Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Venusss

Venusss

Venusss,rada bi samo napisala,da jaz uporabljam tak nick nekako 5 let in mi je čudn prebirat tvoje komentarje,saj imaš “moje” ime.

Ne mislm te napadat,pa prosit da ga spreminjaš.Me pa zanima zakaj nisi recimo samo Venus ampak imaš ravno tako 3 sss na koncu?

Lp

nočna aka venusss

In zakaj bi zdaj morala ona zarad tebe spreminjati nick? Malo za hec sem v iskalnik vtipkal “Venusss”, pa najdem samo njene komentarje.

Sam berem forume med.over.net že nekako 3 leta in od takrat se ne spomnim nobene Venusss. Ona ima pač tak nick tukaj, ti pa ga uporabljaš na drugih forumih, ne vem v čem je problem..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Punce, registrirajte se, pa ne bo nobenih problemov:)

a???? posluš na teh forumih nisem zasledila tega nicka, tko da me ne zaj…. če ga pa uporabljaš drugje pa jebi ga,
mej ga no, zarad enga nicka se pa ne bom kregala

o Spider, ti si moj vitez :)))

Ko že praviš, da sem tvoj vitez, bodi prijazna in mi povej, kaj sploh pomeni tvoj nick in v čem je finta s tremi s.

Ko sem prvič videl ta nick, mi je bila prva asociacija na Venus Wiliams, ono črno tenisačico.:)

ma ne vem, mislim da se erotični sejem v berlinu imenuje venus, trije s so pa k rada sikam, če še nisi opazil :))

no zakaj si pa ti spider? spiderman????

Meni pa na britvico Venus (gilette) :))))))))))))

Aja, pa Venus je Venera, seveda..

Hm. Zakaj sem Spider. Enkrat sem na tistem forumu nekaj vprašal in ko sem vprašanje že napisal, je manjkal še nick. Spider je bilo prvo, kar mi je prišlo na pamet, kar tako.Pajek. je pa res, da sem včasih strupen kot pajek. Pa sme pač ta nick obdržal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close