Verjamete, da je Jezus vstal od smrti?
Bog je bog,tudi tisti ki ne verjamejo na koncu molijo.Kristus je kralj vseh nas ve se kdo je bil zadaj da so ga pribili na kriz in umrl je za vse nas.Malo poglejte Etiopijsko biblijo in vse njene dele in ne ta skrupucala ki so jih napisali po 1900. Zgodovina je fabrikirana kot tudi na zalost vecina nase sedanjosti.
Anonimno391, 01.09.2025 ob 18:32
Bog je bog,tudi tisti ki ne verjamejo na koncu molijo.Kristus je kralj vseh nas ve se kdo je bil zadaj da so ga pribili na kriz in umrl je za vse nas.Malo poglejte Etiopijsko biblijo in vse njene dele in ne ta skrupucala ki so jih napisali po 1900. Zgodovina je fabrikirana kot tudi na zalost vecina nase sedanjosti.
In v etiopijski bibliji je Jezus črnec?
Anonimno391, 01.09.2025 ob 18:46
Prevec sledis kalegri planu,mal poguglaj to poleg etiopijske biblije seveda.
Etipopijska biblija ni najstarejša in najpopolnejša biblija. Kalegri plan pa se ti odvija v živo, če le nisi zabit v kak podzemni bunker. Samo potem ne bi neumnosti na monu pisal.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kalergi_Plan
Verjetno misliš Kalergi plan. V odgovor na začetno vprašanje, ne verjamem. Pa še mnogo drugega kar je plod človeških zblojenih možganov ne.
Meni je dovolj da so tako pričali in tako zapisali.
Ni moje ukvartjati se s tem, je , ni, vem pa da nekaj je tam gor, eni ga imenujemo Bog, drugi pa vsak po svoje in da je drugi tam dol kjer so Joža, Adolf, Jozef, Pol, Mao in podobni kalibri.
Vem tudi da mi ta Bog momaga skozi življenje, da mi takrat ko si nečesa močno želim stopi ob bok in skupaj narediva kar sem si zamislil, enim se to morda zdi trapasto, morda vam ne pomaga, meni pomaga, sam ne bi nikoli dosegel vsega zadanega.
N
Takojeto, 01.09.2025 ob 18:58
Etipopijska biblija ni najstarejša in najpopolnejša biblija. Kalegri plan pa se ti odvija v živo, če le nisi zabit v kak podzemni bunker. Samo potem ne bi neumnosti na monu pisal.
Vsak zase najbolje ve in misli glede na njegove umske sposobnost in prepricanje.
Kar se tice etiopijske biblije pa je razen kaksnih v vatikanskih arhivih skrivajocih,najstarejsa in najbolj popolna verzija saj vsebuje vec delov – 81 kot naprimer katoliska,protestanstka ali pravoslavna verzija.Cenzura kaj ces. Se posebaj ce primerjas z edicijo 1900 King James Version…
Grenivka422, 01.09.2025 ob 20:24
Verujem v Jezusa, ki se je žrtvoval za grešnike in vstal od mrtvih. Mnogi to ne verjamejo, lažna zgodovina celo omenja, da so ga samo omamili z opojnimi gobicami in da je odkorakal na Japonsko živet.
Jezus je samo eden in menda je že prišel sodit na Zemljo.
Je pa bolj slabo opravil svoje delo, če še vedno vladajo satanisti in najhujši odpadniki človeške družbe.
Ne verjamem. Prva pisna omemba nekega Jezusa naj bi bila šele 80 let po tistem, ko naj bi umrl, so zgodovinarji ugotovili.
Še danes, ko lahko vse preverjaš, snemaš, je toliko laži in različnih interpretacij, da glava peče, takrat ni bilo šanse, da bi bila kakšna pisarjenja resnična brez dobrih dokazov, moraš bit malo treščen, da verjameš.
Pa v noseče device tudi ne verjmem.
Anonimno 5619, 01.09.2025 ob 19:19
Meni je dovolj da so tako pričali in tako zapisali.
Ni moje ukvartjati se s tem, je , ni, vem pa da nekaj je tam gor, eni ga imenujemo Bog, drugi pa vsak po svoje in da je drugi tam dol kjer so Joža, Adolf, Jozef, Pol, Mao in podobni kalibri.
Vem tudi da mi ta Bog momaga skozi življenje, da mi takrat ko si nečesa močno želim stopi ob bok in skupaj narediva kar sem si zamislil, enim se to morda zdi trapasto, morda vam ne pomaga, meni pomaga, sam ne bi nikoli dosegel vsega zadanega.
Bog ni duh v steklenici, ki izpolnjuje želje, če steklenico mal počohaš. Bog ti ga vedi čemu se ti moliš in kaj ti stoji ob strani.
Bi se kar strinjala. Tista moč od nekje, ki nam pomaga v hudih časih, ko že pomalem zgubljamo razsodnost. Pa naj bo to Jezus, Bog, Alah, Stvarnik, Energija, Univerzum, itd. Že sedenje v cerkvi ali pa pod drevesom mi pomaga da zberem misli.
O kleru pa ne bi, ker so naredili cel biznis iz tega. Tudi oni so pozabili na smrtne grehe in kaj bibilija uči.
Forum je zaprt za komentiranje.