Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velike zizike….male zizike

velike zizike….male zizike

Za katere se vi opredeljujete bolj

Majhne – znak vitke in športne postave ženske.
Veliki – veliko maščobe.

velikeeeeeeeee…..na vitki postavi….njamiiii:)))

Torej obožuješ silikon :)?
Vitka in športna postava ne gre skupaj z velikmi prsmi. Bolj je ženska debela, večji moderc rabi, tudi večjo košarico. Ko shujša pa se košarica zmanjša, ker izgubi maščobo.
Sicer pa poglej športnice. Vitke, suhe pa male prsi.

tiste / take, ki jih dobim v šape ♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Leve in desne…

Ne marama slikona, moja najdražja je vitka in ima naravnih 75E….je pa najbrž res izjema, ki potrjuje tvoje pravilo…se ne pritožujem:)))

Vitka pa ima E košarico? To pa težko verjamem, ker prsi so v pretežni meri maščoba. Pod vitka postava pa si jaz predstavljam nizek delež maščobe. Vitke so športnice, ki pa nimajo velikih prsi, ker imajo nizek delež maščobe.

Vragulja, ti ne veš, kaj pišeš. Tudi vitke punce imajo lahko dokaj velike prsi. Ok, košarica E ravno ne, C pa komot. Niso vse suhe punce deske spredaj.

Huda dilema, res… 🙂

Velike.

Večinoma ja, obstajajo pa tudi izjeme. Gif, ki razsuje tvojo teorijo na prafaktorje :

http://www4.slikomat.com/13/1002/ufp-shay-p.gif

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kar verjemi…tudi moja denarnica ti lahko potrdi saj takih modrcev ne dobiš v vsaki štacuni in niso poceni, je treba že skoraj v Induplate po iglu za dve osebi…:))

Ja plavalke nimajo jošk ja. Samo za to moraš bit že prfuknjen, da vsak dan po več ur preživiš v bazenu.

Njega dni je tudi Pajk hodil v Induplate po kondome za svojega pitona.

Večinoma ja, obstajajo pa tudi izjeme. Gif, ki razsuje tvojo teorijo na prafaktorje :

http://www4.slikomat.com/13/1002/ufp-shay-p.gif%5B/quote%5D

hvala Sadni…kar solzne oči dobim in slino po bradi pocedim, ko vidim tak poskočen parček…:))

Sadni, plavanje ni edini šport. Pa naj te seznanim, plavalke imajo prsi, nimajo pa E košarice, ker nimajo maščobe v presežku.
Poglej si malo atletinje, smučarke, odbojkarice, kolesarke, … športov je ogromno. Manjši delež maščobe v telesu, manjše prsi. Večji delež maščobe v telesu, večje prsi.
Zakaj misliš, da ni modrcov recimo obseg 70 pa D, E košarica? So pa modrci 90 in D košarica.
E fantje, se boste morali pozanimati kaj sestavlja prsi.

http://www4.slikomat.com/13/1002/ufp-shay-p.gif%5B/quote%5D

Tole sta dva silikončka, ki pa nista za E košarico. Nekje C, mogoče D bi bila.

Je veliko odvisno tudi od genov. 🙂 Jaz s tem, da bi bile premajhne, nisem imela nikoli težav. Kvečjemu kontra, ko sem bila res zelo športno aktivna in so me včasih celo ovirale. Športni nedrček hvala bogu precej pomaga.

Ima pa marsikatera vitka punca 75 C recimo. Na pogled to niso mali joški.

Eni še niste videli silikonskih jošk, pa bluzite v tri krasne.

Majo moj ku*ac plavalke joške. Kaj nisi še nikoli gledala olimpijskih iger ? Totalno ploh so, ko deske zgledajo. Govoriš kar nekaj na pamet…

Eni še niste videli silikonskih jošk, pa bluzite v tri krasne.[/quote]
Ja verjetno se je odzvala kšna jelly ne-joškarka. Niso to silikoni, they are real 😉

Ima pa marsikatera vitka punca 75 C recimo. Na pogled to niso mali joški.[/quote]

Od C do E je pa kar velika razlika. Govorimo o E in vitki punci. C je seveda možno tudi pri vitki punci. Ampak 75E pa težko. 90E pa ni vitko :).

Majo moj ku*ac plavalke joške. Kaj nisi še nikoli gledala olimpijskih iger ? Totalno ploh so, ko deske zgledajo. Govoriš kar nekaj na pamet…[/quote]

Potem pa od športnic s polnimi modrci preostanejo edino še beloruske metalke kugle….:))) No, pa mogoče Serena Williams…z levim te omami..z desnim te ubije…mislim forehandom..:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close