ventilatorska pečica – katera??
Vem, da je bilo tem o ventilatorskih pečic že ogromno. Namreč odločam se za nakup le-te pa ne vem za katero bi se odločila saj je ponudbe res ogromno. Lepo prosim, če mi lahko zaupate vaše izkušnje o posameznih ventilatorskih pečicah. Zanjo pa nameravam odšteti nekje do 120.000 sit.
Hvala za odgovore,
LP
Ojej, pred to dilemo sem tudi jaz (čeprav bo nakup moral najbrž počakati še kak mesec ali dva). Doma imamo vgradno pečico, staro nekje 4 leta in sicer od Electroluksa. Enako pečico bi kupila sama takoj, a se je ne dobi več. In ker bo moja pečica vsekakor veliko rabljena, pri pečici ne mislim šparati (no, nekje je že meja 🙂 ) in si nameravam kupiti takšno, kot sem si jo zamislila…
Skratka: pregledala sem že vse mogoče pečice na trgu in za nekje tako ceno mi je bila všeč ena aristonova pečica, ker ima še najširše pekače (za rolade 🙂 ) in dokaj lične gumbe (no, seveda so na prvem mestu funkcije, ki so tudi zadovoljive). Doma največ uporabljamo funkcije: zgoraj-spodaj, ventilator, pizza, žar zgoraj – vse drugo se uporablja manj.
Sicer pa trenutno zbiram pogum in denar za Elektroluksovo – tako malo dražjo, a zato res po mojih merilih.
Lp, mishika
No, pa sem se pri tako veliki ponudbi končno odločila 🙂 in sicer za gorenjevo model B9000 AL. Sem bila na začetku malo skeptična zaradi cene (150.000 sit) saj je za pečico kar draga, glede na to, da jo uporabljam do 20X na leto. Pa je moj dragi rekel, da se take stvari samo enkrat kupujejo pa naj bo tokrat malo boljša. Je pa brez gumbov (digitalna) in ima že sprogramirano temperaturo in čas pečenja za določene jedi kot so pizza, piščanec itd… tako, upam da se mi ne bo treba več ubadati s temperaturami pečenja 🙂
Bom poročala kako sem zadovoljna s pečico, ko jo izprobam.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.