Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost stanovanja in številčnost družine

velikost stanovanja in številčnost družine

350 kvadratih ki jih želimo prodati in si omisliti tam okrog 160 kvadratov.

In seveda se človek pred dejanjem prav na tem forumu opremi z odgovornostjo in premišljenostjo….
jeez…

Glede na frekventnost tega foruma, lahko rečemo, da prispevki njem, odražajo sliko naše družbe.

In to me navdaja z grozo, iskreno. Izjeme izvzete. Se opravičujem, ker sem odprla temo – vsekakor pa sem se naučila lekcije 🙂

Vso srečo!

saj si napisala, da te zanimajo groba mnenja hihi

ma daj kaj takoj surlo potegneš, eni ste pa res preobčutljivi

Glede na vašo stanovanjsko situacijo in željo imeti otroka, bi se jaz odločila ZA otroka. Glede na tvoj opis menim, da sta skrbna in pridna starša in je v vaši družini dovolj ljubezni še za enega otročka.

Kar se tiče sob:

Tudi moja dva sta skupaj v sobi. Pa sta fant in punca. 14 in 8 let.

Že lani smo nagovarjali sina, da bi mu zgoraj uredili sobo in kopalnico, pa ni niti malega interesa. Smo se zmenili, da naj pove kdaj bi šel “na svoje”, vendar imam občutek, da še ne bo tako kmalu (mogoče me pa preseneti:))
Včasih ju poslušava z možem (za vikend), ko imata kar pozno v večer razne pogovore..se smejita, tudi kaj pokregata..vsega je.

Kar pogumno, važno je, da se otrok rodi v ljubečo družino…vse druge stvari se rešujejo sproti.

Želim vam vse dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close