Velikost penisa
In koliko je povprečje… jaz sem enkrat prebral da je nekaj manj kot 14cm povprečje v Evropi?
Torej je 15cm nadpovprečno 🙂
Je pa res da jaz ne spremljam povprečja tolko kot vi ko nimate kaj za delat mogoeč je zraslo… 😛
Tista statistika nima pojma gledano iz stališča matematike je lahko povprečje izključno ena sama cifra ki je seštevek ”vseh” mer deljeno z številom podatkov…
vse kar je več je nadpovprečno kar je manj je podpovprečno, kar je točno ta številka (mera) je povprečno…
13-18 ne more bit povprečje, pa saj naravoslovec kot bi naj bil, bi to skorajda moral vedet…..
Tista statistika nima pojma gledano iz stališča matematike je lahko povprečje izključno ena sama cifra ki je seštevek ”vseh” mer deljeno z številom podatkov…
vse kar je več je nadpovprečno kar je manj je podpovprečno, kar je točno ta številka (mera) je povprečno…
13-18 ne more bit povprečje, pa saj naravoslovec kot bi naj bil, bi to skorajda moral vedet…..[/quote]
Malo so se napačno izrazili. 🙂
Bolje bi bilo, če bi napisali, da je to normalno ali večinsko.
13-18 ne more bit povprečje, pa saj naravoslovec kot bi naj bil, bi to skorajda moral vedet…..[/quote]
Malo so se napačno izrazili. 🙂
Bolje bi bilo, če bi napisali, da je to normalno ali večinsko.[/quote]
Ampak gospodič v temi sprašuje o povprečju ne večinskosti 😉
Sprašuje “nekje v povprečju” in nekje v povprečju je tam nekje in da lahko upoštevamo še toleranco. :)[/quote]
toleranca pa ziher ni 4 cm razpona 😛
Forum je zaprt za komentiranje.