Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velike stiske in pct oz pc

Velike stiske in pct oz pc

Zaradi pogojevanja pc ljudje delajo samomore. V ju so ze primeri. ?

Ze od zacetka korone je povecano stevilo stisk in posledicno samomorov. Ampak so pretkano take smrti verjetno zavedli pod koronsko smrt.

Res je. Sem malo prej bral sporočilo na internetu, kjer je moški naredil samomor zaradi tega koronskega psihičnega nasilja.

Nora Snelca ! Cepi se in utihni ze enkrat.  Ti si tud potrebna vodnega topa.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 30.09.2021 ob 08:23

Zaradi pogojevanja pc ljudje delajo samomore. V ju so ze primeri. ?

Ti si navadna umazana lažnivka.

Me spominjaš na sosede. Se je obesil mlad fant, vsi takoj, da je njegova punca kriva. Se je ustrelil mlad fant, spet vsi hop na punco, da je ona kriva.

Navadni umazani lažnivci.

Hej, dežurna mama rezika, boš jim pa ja pomagala. Saj to ti baje delaš cel čas.

Odgovor na objavo uporabnika
ti si navadna, 30.09.2021 ob 09:49

Ti si navadna umazana lažnivka.

Me spominjaš na sosede. Se je obesil mlad fant, vsi takoj, da je njegova punca kriva. Se je ustrelil mlad fant, spet vsi hop na punco, da je ona kriva.

Navadni umazani lažnivci.

Tvoj odgovor je za kopirat pod izjavo zene ki je to zaupala. Da vidi kako ste ljudje zleht.

Ne, za razliko od tebe apeliram na predstojnika psihiatrije prof.Preglja in sem ravno ostalim psihiatrom ter psihoterapevtom poslala kaj se dogaja in naj ukrenejo kaj, nekako naj se zborijo da pride njihovo mnenje tudi v javnost saj so ljudje v velikih stiskah.

Samomorilcev pa ne sodim. Molim zanje in za zalujoce.

Tisti ki ima se kaj cuta za ljudi v stiskah, naj apelira(mail) na to osebo ali podobne:

(https://www.mf.uni-lj.si/kps/predstavitev?q=%2Fkps%2Fpredstavitev)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close