Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost sramnih ustnic

velikost sramnih ustnic

ali se velikost sramnih ustnic poveča od obilici sexa ali so že po naravi
določene velikosti
Tx

Obstajajo posebne uteži po 300, 400 in 500 gramov, ki se uporabljajo za povečevanje sramnih ustnic. Sicer je sama velikost prej ko ne stvar genetike. Obstaja pa baje nek plastični kirurg, ki jih z posebno metodo uporabe skalpela in transplantacijo tkiva oblikuje po želji stranke.

Rx

He, he…obstajajo tudi utiži po 5, 10 ali 15 kg 🙂 🙂 🙂

groza, kako glušo vprašanje !

Dir izika, ju šud tel tisti mali 123 punci, da lohka kavsa kolikor hoče, tisti (ne)smramni žnablčki ne bodo nič večji. Potrjeno, ti povem!
Pa ne ob bazenu…

nobody, Phoenix, AZ

Si, ti navihan nobody

Dej ji ti povej , k znaš tko lepo razlagat !

Pol bi jih mele prostitutke do kolen, a ne ?

Ne ob bazenu , mmmmmm ?????????

pa,pa iza

izi bi povedala da se ma mal prevec za pametno!!!!?????,, svetuj zato tle moris ne pa da pamet solis,,lp

Radovedna !

Ne pametuj !!!

Iza je odlično odgovorila, in seveda ima popolnoma prav !!!

v priklonu

JOHANUS

radovedna

hvala , prelep kompliment, pa še res je, hiiiiiiiiiiiiiiii

ti pa le pošlihtaj svojo glavico

lp iza

p.s.

tebi pa c…..

Na ta odgovor ste se usedel pa res sami primitivni kreteni. Ocitno ne seksate dovolj oz imate s svojimi spolovili vse ok. oz. se z njimi vizualno ne ukvarjate. Jaz imam zelo velike sramne ustnice in mi je nerodno da bi s kom seksala. Sej nekako gre, vendar je to dotalna trauma. Ceprav je odnos ok. in seks full dobr, je dostkrat dotalna bruka.
Pa dejte se mal nakulirat in odgovorit ce sploh znate kaj povedat.

Ej, zdej mi pa neki povejte… a tipi mate radi konkretne sramne ustnice al kaj? Js bi si jih pa glih zmanjšala…

ko je punca vzburjena se povečajo, sicer pa se ne večajo.
Jaz mam tudi malo prevelike, bi si jim majčkeno odrezala, ampak mi je ginekologinja rekla, če sem znorela, da imam sramne ustnice za v atlas.
ampak mene vseeno žulijo.

electra,

iz lastne izkušnje te popravljam: se povečajo! In veš kdaj še najbolj? Po porodih – zato, ker v 9 mesecih nosečnosti pridobiš na tel. teži, pa tudi spolovilo se pod vplivom hormonov spreminja in spremeni (labie so bolj “mesnate”, nabrekle). Ko se telo čez čas povrne v prvotno stanje, pa ostanejo sramne ustnice malo povešene in zato tudi optično daljše.
Podobno, kot je lahko s prsmi po nosečnosti – gravitacija naredi svoje :-)))

Lepo popoldne,

Al

saj so se mi že do sedaj povečaje, ko sem jemala kontr. tablete, ziher je bilo od tega. škoda, če bi to vedela, ne bi jemala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close