Najdi forum

Venezuela

Lep pozdrav,
poleti se s fantom odpravljava v Venezuelo za 1,5 mesca.
Zanima naju, kako tam je, kakšne so cene,….

Hvala,

Zijo pred mesecem se se vrnil iz Venezuele in ti moram povedati da je vse zastonj.Z menjavo na crno dobis 30% vec denarja kot na banki. Za spanje po apartmajih placas 5us. Bencin je po neverjetnih 7 sit za liter.Letala stanejo 30 us za 700km. Hrana ne stane nic. Pivo je po 40 sit. Rum 5us za liter.3dnevni izlet na Salto angel skupaj z avionom 120 us.Ce te zanima kaj konkretnega pa vprasaj.

Ali je to (še vedno) 1. april?

LP!

Samo

Hoj,
Kaj? Uaoou. Zdaj pa res ne vem, ali me hecaš, tako kot je povedal Samos, ali misliš res??
Če je res, je pa itak zakon.
Ok, kaj me še zanima:
1.) Vredno ogleda.
2.) Kaj je boljše imeti zraven? Dolarje ali Evre?
3.) Kako dolgo si bil tam ti in koliko časa bi še rabil? Je 1,5 mesca dovolj?
4.) Kako je bilo vreme? Midva greva tja- Junij, Julij, Avgust.
5.) Se ti je kjer koli zdela kaj nevarno? To sprašujem zato, ker so vsepovsod neki Warningi, pa te scene.

Oh, pa ziher imam še miljon vprašanj.
Hvala,
lepo se mej,
j&b

Vse je res zakaj bi se zajebaval. S sabo nesi dolarje v gotovini ,trenutno jih lahko zamenjas na crno tudi do 4000 bolivarjev za en dolar. Na letaliscu pazi da ne vzames taksi pirata .Legalni so crni Chevroleti z rumenimi nalepkami na vratah. Mesec in pol bo lih v redu.Oglej si SAlto angel.Pojdi z agencijo Adrenalin ki ima bazo v Ciudad bolivarju. Stane 120 us prevoz z kombijem,letalo v junglo prevoz z ladjo,prenocisce in hrana v jungli.Ce te zanima plaza leti na los roques.120 us tri dni prenocisce in hrana z avionom skupaj

Zivjo,

Na web strani travel over net sem videl tvojo informacijo da za Venezuelo( 10. oktober 2003 ob 21:03)turisticni vizum ni vec potreben.Ali je to res?Ker jaz sem se poleti julija potreboval vizum ,ko sem bil tam.Bil sem tam tudi pred 2 meseci in nobeden na carini mi ni rekel da ne potrebujem vizuma(seveda sem imel v potnem listu vizum se od poletja ,ker velja eno leto).Hvala za informacije.

l.p.

Matej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close