Verižica, ki se ne strga
Okej, malo mimo tema, ampak vseeno. Prstan, ki ga nosim na roki mi veliko pomeni. Pravzaprav ogromno in pred nekaj dnevi sem ga v službi nekoliko opraskal. Sicer nič kaj posebnega, tudi praska se ne vidi veliko in čeprav se jo da popraviti (kar bom tudi storil), me je vseeno bolelo srce (in me še). Mi je pa to vseeno dalo spet misliti. Že ob poroki sem predragi namreč rekel, da bi prstan nosil na verižici okoli vratu, ker si v službi lahko čisto mimogrede poškodujem tako prstan, kot prst na njem (koliko takšnih primerov je že bilo). Zdaj padrug problem, ne. Recimo, če bi si nabavil eno zlato verižico in obesil prstan nanjo, se lahko tako v tujini pa tudi pri nas zgodi, da se kdo “ponesreči” zaleti vate, ti strga verižico in teče z njo v tri danrečemkaj ali se preprosto izgubi v množici. Prstan v najboljšem primeru zleti po tleh, čisto mimogrede pa gre z lumpom v neznano in čeprav bom slišati posmehljivo,mislim da tega ne bi preživel. Kaj mi priporočate? Premišljeval sem o kakšni jekleni verižici ali kaj takšnega. Ne svetujte mi, naj si pred službo prstan spravim v denarnico ali kam drugam na varno, ker jaz ga hočem ob sebi pa ni važno kje ga nosim in ne pride v poštev, da bi ga kar naprej snemal in si ga natikal.
Hvala za predloge :))
Hm, tale zadnji predlog mi je pa tudi zelo všeč. O klicanju negativne energije pa nekaj celo vem, ja. Gre za to, da se ne tresem cele dneve pred izgubo prstana, ampak mi pač veliko pomeni (predraga pravi, da sem smotan, hihi) in ga po eni strani hočem imeti pri sebi kot del mene, po drugi strani pa ga nočem poškodovati, kar bi se v moji službi lahko zgodilo še prehitro.
ejla:) am prjatlu se je strgala verižica pa me je prosu č bi mu šla kupit novo vrvico in bi prosila prodajalca/prodajalko če mi lahko naredi tako da si bo lahko reguljru,skratka da si jo bo lahko daju gor in dol.pa mi je rekla da to morem nrdit sama.nč zato sam problem je k nevem kak to nrdit.č bi mi kdo razložu al pa prlepu kak link od katerekoli strani kak se nardi tak vozu za verižico da se da reguljrat bi mu/ji bla ful hvaležna.
hvala tistim ki si bojo uzeli minutko časa in to prebrali pa probali pomagat:*
Forum je zaprt za komentiranje.