Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veliko bo snežilo

Veliko bo snežilo

Na presenečenje vseh bo v Ljubljani 30 cm snega. To bo lepo!

Pri nas na stajerskem ga bo vec (do kolena).

Odgovor na objavo uporabnika
Stajerc 66, 08.12.2021 ob 17:10

Pri nas na stajerskem ga bo vec (do kolena).

Štajerci ste po parih popitih kozarčkih itak vsi na kolenih, tako da ti kar verjamem!

Lepo bo, 08.12.2021 ob 17:09

Na presenečenje vseh bo v Ljubljani 30 cm snega. To bo lepo!

Pih….

Aja…da ga bo namedlo konkretno…bomo videli, zaenrkat kaze zelo obetavno, avti so ze pokriti, zelenice tudi…bela ljubljana…;)

Ahmm, 08.12.2021 ob 17:21

Aja…da ga bo namedlo konkretno…bomo videli, zaenrkat kaze zelo obetavno, avti so ze pokriti, zelenice tudi…bela ljubljana…;)

Morda vam bo za kakšen dan le pokrilo tisto svinjarijo.

Ti pa nebi zivel/a tu… Ane da ne…

Prid…

Gremo se kepat.

Kul, sneg imam rada.. buce na noge, pa grem.. šit je samo ko je potem vse plundrasto.. v mestu ne ne obdrži, je pa v hribih idila prelepa..

Prav na bruhanje mi gre. In zima in mraz, najbolj pa sneg!!!???

o groza, 08.12.2021 ob 17:13

Štajerci ste po parih popitih kozarčkih itak vsi na kolenih, tako da ti kar verjamem!

🙂 🙂 🙂  Še prej pa dulejnci na kolenih, pred štajerci

A ga že kje  meče z neba, v debelih kosmih?

Madona, če ga rukne do 23ih kej, grem na eno večerno-nočno šsrehajanje za kakšno urco, v tišini – ni večjega užitka kot prvi hodit po nepotacanem mehkem snegu.

Zima je lepa samo za tiste katerim ni treba kidati za ostale kateri moramo delati in se voziti v službo pa ni tok lepa stem ,da moramo pol še vsakemu pajacu kazati potrdila ,da nismo okuženi in ,da dobimo malco l.p

Klinc gleda se sneg.

Para Bellum, 08.12.2021 ob 17:35

Prav na bruhanje mi gre. In zima in mraz, najbolj pa sneg!!!???

ma kaj ti je hudega naredila zima in sneg? Saj se toplo oblečeš, pa moški niste tako zmrzljivi kot ženske.. jaz se zadekam obujem buce pa pičim peš v službo te dni ko je takole..

Na bog da da vas Mariborčane zamete do glave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close