Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velike punce vs male punce

velike punce vs male punce

Kaj je narobe s tem, da ženska zna/zmore samo sebe pohvaliti?[/quote]

Samo če moški žensko pohvali, nekaj šteje…. :)[/quote]
ne pa abjajcanec tvoje sorte ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Beseda “kompatibilno” je nekaj drugega kot beseda “kompetentno”. Vidim, da nisi ravno razgledana, sicer bi poznala razliko. Razgledanost pa ni odvisna od višine. Jaz sem s svojo višino zadovoljna, tebi pa očitno ni prav, da je tako. Seveda, so moški, ki so jim všeč višje in moški, ki so jim všeč nižje in prav je tako. Če ima moški rad neko žensko, je ona za njega idealna, ne glede na višino.

Zakaj ne grem na planet-lepote? Ker je na tem forumu nekaj izjemnih piscev. Evo, recimo Poet me je presenetil. Jaz pohvalim tudi druge. Žalostno je, da ti tega ne znaš prebrati.

Calypso, lepo da razumeš. Se ti zahvaljujem. :))

Beseda “kompatibilno” je nekaj drugega kot beseda “kompetentno”. Vidim, da nisi ravno razgledana, sicer bi poznala razliko. Razgledanost pa ni odvisna od višine. Jaz sem s svojo višino zadovoljna, tebi pa očitno ni prav, da je tako. Seveda, so moški, ki so jim všeč višje in moški, ki so jim všeč nižje in prav je tako. Če ima moški rad neko žensko, je ona za njega idealna, ne glede na višino.

Zakaj ne grem na planet-lepote? Ker je na tem forumu nekaj izjemnih piscev. Evo, recimo Poet me je presenetil. Jaz pohvalim tudi druge. Žalostno je, da ti tega ne znaš prebrati.[/quote]

Višina ima tudi svoje prednosti, ki izpostavi cenjen ženski atribut – dolge noge.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj ne grem na planet-lepote? Ker je na tem forumu nekaj izjemnih piscev. Evo, recimo Poet me je presenetil. Jaz pohvalim tudi druge. Žalostno je, da ti tega ne znaš prebrati.[/quote]

Višina ima tudi svoje prednosti, ki izpostavi cenjen ženski atribut – dolge noge.[/quote]

Dolge noge ali večje oprsje, to je zdaj vprašanje…:))) Dolly Parton v mladih letih..:))

Kaj je narobe s tem, da ženska zna/zmore samo sebe pohvaliti?[/quote]

Samo če moški žensko pohvali, nekaj šteje…. :)[/quote]

Ah Matjažko – veš, da ženska drugi ženski težje ugaja in zato se v pohvalah med njimi skopari in že po kmečki logiki tistega česar je manj je bolj cenjeno 😛
Skratka – moška pohvala je manj vredna, manj cenjena, manj šteje 😉

ni važn kuko baba zgleda … važn je, kuko meša … pa, da pol hitr prnese per/vin iz hladilnika ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nobena si ne želi imeti ob sebi pijančka ♥

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi vsi moški niso visoki. Prej bi rekla, da jih je več tistih nižjih od 180 cm.[/quote]
Vsekakor. Sploh Azija jih je polna. Tam pa tudi zivi vecina ljudi. 🙂

Meni niso všeč nobeni ekstremi. Čudne so mi tako dolge pajkaste rajce ala Gisele Bundchen kot majhne debelorite kratkonoge. Najlepša višina je tam nekje med 158 in 172 cm, in pa seveda noge morajo biti glede na zgradbo daljše od trupa.

[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8YglGIc2VAH6Fn0obDPjV2dDcB9wTBptYea4ATVj2W3TYgB-y[/img]

[img]http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/60267-kim-kardashian-flashes-cleavage-in-tight-workout-clothes-amid-kris-humphries-div/1360954203_kim-kardashian-lg.jpg[/img]

se opravičujem, ampak idealna višina je tista, pri kateri se ženska nosi pokonci, torej mojih manj-kot-165 cm 😛 bah. ne se mi tukaj ven metat s centimetri, potem ste pa vsi, ki jih nimate vsaj 185, nižji od mene 😛

dolgčas vam je. in meni danes očitno tudi, da sem šla tole brat.

Danes sem bila v dvigalu z moškim, ki je od mene manjši 10 cm. Pa ni kriv, da je tako majhen. Zato ne verjamem uporabnici zgoraj, da je žrtev zbadljivk, ker je visoka “le” 165 cm. Res je, da ni med najvišjimi ženskami, ampak tudi ni tako nizka, da bi se kdo norčeval iz tega. Kakorkoli že – najpomembnejše je zdravje. Nič ti ne pomaga, če si visok/visoka, če imaš npr. hude težave s hrbtenico. In zato še enkrat ponavljam – zadovoljen je treba biti s tistim, kar imaš oz. ti je dano, najsi je to idealno ali pa ne.

no, antilopa, če je uporabnica v najstniških ali pred-najstniških letih, potem je možno. realnost je taka, da je za nekatere višina (ali nižina) pač že dovoljšen razlog za manjvrednost, in v teh letih je vsak razlog za žaljivke ok. vsekakor se strinjam, da je neumno, ni pa neverjetno, da jo zaradi višine zbadajo.

Imaš prav, se spomnim, da so znali v naših rosno mladih letih nekateri otroci za brezveze zafrkavat druge.

G2M je res majhen … pa kam je priplezal ☺ … pa Kučan je tudi majhen … ☺

Sem identične višine kot Antilopa, torej 165 cm, pa prav tako ne verjamem, da je ta višina pameten razlog za komplekse in da jo zaradi tega zbadajo – vsaj odrasli ljudje ne. In tudi ženska s 160 cm ima lahko veliko bolj skladno postavo kot druga pri 175 cm. Sicer pa naravnost obožujem visoke petke in jih pogosto nosim, zato mi je tudi zaradi tega moja višina pri srcu. Ženska s 175 cm in v petah meni pač ne izgleda lepo.

Edini, ki me je zaradi višine zbadal, je en primitiven partnerjev stric, čeprav je sam majhen in debel. On je edini primer moškega, ki ga poznam, ki so mu všeč zelo visoke in tudi po konstituciji močne ženske, ker ima prepričanje, da so bolj sposobne za fizična dela in boljše v postelji. Kondicijo in moč pač enači z višino, ker je imel v živčljenju malo prilike za sprobat različne ženske. Sicer pa opažam, da so majhnim moškim ponavadi všeč zares visoke.

Najbolj pa mi je hecno, ko ful visoke ženske dajejo v višave to višino, ker je pač manekenska. Pa jih jaz potem vprašam v šali, kdaj bodo začele z manekensko kariero. Seveda takoj utihnejo. Kolikšen procent žensk, ki jih poznate in so visoke, ima za sabo manekensko kariero? Najbrž 0, 001 %, pa še te so potem pri 25 prestare za manekenke.

Jaz imam pa visoko mamo, očeta, sestro, brata in me potem zbadajo kako sem majhna :(.

🙂 Pri mojih 158cm sem majhna….ker sem se od nekdaj ukvarjala s športom imam lepo postavo, ker je ….roko na srce, pri malih potrebna, da ne izgledamo kot žoge:) Sama mislim, da je edini problem, ker težko dobim kakšne hlače – vedno krajšat…..drugače pa zagovarjam dejstvo da je “delo pri tleh”hahahahha….kadar me kdo poskuša malce zafrkavati okrog višine:) Moji fantje in mož so bili vsi cca 25-30 cm višji od mene….vedno se mi je zdelo to fino, ker se ob tako visokih moških počutim varno….in zelo rada nosim vrtoglavo visoke pete:)
Spomnim se v porodnišnici, ko babca ni bila čisto prepričana ,če bom tako velikega dojenčka lahko iz sebe spravila…pa sem, brez problema:)
Mislim pa ,da je bolj kot velikost pomemna tista iskrivost, veselje do življenja in pozitivna energija, pa potem hitro več ni važna velikost ali pa teža:)

MKOW – twelve pointz ☺♥

Jup, končno neki lepga za prebrat po dolgem času.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Visoke ženske, so lepe in elegantne in graciozne, vsa njihova garderoba in balerinke stojijo kot je treba 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close