Velikost spolnih organov
Anonimno 05, 16.07.2025 ob 19:05
Sem ene 166 visok in bi potm moral imeti vsaj 16cm! V resnici ni niti 10cm, prej tam 9cm a je vseeno napravil 3 froce!
Moja ima čisto lepo rožico, ne preveliko in ne premajhno?
Ko boš umru bo pč mal manj pepela iz omenjene lokacije. Lepo si napisal za svojo-love tk največ šteje in ne cmji taki in onaki.
Mene pa zanima a je katera dejansko merila svojemu velikanu, ker neprestano pišete, da ste sprobale 17,18, 20, kar je za evropske razmere vsaj zelo nenavadno, če je povprečje 13, 14. Nekako se mi zdi, da ma tip 14 reče, da ima 16 in vi to peljete Dejansko je realna dolžina vsa 2 cm nižja. Pa obstaja tudi pravilo, kako se meri.
Samo ozek ne sme bit.
Samo to ne. Dolžina je manj pomembna pri meni od širine. Pa nimam široke. Imam precej stisnjeno. Ne vem zakaj. Težko ga je včasih not spravit. Samo vseeno ne sme bit ozek.
Baje po dlaneh, oziroma rokah oceniš kakšnega ima. Glede na mojo teorijo za enkrat drži. Pa baje to ni samo moja teorija.
Juuo, 17.07.2025 ob 21:27
Samo ozek ne sme bit.
Samo to ne. Dolžina je manj pomembna pri meni od širine. Pa nimam široke. Imam precej stisnjeno. Ne vem zakaj. Težko ga je včasih not spravit. Samo vseeno ne sme bit ozek.
Baje po dlaneh, oziroma rokah oceniš kakšnega ima. Glede na mojo teorijo za enkrat drži. Pa baje to ni samo moja teorija.
J.123, 17.07.2025 ob 21:16
Seveda se da ugotoviti po prstih.
041509445
Zanimivo, kako se da to ugotovit?
Hvala za odgovor
Kiki444, 22.07.2025 ob 19:54
Mene je vedno zanimalo, če so visoki moški tudi bolj obdarjeni ali ni nujno. Jaz nisem imela nikoli priložnosti biti z zelo visokim moškim in ne bi vedela.
Kaj imajo pa vezo sramne ustnice? A so moškim boljše manjše ali večje?
Dobro vprašanje, tudi mene to zanima…
style, 23.07.2025 ob 09:15
Dobro vprašanje, tudi mene to zanima…
Seveda imajo visoki moški tudi večji penis, logično. V povprečju prav gotovo, seveda se najde tudi kak povprečno velik, ampak generalno ima tip, ki ima 2m pač tudi sorazmerno večji penis. Podobno kot ostale okončine – daljše so roke, noge, večja je št. čevljev itd. Stvar fiziologije.
Anonimno 9396, 23.07.2025 ob 09:20
Seveda imajo visoki moški tudi večji penis, logično. V povprečju prav gotovo, seveda se najde tudi kak povprečno velik, ampak generalno ima tip, ki ima 2m pač tudi sorazmerno večji penis. Podobno kot ostale okončine – daljše so roke, noge, večja je št. čevljev itd. Stvar fiziologije.
Debilno, tvoje izjave so stvar zabitosti.
djotis, 16.07.2025 ob 19:19
Kiparka, 16.07.2025 ob 16:13
Oblika lulike je vedno enaka obliki ustnic. Pri moskem je dolžina pimpla 10 % telesne višine. Ugotovil že Leonardo.
Itd.
to sploh ne drži, jaz sem visok 195 in imam 16.5 cm
moja žena ima čisto majhna usteca, kot bi ves čas izgovarjala črko P, šraufenco ima pa ohoho veliko, tako da bi bilo najbolš zadrgo montirat
Nimata sreče. Guzita se pa vseen. In rojevata grawž spake.
Forum je zaprt za komentiranje.