Velikost spolnih organov
zanima me661, 16.07.2025 ob 14:49
Precej zanimiva tema, o kateri se ne piše pogosto, ali pa ne najdem… V glavnem, kako lahko pri moških in ženskah glede na zunanjost ugotoviš velikost, dolžino organa. Pri ženskah velikost spodnjih ustnic. Čist resna tema drgač. Pa hvala…
Hodiš na FKK in narediš znanstveno študijo. ?
Čisto mimo. Moj je visok 178cm-za razmere in današnje standarde bolj pr tamalih. Js 3cm nižja sm pa za žensko velika. Kakor koli pr njemu vsekakor gredo cm spodaj par % več glede na telesno višino. In tut tista o ustncah in ustncah, vsaj pr me, ne drži. Spodaj se mi zdijo kr velke napram zgoraj, kjer je spodnja lepo zaobljena zgornjo bi pa skor lh kkšn filerček dodala, da bi se bolj račje šobila.. modernizirat se morm☝️
crazyfrog, 16.07.2025 ob 16:36
Čisto mimo. Moj je visok 178cm-za razmere in današnje standarde bolj pr tamalih. Js 3cm nižja sm pa za žensko velika. Kakor koli pr njemu vsekakor gredo cm spodaj par % več glede na telesno višino. In tut tista o ustncah in ustncah, vsaj pr me, ne drži. Spodaj se mi zdijo kr velke napram zgoraj, kjer je spodnja lepo zaobljena zgornjo bi pa skor lh kkšn filerček dodala, da bi se bolj račje šobila.. modernizirat se morm☝️
Mal se okol čebelnjaka sprehod 😀 Čebele majo filerja polno rit.
Kiparka, 16.07.2025 ob 16:13
Oblika lulike je vedno enaka obliki ustnic. Pri moskem je dolžina pimpla 10 % telesne višine. Ugotovil že Leonardo.
Itd.
A ni 10% višine, se pravi 17,8 cm? Jah, jebi ga, kaj hočeš… ?
matias, 16.07.2025 ob 16:54
Kiparka, 16.07.2025 ob 16:13
Oblika lulike je vedno enaka obliki ustnic. Pri moskem je dolžina pimpla 10 % telesne višine. Ugotovil že Leonardo.
Itd.
A ni 10% višine, se pravi 17,8 cm? Jah, jebi ga, kaj hočeš… ?
A si dobr prebrau? Par % več.. torek 17,8 ne bo držalo. On ma dobrih 19cm. Me mora fajn zagret, da me ne boli, ko seksava. Saj tu nismo vajene na 23cm črne kot to sklepa star dec. Matias upam, dati je dodatna razlaga razširila obzorje. Naslednjič mogoče za začetek, zgolj preberi 2x..
crazyfrog, 16.07.2025 ob 17:05
A si dobr prebrau? Par % več.. torek 17,8 ne bo držalo. On ma dobrih 19cm. Me mora fajn zagret, da me ne boli, ko seksava. Saj tu nismo vajene na 23cm črne kot to sklepa star dec. Matias upam, dati je dodatna razlaga razširila obzorje. Naslednjič mogoče za začetek, zgolj preberi 2x..
he,he,to je pa že kar nadpovprečno ,je bila pa ena raziskava ,idealnega sicer ni,da pa je največ žensk izbralo 16,3 cm ,3d model kot najbolj idealno dolžino….
Ajoj, tale pa ne pije vode. Iz lastne prakse. Model kot od gore odvaljen, višina, širina, kilaža, luli, no luli, je bil pa res luli, tudi, ko je bil najbolj besen. Drug model jedva 1,72, otepač pa skoraj do srede stegen, da o obsegu molčim. Kaj šele ko se je nakuhal. Toko, da ubogi Leonardo ni nič takega dokazoval, vsak kar se bingeljnov tiče ne. Pa tudi tista z ženskimi ustnicami je bolj za lase privlečena, A da bi imela potem kakšna z ustnicami Monice Bellucci tako kot Postonjska jama?
Ajoj, tale pa ne pije vode. Iz lastne prakse. Model kot od gore odvaljen, višina, širina, kilaža, luli, no luli, je bil pa res luli, tudi, ko je bil najbolj besen. Drug model jedva 1,72, otepač pa skoraj do srede stegen
Če ga meriš relativno “do srede stegen”, pač ni natančno, to so optične prevare. Ti razložim na enem vicu.
Je Janez molil Mariji, da bi rad imel večjega. Pa se mu Marija prikaže, reče 1 željo ti izpolnim. Pa Janez: “Rad bi ga imel do tal”. Pa mu Marija noge odseka.
Forum je zaprt za komentiranje.