Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Verjamete v nezemljane, reptile in podobno?

Verjamete v nezemljane, reptile in podobno?

Ze veckrat sem brala, da je Kraljica Elizabeta reptil. Kaj tocno bi to naj pomenilo?

In pa se otroci s crnimi ocmi. Baje obstajajo ljudje, ki so se jim prikazali. Verjamete v to? Ima kdo kaksne izkusnje? Resno sprasujem. Jaz nimam nobenih izkusenj. Je pa res da veckrat pogledam kaj na to temo o nezemljanih. Zdaj ko imamo drone jih je mogoce tezje prepoznat. V primeru, da obstajajo in da nas obiskujejo.

Verjamem v cepce na temu forumu.

V nezemljane da, je vesolje preveliko da bi bili mi sami – zdaj a gre za visoko razvite civilizacije ali pa samo bakterije je pa drugo.

Reptili in podobno? Hehehe, ne.

Gotovo obstajajao nezemljani. Saj ni mogoče, da smo samo na Zemlji inteligentni (no, saj nismo).

Reptili so verjetno eni od nezemljanov.

Odgovor na objavo uporabnika
Evropejka, 17.02.2022 ob 10:06

Ze veckrat sem brala, da je Kraljica Elizabeta reptil. Kaj tocno bi to naj pomenilo?

In pa se otroci s crnimi ocmi. Baje obstajajo ljudje, ki so se jim prikazali. Verjamete v to? Ima kdo kaksne izkusnje? Resno sprasujem. Jaz nimam nobenih izkusenj. Je pa res da veckrat pogledam kaj na to temo o nezemljanih. Zdaj ko imamo drone jih je mogoce tezje prepoznat. V primeru, da obstajajo in da nas obiskujejo.

med petkovimi protestniki je polno lizardov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close