Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Velikost penisa

Velikost penisa

zdravo, star sem 15 let in dolzina moja penisa v erekciji je 15cm. kaksna se vam zdi ta dolzina, je nekje v popvrecju ali ne?
Lp 🙂

Po statisitčnih podatkih je nekje v povprečju. 🙂

In koliko je povprečje… jaz sem enkrat prebral da je nekaj manj kot 14cm povprečje v Evropi?

Torej je 15cm nadpovprečno 🙂

Je pa res da jaz ne spremljam povprečja tolko kot vi ko nimate kaj za delat mogoeč je zraslo… 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Statistik je, kolikor hočeš. 🙂
Ena pravi, da je povprečje vse, kar je med 13 in 18.

80%ženskam bo bšeč, ker jim med oralo ne bo šlo na bljuvanje, ko se bodo hotele izkazati, da celega pojejo

Saj ti bo še zrasel…ti samo redno moli vsak dan.

anede – tako kot ti moliš, da bi ga enkrat pa res že fasala — pa četudi v nebesih, peklu ali v vicu

Tista statistika nima pojma gledano iz stališča matematike je lahko povprečje izključno ena sama cifra ki je seštevek ”vseh” mer deljeno z številom podatkov…

vse kar je več je nadpovprečno kar je manj je podpovprečno, kar je točno ta številka (mera) je povprečno…

13-18 ne more bit povprečje, pa saj naravoslovec kot bi naj bil, bi to skorajda moral vedet…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo, da ne bo kdo doktoriral iz tega.

Tista statistika nima pojma gledano iz stališča matematike je lahko povprečje izključno ena sama cifra ki je seštevek ”vseh” mer deljeno z številom podatkov…

vse kar je več je nadpovprečno kar je manj je podpovprečno, kar je točno ta številka (mera) je povprečno…

13-18 ne more bit povprečje, pa saj naravoslovec kot bi naj bil, bi to skorajda moral vedet…..[/quote]
Malo so se napačno izrazili. 🙂
Bolje bi bilo, če bi napisali, da je to normalno ali večinsko.

13-18 ne more bit povprečje, pa saj naravoslovec kot bi naj bil, bi to skorajda moral vedet…..[/quote]
Malo so se napačno izrazili. 🙂
Bolje bi bilo, če bi napisali, da je to normalno ali večinsko.[/quote]

Ampak gospodič v temi sprašuje o povprečju ne večinskosti 😉

Še zrasel? pa njega je že sedaj strah, da ni morda že prevelik….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sprašuje “nekje v povprečju” in nekje v povprečju je tam nekje in da lahko upoštevamo še toleranco. 🙂

Sprašuje “nekje v povprečju” in nekje v povprečju je tam nekje in da lahko upoštevamo še toleranco. :)[/quote]

toleranca pa ziher ni 4 cm razpona 😛

ne se sekirat mulo, če ga boš znal uporabt bo še prevelk, če pa ne ti pa tud 30 cm ne pomaga.aja, pa sex ni samo cura so še druge stvari. boš odkril 1x.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close