velike zizike….male zizike
Gravitacija niedini razlog, da pride do tega. 🙂 Prsi pač nimajo mišic in njihova pokončnost je odvisna bolj od tega v kakšnem stanju so mišice pod njimi in okoli njih. Z leti se povesijo prav zaradi tega, ker te mišice oslabijo in ker hormonske spremembe v menopavz vplivajo tudi na spremembe v žlezah v prsih, zelo po domače povedano mlečna žleza propade. Z leti se pa ponavadi poveča maščobna masa v prsih, ki je pač zaradi osnovne funkcije dojk tam prisotna v izdatni meri. Mimogrede, ženske do 35. leta starsti med drugim ne naročajo na mamografijo tudi zaradi tega, ker naj ne bi imele dovolj maščevja. No, drug razlog je, da zavarovalnica tega ne krije, ampak to je že druga tema.
Sama oblika in velikost prsi pa je odvisna predvsem od razmerja med žlezami in vezivnim ter maščobnim tkivom v njih. Čvrste prsi imajo ponavadi manj maščobe. Ali so majhne ali velike je pa tudi odvisno od delovanja žlez, pa hormonov itd.. Nekaterim ženskam se že v t.i. pms obdobju pred menstruacijo povečajo lahko za eno številko, drugim pač ne. Nekaterim se prsi sploh pravilno ne razvijejo ali pa je ena dojka manjša, druga večja. V nosečnosti se praviloma z rastjo mlečnih žlez prsi povečajo vsem ženskam. Nekatere tudi pozneje ohranijo nekaj več volumna in na žalost predvsem po zaslugi povečane maščobne mase.
S telovadbo bodo nekatere ženske res pridobile tudi manjše prsi, ampak definitivno bodo pa bolj čvrste. Če je njihova “osnovna oblika” bolj majhna je pač bolj majhna. Še vedno boljše, da so majhne in čvrste, kot pa da je v njih sama maščoba, ki je mišice ne zmorejo držat pokonci. Ko se s starostjo zaradi hormonskih sprememb spremeni tudi žleza, je pa sploh boljše, da je te maščobe čim manj.
Drugače pa imajo lahko tudi suhice razmeroma velike prsi, pa tudi nekatere močnejše ženske razen veliko maščobe nimajo velikih prsi. Če ima ženska boke, ima ponavadi tudi prsi. Sploh takrat, ko je v rodnem obdobju. In narava je poskrbela na srečo ali na žalost, tudi za kopičenje maščob, ki so pomembne za rodnost oziroma proizvajanje estrogena.[/quote]
Skratka…. če imaš košarico nad C ti visijo in načeloma NISO lepe….
Če pa imaš košarico A pa tudi niso kaj pride razen da si res trlica…. B in začetek Cja so najbolše… simple!
Acceptable
Beautiful
Colossal
Dangerous
Enormous
Frightening
Ah, nič ne de…vsak ima svoj okus, važno je žensko dobro srce, če pa je pot do njega mehka, še toliko bolje…[/quote]
BAHAHAHAHAAHAHAHAH kere ti pišeš se vidi da si naučen pisat take… a na take besede ti uloviš ženske ki mislij oda si drugačen od drugih…
bogi 😀
Ah, nič ne de…vsak ima svoj okus, važno je žensko dobro srce, če pa je pot do njega mehka, še toliko bolje…[/quote]
BAHAHAHAHAAHAHAHAH kere ti pišeš se vidi da si naučen pisat take… a na take besede ti uloviš ženske ki mislij oda si drugačen od drugih…
bogi :D[/quote]
Poti, ki jih ubiramo so različne…zakaj bi spreminjal nekaj kar deluje? In verjemi mi, sem drugačen..sploh, če sem lačen….seksa:)))
Saj ne morem verjeti, ampak tokrat se pa moram strinjat s tabo matkič.
MKOW – točn to & tko ☺
pa. če jih dobim v uporabo jaz ☺[/quote]
mah, da se tebi gobec zapre se pač ne rabi jošk[/quote]
sem ti že povedal, da nisem tako “drugačen” kot ti, da bi fafal tipom tiče
Naj bo pot še tako mehka, si jo boš moral utreti s čim trdim.[/quote]
No evo. Moški komentar. Potem pa naj še Matkič troblja, kako je ženska mehkoba (bogastvo) primerljiva z moško. Pajade! :)))))
Naj bo pot še tako mehka, si jo boš moral utreti s čim trdim.[/quote]
No evo. Moški komentar. Potem pa naj še Matkič troblja, kako je ženska mehkoba (bogastvo) primerljiva z moško. Pajade! :)))))[/quote]
a, j…t ga, to so zakoni fizike in proti temu nič ne moreš. Za utiranje poti v obratni smeri pa veljajo zakoni kemije. Mehkejše snovi si pot utirajo recimo z najedanjem.
Saj ne morem verjeti, ampak tokrat se pa moram strinjat s tabo matkič.[/quote]
😉 vidiš da gre 😀
No evo. Moški komentar. Potem pa naj še Matkič troblja, kako je ženska mehkoba (bogastvo) primerljiva z moško. Pajade! :)))))[/quote]
a, j…t ga, to so zakoni fizike in proti temu nič ne moreš. Za utiranje poti v obratni smeri pa veljajo zakoni kemije. Mehkejše snovi si pot utirajo recimo z najedanjem.[/quote]
Aha… se pravi; tisti moški, ki najedajo ne morejo. :))))))))))
Khm, na forumu je ogrooooomno najedanja s strani mladičkov. :))))))
ps; jaooo Boom, ti boš danes razkril vse moške srivnosti tule. :)))
a, j…t ga, to so zakoni fizike in proti temu nič ne moreš. Za utiranje poti v obratni smeri pa veljajo zakoni kemije. Mehkejše snovi si pot utirajo recimo z najedanjem.[/quote]
ps; jaooo Boom, ti boš danes razkril vse moške srivnosti tule. :)))[/quote]
Ti pa razkrivaš, da niti približno nisi razumela smisla povedanega….
sem ti že povedal, da nisem tako “drugačen” kot ti, da bi fafal tipom tiče[/quote]
se da tebi čist preprosto zapreti gobec, kar me prav egositično veseli….se je že zgodilo in se še bo)))[/quote]
so probali že močni, oblečeni fantje … pa jim ni ratalo — golorite opice pa zbežite že, ko zavonjate prdec
Poti, ki jih ubiramo so različne…zakaj bi spreminjal nekaj kar deluje? In verjemi mi, sem drugačen..sploh, če sem lačen….seksa:)))[/quote]
Pred leti sem imel prijatelja, ki je eni punci, ki mu je še takrat bila všeč, za rojstni dan napisal ljubezenski komad. Zdelo se ji je lepo, nazaj mu je pa rekla, da si ga ne zasluži, ker je preveč nice do nje. Leto dve kasneje, mu ga je pa sošolka pofafala na wc-ju. Kako mu je uspelo ? Ko sta sedela na klopi jo je rugal v glavo, z izjavami, kot so – ziher si še nedolžna, nič se ne upaš in podobne bedarije ji je pokal. Skratka s podjebavanjem je prišel dlje, kot pa s to tvojo bedasto poezijo.
Nice guys finish last.
ps; jaooo Boom, ti boš danes razkril vse moške srivnosti tule. :)))[/quote]
Ti pa razkrivaš, da niti približno nisi razumela smisla povedanega….[/quote]
Še predobro. A tebi je pa težko razumet, da sem obrnila na svoj mlin? Kaj ti ni jasno? :)))
se da tebi čist preprosto zapreti gobec, kar me prav egositično veseli….se je že zgodilo in se še bo)))[/quote]
so probali že močni, oblečeni fantje … pa jim ni ratalo — golorite opice pa zbežite že, ko zavonjate prdec[/quote]
pa zob si tudi ne umivaš prav pogosto predvidevam, glede na to da skoz vonjaš prdce in ostale telesne izločke)) stari sesljač))
Forum je zaprt za komentiranje.