Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › veliko nižji % okuženih

veliko nižji % okuženih

včeraj cca 130.000….testov in cca 16.000 okužb. Koliko je to %? 12-13% ?  a ni bilo pred slabim tednom 70%. kaj je sedaj- je toliko padlo v slabem tednu?

to so procenti hitrih testov, prejšnji teden so bli procenti PCR testov

Odgovor na objavo uporabnika
Takole je, 03.02.2022 ob 10:21

to so procenti hitrih testov, prejšnji teden so bli procenti PCR testov

To je seštevek pcr in hat testov.

ne ne, 03.02.2022 ob 10:24

To je seštevek pcr in hat testov.

Zdej delajo tok mal PCR da se v količini hitrih ne pozna kaj dosti, prejšnji teden so bili pa samo PCR

Je pa vprašanje kakšno metodologijo štetja so izbrali, glede na to, da večina PCR prej pozitivnost verjetno še vedno potrdi s hitrim? Vprašanje kolk so te številke res točne ..

včeraj je bilo več okužen kot testiranih 🙂 ofce pa verjjamejjo 🙂

a je kdo mogoče dobil brezplačno številko za kovid informacije? tam imajo cel posneto, da prideš na vrsto čez 20 minut 🙂 mafijja!

jaz ti povem, 03.02.2022 ob 10:39

včeraj je bilo več okužen kot testiranih 🙂 ofce pa verjjamejjo 🙂

a je kdo mogoče dobil brezplačno številko za kovid informacije? tam imajo cel posneto, da prideš na vrsto čez 20 minut 🙂 mafijja!

No, danes pa prideš na vrsto čez 14 minut. Kličem že tretjič in tretjič pridem na vrsto čez 14 minut.

Brez komentarja.

samo povem, 03.02.2022 ob 10:51

No, danes pa prideš na vrsto čez 14 minut. Kličem že tretjič in tretjič pridem na vrsto čez 14 minut.

Brez komentarja.

Zakaj pa kličeš? Me res zanima zakaj kličete, firbec pač.

Vse je samo še norčevanje iz naroda. So obljubili, da bodo začeli ločevat prave covid paciente od paciente s covidom, pa so dali podatke ven samo za ponedeljek, potem pa konec. Števec se viša, čeprav je vsaj pol pacientov v bolnišnici zaradi drugih razlogov.

na covid sledilniku pogrešam še update za podatek koliko je hospitaliziranih in na intezvini cepljenih in koliko necepljenih.

lepa igra, 03.02.2022 ob 11:31

na covid sledilniku pogrešam še update za podatek koliko je hospitaliziranih in na intezvini cepljenih in koliko necepljenih.

sej se lahko javiš za prostovoljko pa urediš še to

Malo so se številke pomešale:)).  Ves čas govorim, da številke ( ne sedaj, na splošno v teh 2 letih) niso prave, t.j. da so precej prirejene. Sedaj je ena velika zbrka. Kako to razložit? Bomo videli. Ne me narobe razumet, verjamem v kovid, ne mislim, da je izmišljen, se mi pa zdi, da pretiravajo. To je vse.

malo so se številke, 03.02.2022 ob 12:57

Malo so se številke pomešale:)).  Ves čas govorim, da številke ( ne sedaj, na splošno v teh 2 letih) niso prave, t.j. da so precej prirejene. Sedaj je ena velika zbrka. Kako to razložit? Bomo videli. Ne me narobe razumet, verjamem v kovid, ne mislim, da je izmišljen, se mi pa zdi, da pretiravajo. To je vse.

Jaz tudi ne verjamem tem številkam. Pri nas pred dobrim tednom je na hat bilo vsak dan max 2 pozitivna. Na pcr se jih je testiralo malo čez 100 vsak dan. Pri  55% (takrat) pozitivnih jih je bilo pri nas 135.  Za naš kraj je to malo manj kot vsi. Od kje so torej te številke? Kdo bi vedel.

jaz tut ne, 03.02.2022 ob 15:02

Jaz tudi ne verjamem tem številkam. Pri nas pred dobrim tednom je na hat bilo vsak dan max 2 pozitivna. Na pcr se jih je testiralo malo čez 100 vsak dan. Pri  55% (takrat) pozitivnih jih je bilo pri nas 135.  Za naš kraj je to malo manj kot vsi. Od kje so torej te številke? Kdo bi vedel.

Tudi jaz ne verjamem številkam.

2. februarja letos je italijanskemu uradnemu virologu “ušlo”, , da je bilo na en dan  med 430 umrlimi, samo 20 necepljenih.

Video je še vedno nekje na spletu.

Saj nas ni veliko…. dva milijona….enkrat se bo nehalo in ustavilo….v tem valu zajeti vsi , ki do sedaj še niso bili…otroci, šolarji, dijaki…vse preboleva…zaposleni v zdravstvu, cepljeni- necepljeni , vsi okuženi, prebolevajo…kmalu bo konec- bliža se pomlad, za prvomajske bomo že vsi zdravi in na poti na piknik….

Smiselnost mask- v šoli, v razredu…je ni…vsi se okužili…ne glede , da se držimo “ukrepov” kot pijanec plota….gre virus po svoje…ni garancije in ni smisla…preživeli zimo in gremo naprej  v poletje, ko ta norija čudežno izgine…in kaj bo jeseni ???? Štetje in štetje, toliko in toliko- koliko ???

Tega ne bo konc,se že govori o omikron pod različici,ki bo lahko nevarnejša.Kot običajno bomo videli čez “14”dni,za zjokat vse skup.

kako se, 03.02.2022 ob 10:18

včeraj cca 130.000….testov in cca 16.000 okužb. Koliko je to %? 12-13% ?  a ni bilo pred slabim tednom 70%. kaj je sedaj- je toliko padlo v slabem tednu?

jasno je da hat testi so lazno negativni velikokrat, velika vecina jih je pozizivna sele kasneje kot po 15 minutah… tako dolgo nihce na testirnem mwstu ne gleda ploscic

Seveda, ker zagotovo “štejejo” kot novookuižene vse, ki imajo lažno pozitiven test.  Ker to RABIJO! Rabijo zdaj visoke cifre, da bi še štrikce zategovali. Ostala Evropa sprošča, pri nas pa naj bi mi bili še Harlekini  na vrvicah do volitev. Rovi pod cesto  od parlamenta do zaklonišča  CD so že gotovi – je Jankoćići že uredil ?

.https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/6110ed186aabd/vlada-bi-si-zgradila-predor-do-atomskega-zaklonisca

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/tuneli.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close