Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vesel sem, da sem volil Janeza Janšo!

Vesel sem, da sem volil Janeza Janšo!

Pahor ni zrihtal čisto nič! S socialnimi partnerji se niti pogovarjal ni in nič čudnega, da so bili referendumi za katere je bilo jasno, da bodo padli! Janez Janša pa se je zmenil tako kot se je treba! Bravo Janez Janša! Vesel sem, da sem te volil! Moj glas dobiš tudi na naslednjih volitvah! Imaš j**** in takšne potrebujemo! Ne pa neke mehkužne Pahorčke, ki nič ne nardijo!

blagor tebi večini nam je žal….

Ja, jemati drugim in ta denar zapravljati zna…

janez, ti si ga pa ruknil danes! Kdo ti je to narekoval in povedal kaj moraš napisat in naložit?
se ti ne zdi, da bi moral predsednik vlade imeti res avtoriteto in dajati vzgled in biti sposoben rešiti stvari v zvezi s Patrio v nekaj urah, ne pa da s tem maslajo že šest let?! Kako bo kaj napravil za ljudstvo. če še zase ne more narediti nič???

s tem ko se ta težaven primer rešuje 6 let, Naš ljubljeni vodja JJ zagotavlja delovna mesta sodnikom, tožilcem, odvetnikom…Drugače bi te osebe lahko ostale brez zaposlitve (šle na zavod)

vidiš, da ga je en asama dobrota

Za ljudstvo bi lahko napravil kaj dobrega, pa NOČE! Tudi zavlačevanje s Patrio mu je v interesu.

Če bi JJ podpiral Pahorja ne pa mu polena pod noge metal sigurno ne bi bili v recesiji.

Janša hotel ukiniti 2.maj dela prost dan. Ampak glej ga zlomka imel je podaljšane počitnice.Ampak se mu je hitro maščevalo saj se je predčasno vrnil iz dopusta…No,upam,da je malček okreval…

Janša nima Pahorja, da bi provociral in hujskal sindikate in rajo. Ima prosto pot, da dela, kar hoče. Če bi ime Janša še enega Janšo, bi imeli pa ob predlaganih ukrepih že predčasne volitve.

Kako predčasno vrnil?

Fajn da si vesel, men gre na bruhanje, ko ga vidim na tv,ko pa spregovori, ga pa sploh ne morm poslušat. S tem ven metanjem je prav naporen.
S tem da še vedno ne upa pobrati denarja, ki se obrača na črno, ker ga je ta denar porinil tja gor, kjer je. Pritiska na reveže, bogataši so pa vsak dan bogatejši.

Se strinjam.

Jaz sem tudi ponosna in zadovoljna, da sem volila Janšo. Bravo Janez! Spet bo šlo enim v nos, ko je Janez uspešen.

Še ena plačanka! A so vam za danes vsem dali enak tekst za napisat?

Tudi zdajšnja opozicija ni nič boljša.Nič še niso podprli kar je vlada predlagala,TOREJ!!!!!!

Se ti zdi pametno podpirati neumne in škodljive predloge? Še dobro, da jih je vsaj nekaj pri zdravi pameti!

Res je čudovit, državljani naj stradajo on pa s privat letalom na dopust:
http://www.zurnal24.si/jansa-za-dopust-kar-najel-letalo-clanek-156332

Kaj pa je zanj 20.000 eur, samo očitno ni prijavil vsega svojega premoženja.

Skrajni čas je, da začnejo varčevati pri sebi, čisto lahko bi preživeli brez dodatkov in s polovično plačo- pa ne bi letal po zraku s privat letalom.

Rezultate predvidenih ukrepov bomo občutili šele čez čas. Lahko pričakujemo efekt domin. Spodnji srednji sloj bo vedno bolj tonil v revščino. Reakcije ljudi tega sloja, ki bodo primorani v neracionalne prodaje pod ceno (npr. nepremičnin), če bodo hoteli preživeti, bodo izkoristili premožnejši. Ukrepi na zdravstvenem področju, o katerih se šepeta po kuloarjih, bodo v kombinaciji z ostalimi še poslabšali položaj tarčnega sloja. Ironično je, da bo med najbolj prizadetimi ravno največ pristašev vladajoče opcije. Jajca bi imel, če bi se lotil reform na področjih, kjer bi resnično lahko zajezil neracionalne odlive, katerih zajezitev bi imela neprimerno večje učinke kot restriktivni ukrepi pri revnejših.

A tebi še ni jasno, da jim ne gre za reševanje države, ampak zato, da čimveč poberejo nam in nas spravijo v revščino, ker taki bomo lažje obvljadljivi in primorani prodati vse, kar imamo: hišo, zemljo…potem pa beračiti! Zato ne pričakuj, da bodo oni varčevali in se ne čudi, če zapravljajo!

Pahor je dr. prof. za JJ in ves SDS.

Pahor ni Janša, da bi ga jebal kot ga je on. Če bi bil pa še en Janša bi bili pa referendumi. Po eni strani škoda ker Pahor ni prasec kot Janša.

Tako je. In spet se bo pokazalo, kako so levičarji nesposobni in se šopirijo samo na žuljih desnice. Na srečo sedaj ni več diktature “proletariata” in volimo po svoji volji. Večina Slovencev in Slovenk podpira to vlado. Dovolj je bilo kumrovškega flancanja, čas je za dejanja.

Tako je. In spet se bo pokazalo, kako so levičarji nesposobni in se šopirijo samo na žuljih desnice. Na srečo sedaj ni več diktature “proletariata” in volimo po svoji volji. Večina Slovencev in Slovenk podpira to vlado. Dovolj je bilo kumrovškega flancanja, čas je za dejanja.[/quote]

Take, kot si ti rabimo. Zabite, omejene in predane vernike. Hvala!

Tako je. In spet se bo pokazalo, kako so levičarji nesposobni in se šopirijo samo na žuljih desnice. Na srečo sedaj ni več diktature “proletariata” in volimo po svoji volji. Večina Slovencev in Slovenk podpira to vlado. Dovolj je bilo kumrovškega flancanja, čas je za dejanja.[/quote]

Take, kot si ti rabimo. Zabite, omejene in predane vernike. Hvala![/quote]

Vem, da ti je hudo in da tišči, ker je vse res, kar sem napisal. Ko si mlad in neumen, si zlahka levičar, ko odrasteš, uvidiš, da si bil v zmoti vso mladost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close