Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veseli december

Veseli december

Ja seveda! Ko človeku ni po godu kar bi lahko bila resnica, je pa treba v Ti stavkih pisati kako je nesramen, pa kako to boli,…..

In ti misliš da je keč lajfa delati? Jok sestro, ODPADE! Boš morala v lajfu tudi kaj narediti!

Kakšno popivanje? V najini debati ni bilo do sedaj niti omenjeno…

Moje mnenje je, oz te doživljam kot lenuharco, ki se raje sama s sabo ukvarja, pri tem pa špila pacientko, namesto da bi življenju dodajala lepoto.

A boli? Ja boga boga, ja pol bo pa boljš ene 200€vrčkov zapravit za tečaj samopodobe, kakor fuknjenega brklca slišat…

Hm, kaj pa če poskusite potovati z agencijo Madam potuje? Ekskluzivno za ženske in verjetno potujejo večinoma same in ne v družbi…

Vsaj korak naredite, lažje vam bo.

Brklc, ja res si nesramen, samo poglej vse česa si me obsodil. Žuranje si omenjal, to pa jaz povezujem s popivanjem. Nisem ne žurerka, pijem pa sploh ne.
Kako lahko obsojaš človeka, ki ga ne poznaš, da ni v lajfu še nič naredil? Se ti zdi to primerno?
Da sem lenuharca? Po čem to sklepaš? Se ti zdi res, da to ni nesramno, človeka obsoditi?
Tvoj zadnji odstavek je pa itak posmeh in norčevanje.

Drago kot pes.

Se ne strinjam, Sem se že poslovil, pa letaš za menoj…

In če ti žur povezuješ z popivanjem, je to tvoj problem…

In ja, mariskomu sem že povedal kot tebi, pa se je skor slednjič čez čas izkazalo da sem imel najbolj prav. Ljudem se moje besede zarežejo v srž pravega problema tako zelo globoko, da se preprosto nimajo več želje ubadati z blaženjem posledic njihovega napačnega bivanja, in raje odpravljajo vzrok.

Lahko si prebereš kar nekaj tem, kako sem ljudi spravil do resnice… Zadnja je bila prejšnji teden, ko je neka forumašica bila užaljena ker ni na pravi način dobila pozornosti za rd.

V reali pa ob meni preživijo samo pošteni ljudje!

Tale madam potuje pa je res draga agencija. Ni ravno za moj žep.
Bolj bi me zanimala kaka varianta, kjer niso same ženske, ampak so pa sami samski. Ženske in moški.

Brklc, tebe sem dojela le kot človeka, ki rad žali ljudi. Ne poznaš me in si me obsodil, da sem lenuharca in da nisem v življenju še nič naredila. To pove vse o tebi. Jaz te ne poznam, sem pa dojela hitro kakšen človek si.

Brklc, spet nekaj motoviliš okrog, žališ ljudi, koristnega nasveta pa ne daš. Napiši kaj konkretnega.

Meni je v prvi vrsti važno kaj sam o sebi mislim. V drugi vrsti pa kako bom uporabljal svoje osebnostne lastnosti. In ja, velikokrat namenoma uporabim prostaške besede, ter mešanje med osebo in njenimi osebnostnimi lastnostmi, saj je to zelo efektivna metoda spoznavanja sogovornikove notranjosti…

Tako da jaz ne kupim, kaj vse si že delala na sebi…. Iz najinega tipkanja razberem, da si naredila bore malo… Niti tega ne, da bi znala slišati misli med besedami, kaj šele prepoznati provokacijo z prostaškimi besedami. Da o asertivnem izražanju niti ne govorim…

Tak da, odloči se, ali si se pripravljena soočiti sama s sabo in svojimi osebnostnimi lastnostmi, ker drugače je meni brezpredmetno zapravljati čas s teboj, ker nisem nek terapevt ki bi delal (kaj šele za denar), temveč človek ki sem dal še kaj drugega skozi kakor osamljenost, in našel svojo srečo!

NAPAKA sori iz tvoje strani.
brklcu dam čisto prav in vsi njegovi, ok te besede se je dobro izogibati :-), večina njegovih pripomb komentarjev je na mestu. od začetka berem samo vajino debato in moram priznati, da sori resnično nisi niti malo dojela, kaj ti želi povedati. mu dam popolnoma prav. predvsem glede umiritve, si bila kdaj sama s sabo. js žal nisem in se ne znam soočiti sama s sabo :-((((((

aja btw mene je prebral enkrat kot odprto knjigo … in globoko v sebi sem vedela, da ima prav!!!!! zamislila sem se nad njegovimi besedami in namesto, da bi bila užaljena in bi šla nazaj v obrambno ali napadalno pozicijo.

in brklcev pristop ni niti malo žaljiv. tak mora biti, če želiš nekoga spraviti v akcijo. ti ne potrebuješ ujčkanja v smislu kok si “boga”, ker ti ne bo koristilo. namesto, da bi se poglobila v to, kar ti je napisal, si užaljena. vrjemi brez razloga. problem je res v tebi. sama boš mogla nekaj spremeniti, kar je pa težko. in iz tvojih zapisov se bere, da se močno smiliš sama sebi. joj knjige, psihoterapije, delavnice vse sem tudi sama sprobala, verjetno več kot ti in priznam … ni mi pomagalo, ker še vedno nisem našla notranjega miru, tistega, o katerem piše brklc. in ga žal večina ne najde. saj ni samo osamljenost posledica tega. tudi številne odvisnosti, nemir, beganje … malo je ljudi, ki so konektani in v harmoniji sami s sabo. za razliko od tebe bi bilo meni v “čast” poznati takega kot je brklc.

zdaj pa zate še eno vprašanje BRKLC odgovora itak vem da ne bo, ker ga n emore biti. vsi tako lepo govorijo, kaj je rešitev, tudi ti. samo, kako pa prideš do tega. kako naj najdem prepotrebno ljubezen same do sebe? ker potem bom odprta tudi za življenje, takrat vem, bo vse steklo. samo prepustiti, dovoliti, upati si moram. pa sem v takem krču …..
help!!!!

točno to, ko si umirjen sam s sabo imaš vse!!!!! kje so tisti bežni, kratki trenutki, ko sem to občutila tudi sama. si sam, a srce je pomirjeno, radostno, živo vse je na nizkih obratih, vse je lepo, tako kot mora biti … ah, spomini …

lahkoo, brez zamere, ampak jaz sem brklca dojela kot nesramnega človeka, ki zmerja ljudi. Ne, nisem užaljena. Nimam pa potrebe, da bi me kdo žalil.
Daleč od tega, da sem lenuharca in daleč od tega, da bi se smilila sama sebi. Zato ne obsojajte, če ne poznate stvari.

Knjige, delavnice, psihoterapija…[/quote]

Ampak to je vse izven tebe! Vedno je nekdo drug nekaj delal da bi ti koristila…

Kaj pa npr preprosto biti? Upaš nič delati, samo biti? Z umom biti prisotna tukaj in sedaj, sama s sabo?[/quote]

prosim poduči me. sem bojda zelo brihtna na racionalni ravni vse kul dojema, čustveno sem pa invalid. kako naj se pa tega naučim?!?!??!??!?! v šoli življenja padla na celi črti no in to je to, o čemer sem v prvem postu pisala. kako naj se prepustim?

Meni je v prvi vrsti važno kaj sam o sebi mislim. V drugi vrsti pa kako bom uporabljal svoje osebnostne lastnosti. In ja, velikokrat namenoma uporabim prostaške besede, ter mešanje med osebo in njenimi osebnostnimi lastnostmi, saj je to zelo efektivna metoda spoznavanja sogovornikove notranjosti…

Tako da jaz ne kupim, kaj vse si že delala na sebi…. Iz najinega tipkanja razberem, da si naredila bore malo… Niti tega ne, da bi znala slišati misli med besedami, kaj šele prepoznati provokacijo z prostaškimi besedami. Da o asertivnem izražanju niti ne govorim…

Tak da, odloči se, ali si se pripravljena soočiti sama s sabo in svojimi osebnostnimi lastnostmi, ker drugače je meni brezpredmetno zapravljati čas s teboj, ker nisem nek terapevt ki bi delal (kaj šele za denar), temveč človek ki sem dal še kaj drugega skozi kakor osamljenost, in našel svojo srečo![/quote]

Ti misliš, da bom podrobno in javno napisala vse o sebi tebi tule na javni forum? Se hecaš?
Ne, ne bom. Ti žali še naprej kolikor hočeš, to največ pove o tebi, ne o meni.

Tak da, odloči se, ali si se pripravljena soočiti sama s sabo in svojimi osebnostnimi lastnostmi, ker drugače je meni brezpredmetno zapravljati čas s teboj, ker nisem nek terapevt ki bi delal (kaj šele za denar), temveč človek ki sem dal še kaj drugega skozi kakor osamljenost, in našel svojo srečo![/quote]

exactli my point!!!!
tko se mora delati s “takimi” ljudmi. treba jih je “podkuriti”. nje očitno ni, ker je vse vzela kot napad, namesto, da bi res prebrala med vrsticami. joj kok bi avtorica bila šele “jezna in užaljena”, če bi jo v roke prjel pokojni rugelj. hahahha kok sem bila jaz užaljena, a sem kmalu spoznala, da točno tako je mogu (ok pustmo par idej je imel res malo norih hahahhaha ). morda bo pa tudi avtorica kdaj spoznala taisto.

lahkoo, ne sodi stvari, ki jih ne poznaš. Glede na tvoje pisanje sklepam, da nisi ravno v nekem čudovitevm stanju. Ne bi to pomagalo, če se boš spravljala na druge ljudi. Ne obsojaj, če ne poznaš. Ne kritiziraj, če ne poznaš zadev. Mešaš se v stvari o katerih nimaš pojma in obsojaš. Se ti zdi to normalno?

Se bom še jaz vtaknila v to debato.
Seveda se smiliš sama sebi, drugače ne bi tukaj pisala. Pričakovala si instant rešitev in tolažbo, dobila pa ogledalo.
Zdaj je na tebi kaj boš naredila. Nič verjetno. Kot do sedaj. Zato si lena, ne fizično, duhovno si lena in nočeš se ukvarjati s sabo. Veš, prebrati 100 knjig je fizično kar zahtevno, če pa duhovno zraven ne narediš nič potem je to vse brez veze …. Se imaš sploh rada? Mislim, da ne.
Ni čarobne paličice, ki bi ti pričarala veseli december kot ga imajo drugi. Ti sama si čarobna paličica.
Ampak tebi ne gre za to, da bi bila srečna, pač pa samo za to, da bi lahko drugim pokazala kako si se fajn imela.
In že 30 let tako…..

brklc pa – moj poklon in spoštovanje. 😉

frozzen, kot sem že povedala. Ne obsojaj, če ne veš zakaj gre. Popolnoma, ampak res poopolna brezveze obtožuješ in se hudo hudo motiš.

Zakaj imam občutek, da je brklc=lahko=frozzen?
Tip ni napisal ene konkretne stvari pa ga dva nika tako hvalita? Malce nenavadno.

ah ja, čisto osamljena nekoč boš morda spoznala, kaj ti je hotel povedati brklc …

kot nevtralni bralec nikjer ne vidim, da bi te žalil, nisem tega začutila, torej je to pri tebi na neko osebnostno noto pritisnilo.
no pa to itak ni tema te debate. se pa neverjetno dobro “izmotavaš” in braniš in ohranjaš v svoji poziciji. resnično nisi “dovzetna” za nič, kar ti kdo napiše. samo svoje furaš kok si boga in boga in sama in kaj vse si že probala. verjamem, da si, a očitno ni pomagalo. torej, kaj boš naredila?

in še enkrat, meni je brklcev pristop “čisto ta pravi”. akcija je tisto, kar potrebuješ, da se aktiviraš. a če bi te potolažil in rekel, ja res si boga, boga bi ti bilo pa všeč. sori kot že zapisano, človek ne rabi ujčkanja v svojih težavah in tolažbe, ja do neke mere, da dobi občutek, da je razumljen, sprejet in še vedno ok oseba, ampak rabi potem tudi brco. AKCIJO. vrjetno spet ne boš pravilno razumela. samo ti samo ruminiraš v teh svojih problemih. če si veliko prabrala in dala čez potem veš kaj pomeni ruminirati 🙂

veš kako dobro znajo športni psihologi in trenerji spodbuditi svoje varovance. na podoben način, kot ga uporablja brklc. hahahaha.

Iz prebranega razberem, da nisi dojela kaj ti želijo povedati. Niti ne razmišljaš o tem, kaj ti govorimo. Zatorej je vse zaman.
Ti pa predlagam, da si to temo shraniš in jo večkrat prebereš, pa četudi se ti bo kadila para iz ušeš od jeze. 🙂 Zdaj si jezna in postavljena v napadalni položaj. Ker pa jezni ljudje niso najbolj modri si vzemi čas in prespi. Morda jutri vse skupaj vidiš drugače 🙂

Ne, brklc NI frozzen. Kar naj Primož preveri IP in vse kar je potrebno, da se to dokaže!

Lahkoo, brez zamere, ampak kaj konkretnega si pa ti napisal/a. Tako kot zgoraj en piše o brklcu velja tudi zate in frozzen. Pišete nekaj v oblakih pa sploh nič konkretnega ni.

Veš kaj je konkretno? Zgoraj, ko recimo ena svetuje madam potuje recimo. To je konkretno. Sicer res ni ravno po mojem okusu, ampak namen je bil dober. Konkreten nasvet.
Očitno smo eni pač tako neumni, da ne razumemo nekih pisanj v oblakih. Sploh, ko pomislim, da tisti hahahaha ni nek smeh iz srca.

Jaz nič ne mislim kaj boš ti počela. s teboj se tipkam izključno na ravni posledica- vzrok. Tvoje pisanje se bere kot smo ti že povedali, jaz pa se samo temu primerno obnašam do tebe…

Pa nikar! Torej je tema z tvoje strani zaključena, sam pa jo bom nadaljeval za kaj koristnega:

“lahkoo
za razliko od tebe bi bilo meni v “čast” poznati takega kot je brklc.

zdaj pa zate še eno vprašanje BRKLC odgovora itak vem da ne bo, ker ga n emore biti. vsi tako lepo govorijo, kaj je rešitev, tudi ti. samo, kako pa prideš do tega. kako naj najdem prepotrebno ljubezen same do sebe? ker potem bom odprta tudi za življenje, takrat vem, bo vse steklo. samo prepustiti, dovoliti, upati si moram. pa sem v takem krču …..
help!!!!”

ahahaha, ROLL, Če si mlada, lepa in bogata (fajn je da maš traktor), ti bo Piki gotovo dovolila imeti “čast” me spoznati… Jaaaaoooo, ŽENSKE!

Jah nič, je v lajfu že tako, da enkrat pride konec konzumiranja teorije, to človek začuti znotraj sebe… Nasledni “izpit” je naučeno dati ven(preveriti) v reali. Upaš?

Brklc, brez zamere, ampak res kar nekaj klobasaš. Ti mene dojemaš kot lenuharco, jaz pa tebe kot zagrenjenega tipa. Pa sva si na istem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close