeti in ono itd itd … pa kaj bi rade? Najbolj zanimivo pa je, da take, ki po navadi take zahteve dajejo, si ravno najdejo grdega fanta ali pa so še vedno samske. 🙂
Moderatorka … si navaden fič firič …
over the counter prednisone cream order prednisone online canada prednisone buying
https://prednisonet.online where can i buy prednisone without prescription
prednisone buy cheap prednisone 20mg price in india prednisone 5 tablets
Forum je zaprt za komentiranje.