Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija velikost slik sony dsc-p52

velikost slik sony dsc-p52

Lep pozdrav!

Rad bi vas vprašal za pomoč pri mojem digitalcu sony p52,ko sem ga kupil in prvič uporabil je bila velikost slik ko sem jih prenesel na računalnik 1280*960 in so bile ok,potem sem spreminjal nekaj nastavitev in sedaj ko slikam in dam slike na računalnik so vse slike sedaj velikosti 640*480 manjše kot tiste ko sem slikal prvič,rad bi pa imel nazaj velikost ki sem jo imel prej,ne vem kaj sem naredil oziroma prestavil imam sedaj vse na normalno in auto pa so slike še vedno majhne,kako naj spravim slike nazaj na isto velikost kot na začetku se pravi na 1280*960????
vem da sem prve slike spravil na računalnik z programom ki sem ga dobil zraven digitalca vendar sem ga kasneje izbrisal ven sedaj pa hranim na računalnik samo preko “čarovnika” za shranjevanje slik.je morda tu kakšen “feler” ??????

Prižgi fotoaparat……….ter pritisni spodnjo okroglo tipko, kjer je narisan koš. Odpru se ti bo menu IMAGE SIZE . Potlej tam nastavi na kero velikost hočeš. Jaz imam skoz na 3.1M, saj so slike tako največje in najboljše. Imam dokupljeno 128 MB kartico. Lahko pa tudi na manj……..VGA pa je 640*480. Torej odvisno za kaj rabiš fotografije….

New Report

Close